Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja zakaj pa ne, ?e je prilka - 50? minimalno, kot pravijo na?i ?upniki. Kdo bo tiste te?ke kovance okrog trogal.

Nemci imajo to lepo urejeno, takoimenovani KirchenSteuer in takoj trgajo od dohodka. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Lorenzu ko ?e itak ga matra nov motor, potem ta ?e odpoveduje (tako na kvalifikacijah kot potem na dirki). sramezljiv

?estitke Rinsu, odli?no odpeljano v?eraj! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je bil ze marca prvak. Noro eno prehitevanje med vodilnimi (se to med ferrarijema)

Zakaj si tako ?rnogled? :(

75.zmaga Hamiltona, ?estitke!  :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hm, a ni ?e vedno tako, da ?e si napaden, se mora? braniti z vsemi stedstvi, ki so pa? predpisana.Samo drugi problem nastane, ko nima kdo tega pravilno izvajati.

Do neke mere, potem prekora?en silobran pa je ?e te?ava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem veseli uporabnik stresnega okna v teh dneh, ki se mi zdijo idealni za njegovo uporabo. :)

Obenem ze komaj cakam zalaufati voz se z vec prepiha in tudi zmogljivosti. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Navija?u Lorenza je pa tole totalna no?na mora in le upam, d se kmalu PREBUDI! sramezljiv

?estitke rojaku iz iste ekipe! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kot totalni ne-ljubitelj tarde?ih, pa mi je bilo v?eraj vseeno ?al propadle zaslu?ene zmage tamalega, ki moram re?t da mi je veliko bolj simpati?en kot Fetl.

Hamilton, ?e bo ?elel letos ponovno postat prvak, je v?eraj videl kateri je hitrej?i od konkurentov in na komu je prihodnost nasprotne ekipe. :P

P.S. je pa lepo videt, da so pustili 16 prehiteti 5, ker ?e ?elijo letos postati prvaki, bi jaz prej stavil na mladinca kot na Fetla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

?e bo kdo poznal kak?no smotrno re?itev za mojo problematiko;

pogosto kurim lito?elezni kamin t.i. Ga?per?ka (itak malo romantike, itd.), no pa mi ogromno toplote "pobegne", kar pomeni, da vemo kako je topel zrak la?ji od mrzlega in be?i navzgor. Tako se mi potem zgodi, da je tik pod stropom bistveno toplejo kot na vi?ini sede?ne garniture, da ne re?em celo tal.

Nek mojster mi je predlagal "tropski ventilator", ki prav po?asi me?a zrak tik pod stropom in naj bi bilo z njim precej bolj?e. ?e kak predlog za remix temperature zraka in ?im manj?e izgube oz. ve?jo koristnost tak?nega ogrevanja?  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.