?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.
Hm, a ni ?e vedno tako, da ?e si napaden, se mora? braniti z vsemi stedstvi, ki so pa? predpisana.Samo drugi problem nastane, ko nima kdo tega pravilno izvajati.
Do neke mere, potem prekora?en silobran pa je ?e te?ava.
Kot totalni ne-ljubitelj tarde?ih, pa mi je bilo v?eraj vseeno ?al propadle zaslu?ene zmage tamalega, ki moram re?t da mi je veliko bolj simpati?en kot Fetl.
Hamilton, ?e bo ?elel letos ponovno postat prvak, je v?eraj videl kateri je hitrej?i od konkurentov in na komu je prihodnost nasprotne ekipe.
P.S. je pa lepo videt, da so pustili 16 prehiteti 5, ker ?e ?elijo letos postati prvaki, bi jaz prej stavil na mladinca kot na Fetla.
?e bo kdo poznal kak?no smotrno re?itev za mojo problematiko;
pogosto kurim lito?elezni kamin t.i. Ga?per?ka (itak malo romantike, itd.), no pa mi ogromno toplote "pobegne", kar pomeni, da vemo kako je topel zrak la?ji od mrzlega in be?i navzgor. Tako se mi potem zgodi, da je tik pod stropom bistveno toplejo kot na vi?ini sede?ne garniture, da ne re?em celo tal.
Nek mojster mi je predlagal "tropski ventilator", ki prav po?asi me?a zrak tik pod stropom in naj bi bilo z njim precej bolj?e. ?e kak predlog za remix temperature zraka in ?im manj?e izgube oz. ve?jo koristnost tak?nega ogrevanja?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nemci imajo to lepo urejeno, takoimenovani KirchenSteuer in takoj trgajo od dohodka.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani