1.6 TDI v Skodi je tudi zakon, vse spila vse dela, mi razumemo avte
Na?eloma res sam je bil preglasen ampak 2.0 CR je idealen in ?e v ?asu, ko niso ?parali z zvo?no izolacijo - dejansko si imel ob?utek, da se vozi? v vsaj razred bolj?em avtomobilu. To le zdele je pa ?al en velik polom in s tem downsizingom delajo samo ?kodo in hvala bogu, da se Mazda ni odlo?ila za to smer in da znajo narest tudi ve?je ma?ine zelo var?ne.
Kot je na primer samo se 1.6 v mazdi 5 in 1.5 v mazdi 3
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr
:-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ce se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris
Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V ?etrtek s familijo v Bohinju. Ni bilo preve? spro??ujo?e, ker sem letal od jezera do parkomata, pa vmes, ko mi je ura ?e potekla, cvikal, da mi tam stalno prisoten redar ne upali kazni. BTW cena parkiranja vnaprej neznana dokler ne pla?a?, ker na parkomatu ni bilo cenika. So pa oderuhi.
V nedeljo smo hoteli ponovno v Bohinj, in ko smo se lepo postavili v prakti?no stoje?o kolono mimo Radovlice proti Bledu, sem se premislil in v prvem kri?i??u obrnil - smer Rabeljsko jezero.
Na Rabeljskem jezeru povsem druga?na slika. Nobene mno?ice turistov, nobenih groze?ih redarjev, nobene parkirnine (parkiral sem v gozdi?ku na moreni kjer je bilo poleg kamperjev tudi kar nekaj ?otorov -kampiranje na ?rno), pla?e kolikorho?e?, na izbiro sen?na ali son?na, mi smo izbrali del z mivko da je mularija lahko delala poti?ke. Voda krasna, sicer malenkost hladnej?a od bohinjske vendar mnogo bolj ?ista, narava lepej?a, v ledeno mrzlem poto?ku plaval pir... Ta vikend ponovimo.
Ne ne na rabeljskem je ful zanic, ne tja hodit, pejte drugam....
Mrausk mal manj reklame ker bo drugac se tam guzva ratala
Boss je jamral za ucko, ne jamram za karavanke 8? pa tauren 11? jebi ga tok je ampak 60km/h v prenovljenih karavankah....to je pa psihoumor, ziher je to slovensko pravilo ki resuje miljon zivljenj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1.6 TDI v Skodi je tudi zakon, vse spila vse dela, mi razumemo avte
Kot je na primer samo se 1.6 v mazdi 5 in 1.5 v mazdi 3Live your dreams, don't dream your life!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani