Skoči na vsebino
TDI / VAG
Napisano

1.6 TDI v Skodi je tudi zakon, vse spila vse dela, mi razumemo avte

Na?eloma res sam je bil preglasen ampak 2.0 CR je idealen in ?e v ?asu, ko niso ?parali z zvo?no izolacijo - dejansko si imel ob?utek, da se vozi? v vsaj razred bolj?em avtomobilu. To le zdele je pa ?al en velik polom in s tem downsizingom delajo samo ?kodo in hvala bogu, da se Mazda ni odlo?ila za to smer in da znajo narest tudi ve?je ma?ine zelo var?ne.

Kot je na primer samo se 1.6 v mazdi 5 in 1.5 v mazdi 3 :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr

:-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ce se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris

Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TDI / VAG
Napisano

Neobzirnesi brez pravice do pisanja tu, sam fovs ste :)

Noben nima dveh baterij v a vru tko kot VAG od Lepi-ja

To je prestiz in lifestyle

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To deli vrocina je zakon, v vodo pa ronit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TDI / VAG
Napisano

Tdi je zakon, 2 toni freilauf na bahnu ne mores na 7 stisnt

post-2637-0-91501900-1436862653_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TDI / VAG
Napisano

Tu lahko pisejo le lastniki in uporabniki omenjene skupine :) + iVar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Iz morja direkt na gradele, to je to... ?e kdo kaj ?eta po Hvaru te dni, naj se javi. Materiala za peko ne manjka.

Razumemo ribe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na vzhodno parcelo se je parkiral Mega XXL avtodom in kar naenkrat je na parceli vroce ker nimamo dotoka svezega zraka.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no na morju..

Videt si na balkonu ne na morju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tip konektorja
Napisano

Zenski ja, ni samo polnjenje je cisti usb ker predvajam z njega musko in risanke

Dc power se mi zdi ima debelejse pine in drugacen zatic, po moje bontreba z njim do kakega delkota....

Drugace bom kabel dal direktno na plato ni druge

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e bi moral umreti NIMAM ?ASA !

Ja no sedmina bi pa bla a ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tip konektorja
Napisano

Direktno na radio na drugi strani je pa zenski usb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tip konektorja
Napisano

Tegale

to je takoimenovani Ghost oz nevidni konektor :P

Ti si pa prehiter za internet

post-2637-0-19731400-1436464879_thumb.jpg

post-2637-0-28069000-1436464939_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tip konektorja
Napisano

A kdo prosim ve kaj je to za en tip konektorja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V ?etrtek s familijo v Bohinju. Ni bilo preve? spro??ujo?e, ker sem letal od jezera do parkomata, pa vmes, ko mi je ura ?e potekla, cvikal, da mi tam stalno prisoten redar ne upali kazni. BTW cena parkiranja vnaprej neznana dokler ne pla?a?, ker na parkomatu ni bilo cenika. So pa oderuhi.

V nedeljo smo hoteli ponovno v Bohinj, in ko smo se lepo postavili v prakti?no stoje?o kolono mimo Radovlice proti Bledu, sem se premislil in v prvem kri?i??u obrnil - smer Rabeljsko jezero.

Na Rabeljskem jezeru povsem druga?na slika. Nobene mno?ice turistov, nobenih groze?ih redarjev, nobene parkirnine (parkiral sem v gozdi?ku na moreni kjer je bilo poleg kamperjev tudi kar nekaj ?otorov -kampiranje na ?rno), pla?e kolikorho?e?, na izbiro sen?na ali son?na, mi smo izbrali del z mivko da je mularija lahko delala poti?ke. Voda krasna, sicer malenkost hladnej?a od bohinjske vendar mnogo bolj ?ista, narava lepej?a, v ledeno mrzlem poto?ku plaval pir... Ta vikend ponovimo.

Ne ne na rabeljskem je ful zanic, ne tja hodit, pejte drugam....

Mrausk mal manj reklame ker bo drugac se tam guzva ratala :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Reka nadiza

Pri nas pa v kampu vse frej cez teden :) vikend pa makaronarji

Kake pi... Antene uporabljajo makaronarji ce povozijo vse lokalne radije????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes isto neverjetnih kaskaderskih 70.....guzva pa videt nepopisna

post-2637-0-24619700-1436190934_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Najbr? sedaj v ?asu sezone in zgo??enega prometa?

Nobenega nikjer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss je jamral za ucko, ne jamram za karavanke 8? pa tauren 11? jebi ga tok je ampak 60km/h v prenovljenih karavankah....to je pa psihoumor, ziher je to slovensko pravilo ki resuje miljon zivljenj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa invalid z BMW, klasika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pomeni ne zazna-se ne dvigne ali ga sploh ne vidi v biosu?

Ce je prva se ti je boot sector sesul, ce je drugo pa neki s kontrolerjem, v biosu si probal obe varianti achi pa sata alkako ze gre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pi?ku materno vrgel sem dol tapatalk. Brez kakr?negakoli dovoljenja so za?eli na mail spemat vse - 'v?e?ke', odogovre, poste.....kreteni!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Podpisana pogodba za slu?bo ?e do septembra:)

pa saj ?e te ?ez poletje rabijo, te bojo pa ja septembra, ko je ferker

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usb player za filme
Napisano

Pozna kdo kako napravico ki predvaja filme/risanke in ima video out?

Da se priklopi moje obstojece ekrancke nanjo, se prav 12v, kljuc not in direktno predvajanje na ekrane, verjetno zvok prek slusalk.

Nekaj takega kot mi je Labi dal za tv. V tem primer mi ne bi bilo treba menjat original autoradia, ki ina vse razen dvd predvajanja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah ne govorim o nocnih dirkacih. Pa nima smisla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.