100NX, 200SX, 200SX, 200SX... No 300ZXa pa ?e lep ?as ne bo na dvori??u, da 350Z ne omenjam. Rde? na vleki je daroval motor ?rnemu, ki je super ohranjen, metalik rde? je pa tisti, ki smo mu prej?njo nedeljo dali ene 240 konjev notr...
Rde? bo za morebitne dele, ?e celo spojler imam v pritlja?niku, samo po?trihat ga bo treba pa montirat.
Danes sem se peljal iz slu?be in samo gledal a se bo nekomu iz?lo al ne. Nde vem kaj je ljudem ki gredo z nekimi mlin?ki prehitevati v ?karje. Prehitevani kamion je bremzal in delno ?e zapeljal s ceste, nasproti voze? avto ni niti trznil, po ob?utku bi rekel, da je ?e pospe?eval, tisti ki je prehiteval se je pa pomoje tudi usral ker je sko?il notri pol sekunde pred katastrofo... Saj ne re?em omejitev je bila 90, kamion je ?el 80 ampak ?e je meni to zadostovalo pa menda nisem ravno po?asne?... Ironija je, da sem jaz kamiona prehitel naslednjo ravnino in brez te?av dohitel tistega idiota ko je zavijal na dvori??e.
U tri pisane marjetice spet se je v desetih minutah stemnilo pa ohladilo za par stopinj, spet smo preparkirali avte in zapirali okna in spet lije k iz ?kafa... Lahko bi bilo slab?e (spet neurje ali to?a) ampak tole pa tut ni za nikamor. ?e malo pa bom zaradi tega kli?nevega vremena postal depresiven.
Wruuum wruum wruuuuuumssssss bang pcssss wruuuuuuum bang pcsss wruum....
Takole je delalo prejle, ko sva s prijateljem kon?no dala nov motor v en turbo avto z 170 konji (serijsko, pustimo to, da je zdaj na stage 2, torej okoli 250 konjev ). Je kr fajn ob?utek, ko ima? avto 2 meseca za svinjaki parkiran potem pa spet zalaufa in to v prvo in brez te?av. Sedaj pa poje kot urca. Spet bo ?lo
sem se tolk re?ala, da sem enostavno mogla slikat....
v avtohi?i BTC
Naj se vidi Por?. ?eprav, Boss se strinjam, nekateri res parkirajo tako da te glava pe?e. Sem tudi jaz v slu?bi lezel na sovoznikovi strani, jaz bumbar sem pa tako olikan, da gledam, da imajo ljudje zraven ve? placa za ven prilezt kot jaz suhec.
Zasebnost in nenadzor je ena temeljnih ustavnih pravic v demokrati?nih dr?avah, kamor verjetno sodi tudi Slovenija, ?eprav nas razni Mateji, Jan?e, Brezigarce, Grimsi ipd s svojimi dejanji posku?ajo prepri?ati druga?e.
Ja po vzoru USA varnost pred zasebnostjo ko te lahko ?e malo manj kot pospravijo brez sojenja ker si sumljiv in podoben teroristu. Saj vem, da sem offtopic ampak to me spominja na lov na ?arovnice v srednjem veku, ko si se zameril sosedu, ta te je prijavil potem si bil pa tako ali tako kriv, samo ?e priznati si moral, da so bili milostni. S teroristi je pa popolnoma isto.
Sem sli?al da oni gizmo za satelitsko cestninjenje stane okoli 200?. ?e je to res naj si ga vtaknejo v rit, na avtocesto ne bom ?el. Prvo da dam 200?, da bom lahko ?e ve? pla?eval za zastoje, "enkratno" asfaltirane in po?arno za??itene tunele, kjer je omejitev pol glih tolk kuker ?e bi se po lokalni vozu.
Ne bo zastojev ker bo? edini, ki bo dal 200? za tisto sranje od cestninjenja.
?e za ABC se mi je zdel skrajno butast dat 5000 tolarjev. Stem da nima? pol ni? cenej cestnine, oz. kakih popustov.
To tudi meni ni bilo jasno zakaj nima ABC recimo 10% popusta s ?imer bi narod "prislili" da kupijo ABC in bi s tem zmanj?ali zastoje...
Sem pa nekaj sli?al, da bo tole satelitsko cestninjenje ?e v letu 2009 s ?imer bomo po mo?nosti nabavili letno vinjeto za brezveze. ?ivela Slovenija, de?ela butalcev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani