opala, a Jest je tud odvetnik - hmmm le kolk on računa? 😜
Ampak Alex, dej no, zakaj pretiravaš? Sem 100% prepričan, da tist smeško ni letel na to, da nekdo zabavlja čez umrle. Mislim, da tolk fuknjen pa folk tuki gor le ni. Po moje ti preveč po raznih greznicah tavaš, kjer dejansko obstajajo bolestna bitja in razne koprive, ki skrivajo svojo identiteto zato, da izživljajo najbolj temačne frustracije. Pol si pa prehitro tole povezal s tem forumom, kjer smo dokaj normalni.
Nikjer ne tavam. Zakaj pa bi taval po raznih forumih in prebiral bolestne komentarje raznih teorij zarot, če mi tega ni treba.😉 Sem samo napisal, da naj sam odgovori, če je že tako reagiral, kaj je s tem mislil. Ne rabimo ostali ugibati in se prepirati zaradi dvoumnih reakcij.😉
Alex, malo ga serjes... Kaj pa ce je to njegova reakcija na prvi del stavka, kjer je pisal, "da ni dobil od zene"? Po eni strani se sprenevedas, ko ti eden od "ignoriranih" ocita, da ga podjebavas... po drugi strani se pa tudi sam spotikas v vsako tako zadevo... Brezveze, da ga imas med ignoriranimi, ker sem skoraj preprican, da si tako firbcen, da vseeno odignoriras in preberes, ce je slucajno kaj taksnega napisal ... Enostavno se v glavi vklopi funkcijo "ignore" in ne bos rabil uproabljati nobenih funkcij, ki jih omogoca softver ...
Na zadeve je vcasih bolje gledati pozitivno, kot pa v vsaki besedi ali dejanju iskati groznje... To ne velja zgolj zate... ampak za vse tiste, ki jim se zelo radi "zapnejo" s kom ...
Mislim, da nihče ne rabi odvetnika in da lahko sam razloži, kaj je hotel s tem smejanjem povedati. 😉
Tudi jaz sem tak in sem se držal osnovnih ukrepov pa nisem dobil od žene! Pri sosedu pa sin prinesel domov in okužil vse po vrsti,10 ljudi od tega 2 umrla!😭
Enim je to očitno smešno, če kdo Umre. očitno se nisem uštel, ko sem aktiviral ignore. Manjka samo še podobna reakcija ta drugega pacienta.
Ja jaz isto, oziroma sem jo šel iskat, ker so se ob 23:15 odločili, da je bilo 12 ur čakanja dovolj in da gre lahko domov z dvema škatlama zdravil.
Mi smo pa končali vse skupaj v pol urice.V bolnišnici Izola ni več kovid oddelkov in sedaj šiba vse kot namazano. Oče je bil naročen k okulistu ob določeni uri in smo po pol urce že končali s pregledom.
Je pa sedaj dobro, ker te ne spustijo recimo eno uro prej v bolnico kot prej, preden si bil naročen in se ljudje ne gnetejo več v čakalnici. Maksimalno po dva, trije čakajo. Upam, da bo tako ostalo.
Vedno se najdejo posamezniki, ki trdijo drugače kot stroka. To je tudi v samem primeru kovida. Ampak to so le posamezniki, ki si ali želijo biti v središču pozornosti ali pa imajo le svoje stališče. Ali premalo znanja. Niso vsi "strokovnjaki" tudi pravi strokovnjaki.
Ampak v splošnem si je stroka enotna, da ko imaš dihalno srisko ti pomaga le ventilator. Mislim, da ko do tega pride in bi ga človek rabil, bi bil še kako hvaležen za to. Kot sem že enkrat napisal je moja teta pri 93 letih kovid preživela prav na račun ventilatorja. Sedaj se počuti odlično. 😉
Sem se vozil po Ljubljani v času policijske ure in za ziher sem vzel še mamo zraven. Lahko sporočim, da v Sloveniji to deluje, Hojsu se je pač zalomilo šele pri Hrvatih.
Če koga zanima kako zgleda Ljubljana v času policijske ure lahko tud kak filmček skup zlimam, čeprav me zna kak izdajalc tud zašpecat policajem.
Verjetno podobno kot v Kp. Sem zadnjič ob 23.uri peljal mamo na urgenco. Bilo je kot bi bilo vse izumrlo.Niti ene osebe nismo srečali.Ma kaj osebe, niti psa ni bilo na cesti.
Kaj pa, če je bil prvič "ta švoh" kovid sedaj pa ena izmed "pro" variant. Če ne deluje cepivo na nekatere seve lahko kmalu tudi po navadnem kovidu ponovno zboliš. 🤔
Sej si kliknil na link, a ne? Tam imaš grafe in če greš z miško čez boš videl podatke za vsak dan - nikjer ni videt "posledic" žurov tako kot pri nas ni bilo nikjer videti kao posledic kolesarjenja.
Jaz bi mogoče za hec primerjal dogajanje lani marca in aprila, ki bi morala pokazati a se zgodba ponavlja tudi po enem letu. Po moje bo dejansk o na koncu lepo vreme in višje temperature ter sonce in D vitamin naredilo svoje.
Srčno pa upam, da bo do jeseni končno jasno kaj je cepljenje sploh prineslo oziroma prinaša, ker v kolikor se bo zgodba ponovila potem je dejansko res blažev žegen. Če pa bo pomagalo pa verjamem, da se bo več ljudi cepilo kot jih je pripravljeno se cepit zdaj. Večina pač ne želi biti poskusni zajček in zmedeno nastopanje strokovnjakov še dodatno odbija željo po cepljenju.
Se pa vseeno bojim, da nas vlečejo za nos, ker če bi bilo to tako uspešno bi bil Izrael kovid free country, saj ima preceplejenost že blizu 80% (v EU cca 5%) ampak imajo slabšo dnevno sliko pozitivnih kot Italija edino pri mrtvih je nekoliko boljše. Ampak glede na to, da so razlagali, da mora biti precepljenost 70%, da ustavimo virus je tole porazen rezultat in meče veliko senco dvoma v cepiva (predvem Pfizer/Biontech, ki ga je naročil Izrael)
Še današnji "rezultati" za Italijo.
-včeraj 20.844
-danes 22.865
Delež pozitivnih se je povečal iz 5,8% na 6,7% (+0.9%). Edino umrlih je približno enako kot včeraj 340. Iz podatkov lahko vidimo, da je pri njih nenormalen porast v zadnjih dnevih zaradi teh novih sevov. Upajmo, da ne bo tako tudi pri nas, sedaj, ko nam gre končno na bolje in se vračajo vsi dijaki v srednje šole in ko se odpirajo v posameznih regijah gostilne in bari. 🤔
Sploh ne vem kako in kaj bi ti odgovoril,ker verjetno nima smisla. Rekel bi samo to,da je normalno,da največ kovid bolnikov umre na ventilatorjih saj so v zadnjem in najtežjem stadiju bolezni in vsi,res vsi od teh,ki so preživeli bi umrli ,če ne bi bili na ventilatorju kot sta oba moja soseda,ki niso imeli ventilatorja za njiju,žal,zato ne manipuliraj ,da zaradi tega umrejo drugače pa ne bi. Škoda drugih besed saj nikakor nočeš razumeti enostavnih stvari zgolj zaradi politike,ki jo pa jaz žal ne maram.
Pri nas mi je smešno, ker se enači kovid z politiko. Nekje v stilu - če sem proti trenutni vladi ne bom upošteval niti priporočil. Niti se ne bom cepil. Ker meni ne bo nihče vsiljeval tega še najmanj pa ta vlada.
Seveda na srečo ni vedno tako, sem pa opazil pri ljudeh veliko povezanost teh dveh stvari. Začnejo z šimfanjem zdravnikov, vlade, nadaljujejo v stilu "raje dobim odpoved, kot da bi se moral cepiti". No, v nekaterih podjetjih je bilo nekaj podobnega z obveznim testiranjem vsak teden a nisem še zasledil, da se kdo od zaposlenih apriori ne bi hotel testirati in s tem ogroziti svojo službo. Vsi so močni na jeziku a v stvarnosti je to malo drugače. Po moje bi bilo enako s cepljenjem. Vem, da ne morejo nikogar prisiliti v to a govorim le hipotetično.😉
Ce sm iskren sm mel v mislih ze tole nedeljo kaksno Mazdasko srecanje organizirat, ampak glede na to, da je se vedno omejitev zbiranja, se mi zdi se skoraj brez veze
Hej, mi z obale ne moremo iz regije. Še. Počakajmo še malo, da, se to sprosti. 🤗
Skrajn cajt da se gostilne odprejo, pa da se mi dobimo spijemo pir pa kakšno pozitivno rečemo 🙂
Se strinjam. Da se vsedemo na kako teraso, spijemo kako brezalkoholno pijačo, pojemo kak neslan čips ali grenko 80% čokolado in se odpeljemo na naš slavni road trip. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z njimi smo veliko igrali skupaj, še ko so bili Mercedes band. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani