LabiGT 1.855 Napisano 17. december, 2007 Ally and Poky chat room Napisano 17. december, 2007 Lahko bi dal v klubski koticek pa bi meli pregled nad dogajanjem"samo izbrani" It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. december, 2007 Neuspesno polaganje Napisano 17. december, 2007 Pa to je res malo...vsaj meni se zdi. Hocem rec, uzivas pa ne placas toliko. To z avtom ni mogoce. It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 17. december, 2007 Zdaj bi pa en baileys mmmm It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. december, 2007 Neuspesno polaganje Napisano 17. december, 2007 ajvar neki me res zanima: kaksna je poraba pri motorju? A. ce peljes normalno in B. ce das "turbo" ? ker nimam ideje kok porabijo motorji sploh... It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. december, 2007 HP iPAQ 514 VOICE MESSENGER Napisano 17. december, 2007 Bojc a ti je vsec Sonyericsson P1i? Jaz sem navajen sonyjev in ericssonov in ne bom nikoli zamenjal firmo, ampak se mi zdi, da je kar v redu za ceno. It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 15. december, 2007 Neuspesno polaganje Napisano 15. december, 2007 ah ja sej vemo... avto ga je izsilu tocno isto sem hotu rec ampak sem bil raje tiho It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Za vrocega It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Ti jaz prevedem....ceneje te pride (par cevapov) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Mais seulement un petit, ... pas beaucoup Toliko, da si ga razkurla It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 ok, eno dzusvodko It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 sej grem s kolesom pol... It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Sam zdej pa vem kje si ti, ker ne?esa pa? nisi dal na seznam I'm busted...Sem resevalec v atlantisu It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Joooooj Labi, kolk se ti pusti? prosit... mene je ze skenslala, ko je rekla, da me ne casti...tko da It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Da vidmo zdaj kje si ti: res blizu je: 1. avtopralnica, najbrz ne delas tam, ker bi te ze zdavnaj "uocio" 2. gama, isto kot zgoraj 3. millenium, isto kot zgoraj 4. i give up It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Sej je v Ljubljani vse nedalec stran It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Evo sem spremenil, ker nisi edina, ki to misli... It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Kakav armi bre Sem iz Pristine, zivel tam 12 let Potem smo sli v Istanbul, zivel tam 5 let In potem v Ljubljano It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Pa v Istanbulu, kmalu tudi v Dusseldorfu. Dojcland uber alles It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 heh superman II...tega mam na VHS-u..moj prvi film katerega sem snemal na VHS (ima albanske podnapise se iz casa televizije pristina) Kneel before Zod!!! It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Mazda kofee bar Napisano 14. december, 2007 Katerega pa? No sej je vseen vsi so kul It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Kaj poslušate? Napisano 14. december, 2007 To,Labi,na?igat in nasolirat se ga je treba. ?eprav moramo priznati,da je bil To?e res velik glasbenik in vokalno izredno sposoben pevec. Me pa zanima tvoje mnenje kot kitarskega kolega...kako se ti zdi?Predvsem pa kaj lahko izboljsam?Tose je itak car It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. december, 2007 Lipi & Segi Napisano 14. december, 2007 vse najboljse x2 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. december, 2007 Kaj poslušate? Napisano 13. december, 2007 Jebes Toseta....Sem rabil kaj konkretnega in evo kaj sem sproduciral: It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. december, 2007 Kaj poslušate? Napisano 13. december, 2007 Sem ze najdel Toseta...tko da zdaj poslusam: Tose Proeski - Moja in tudi Juanes - Me Enamora It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. december, 2007 Kaj poslušate? Napisano 13. december, 2007 A ma kdo Moja v slovenscini osd Tose Proeskeg? ce mi lahko prosim posljete na mail (labi007@gmail.com) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Lahko bi dal v klubski koticek pa bi meli pregled nad dogajanjem"samo izbrani"
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani