Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

haha, od tega sta sam 2 moja :D Beli Red Bullov in pa Cube :) ostala 2 specialaizeda sta pa od starsev :)

To je pol podobno kot pri nas, ce bi dali vse bajke skupaj; od mami Kona (treking), od o?eta mtb Univega in Trek specialka, ter 2moji specialki in 1mtb :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali pa na MTB dajo ozke gume!

Hja... Pa recimo da ima? denar/voljo/prostor/cas zgolj za 1bajk in ima? mtb...

In vidi? da se ogromno ?asa vozi? po asfaltu... Pa? si kupijo ?e 1wheel Set z ozkimi gumami... Jaz pa tu ne vidim ni? takega....

Saj vemo;specialka za asfalt,mtb za hosto... ?e ima? pa? 1kolo,naj bo to treking...

No...Jaz ?e nekaj ?asa gledam ?e gravel... Ker je preprosto Kul... Pa ni nekega racionalnega razloga... Saj kje pa je racionalnost pri sportu. Za1x mi sicer mojo ?eljo po gravlu ve? kot odli?no re?itev moja prej?nja alu specialka, ko se mi pa? tudi v de?ju zalusta specialke in kjer me tudi malo dalj?i odsek (sicer lepega)makadama ne ustavi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, res.... Ampak svaka mu ?ast; fenomenalno je peljal... Vetel je s5 ?el na no? takrat ko mu nebi bilo treba (je bilo jasno,da ne bo uspel priti pred Lewisa,ampak ok... ?e nebi ?el na no?,bi ga pa qrcali, da je stisnil rep med noge).

Na koncu bi bil Seb drugi,charles pa bi ostal brez stopni?k...

Lepo je bilo videti dva Ferrarija v fer dvoboju na stezi...

Predvsem me pa veseli , da je katastrofalna forma Ferrarija iz Avstralije bila (vsaj upam )zgolj preblisk....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nejc glede na to da ciljajo tudi na konstruktorski naslov dvmim da bo tak scenarij.

Upam da ne bo tako.... Sem strasten ferrari fan....

Ampak.... Nimam najve?jega zaupanja v Seba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Gremo napovedat prve 3: Ham,botas,ver.

Ferrari out v prvem ovinku, ?al...zle slutnje imam,da je trenutno ego od Vetla zelo zelo v qrcu...

?elja: vet, lec, bot.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moram sprobati ju3 ponoci ali pa ko bo cas...

Do sedaj sem imel ?elko namesceno na celadi; za kaksno uro do uro in pol je ?e ?lo pri manjsih hitrostih...

Zdaj imam pa namen kombinirati; celko na balanci in luc na celadi.

Sicer pa mi je z danasnjim dnem prvic uspelo narediti vec kot 1500km v enem koledarskem mesecu, lani mi je 2x za las to zmanjkalo. Hkrati na danasnji voznji obrnil 2tisoci km na novi specialki in 3tisoci letosnji km.

Happy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ima kdo kak?ne izku?nje s tole svetilko? Rabil bi predvsem za no?no vo?njo s specialko za osvetlitev okolice, torej ne zgolj za signalizacijo sebe.

Dobil sem jo na probo... Iz specifikacij se pa znajdem to?no toliko kot iz kvantne fizike;ni?.

Kaj bolj gledati; luxe ali lumne?

Sicer pi?e , da na max jakosti zdr?i 100minut,meni Sveti ?e skoraj 3h,resda najprej zunaj pri 5stopinjah,zdaj pa na sobni temperaturi,ampak vseeno... Kar velika razlika.

post-9068-0-36595800-1553933368_thumb.jpg

post-9068-0-58480900-1553933380_thumb.jpg

post-9068-0-59502300-1553933392_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po moje 8 nisem ?tel spredaj pa 3 ja

Moderno mo?ko cross kolo Fun Deore KTM s 24 prestavami in Shimano Deore M591 zadnjim menjalnikom.

PRESTAVE 24

OBRO?I Shining A-M6

SEDE? DDK-5103

ZAVORE Shimano M315

VILICA Suntour SF16 NEX

ZADNJI MENJALNIK Shimano RD-591 Deore

PREDNJI MENJALNIK Shimano FD-TY710

GONILKA Shimano TY501

KASETA Shimano HG 31Altus

PESTA Shimano Tx 505

PLA??I Schwalbe Tyrago

Na hitro; vrstni red shimano opreme od najslab?ega proti bolj?emu: tourney-altus-acera-alivio-deore... Naprej ne bom ?el,ker je ?e deore vrh glave za nas rekreativce. Glede na to da je zadaj 8p je tole zelo star deore,ki ga je novej?i alivio zelo verjetno ?e zdavnaj prehitel.

Npr.moj prej?nji mtb letnik 14 je ?e imel deore 10redno zadaj.

S tem na?eloma ni ni? narobe,problem je zgolj v tem,da na tak na?in prepri?ajo kupca,da je to super duper bajk (ker marsikdo pogleda na napis na zadnjem menjalniku in to je to),vse ostalo je pa bolj tako -tako. Kot s(m)o ti ?e rekli;nekih velikih razlik pri tko poceni kolesih ni....

Ti je v?e?? Imajo tvojo velikost?

Cena ok?

Vzami in izkoristi lep vikend, ki se pribli?uje.

Je pa to un iz hervisa za 500eur ki ga na polno ogla?ujejo po plakatih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tale focus je vredi, samo trekinga poglej za tak denar pa nima? kaj zgre?i, mislim da je bolj?a izbira za tisto kar ti rabi?. Jaz imam focusa treking z vso opremo deore LX in je bomba. Dal sem 520e s popusti pred 4rimi leti.Focus ti bo prav M ker so kar veliki okvirji. Jaz imam L pa sem 182 in mi je ravno prav. Gorici so malo manj?i,najbolj?e probat v trgovini z poznavalcem in nastavitvijo, ker je tudi ful pomembna dol?ina nog napram trupu itd. Veliko uspeha! Lp

Se strinjam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

https://www.valy.si/izdelek/N-CW_20_V/merida-mosko-treking-kolo-crossway-20-v

Evo, 4je predlogi; 2x mtb, 1x treking in 1x t.i.hibrid oziroma fitness kolo. Zsaj je na tebi, da se najprej odlocis, za katero vrsto kolesa se bos odlocil.

Vsi imajo svoje pluse in minuse, lahko pa ti povem svoje mnenje, da mnogo ljudi uporsblja mtb kolo za taksen teren, ki je obvladljiv tudi s trekingom, sploh ce mu das malo bolj terenske gume gor.

Hkrati je pa treking neprimerno boljsi po asfaltu.

Meni je zanimiv sploh ta treking z v- zavorami in pa seveda tisti focus mtb, ki pa je ze malo drazji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.