?koda, da nisem prej vedel, da bo tema zbrisana... bi si kr nekaj ?asa prihranil .
Ne... noben ni direktno tezil... Pac tema je zasla... In so bile samo se kregarije... Jamranje je bilo samo zaradi enega drugega uporabnika... ampak ne direktno v tej temi...
Saj tema se lahko kadarkoli nazaj vrne v javni del... Samo kot so nekateri namingili... Smo konec koncev le avtomobilsticni forum... In politicne teme naredijo samo zdrahe...
Naceloma se tukaj na forumu izredno malo brise... Ampak ta tema je orenk zasla...
Kaj bi pa to spremenilo, ce bi avtor teme dobil ZS? Tema je v kanti... Smetenje se je umirilo... Ze tako so najprej na ZS tezili tisti, zaradi katerih je tema sploh zasla... Nevem ali je vpliv polne lune ali kaj ... Jaz sem absoltuno proti takim ukrepom (brisanje, ban, izkljucitev,...) konec koncev nismo forum poln solske mladine, ki med pocitnicami nimajo drugega dela, kot sitnarit po forumih...
sej je bil skrajni ?as za blagajne...?e jih bodo seveda res uvedli...
To je spet pomoje en brezvezen ukrep, ki ne bo dal zeljenih rezultatov... Davcne blagajne so itak obvezne ze od 2013... Edino kar je, da niso online povezane z davkarijo... Tisti, ki ze sedaj ne izstavljajo racuna, ga taka online davcna blagajna ne bo prav nic prizadela...
Da pa zelijo z represivo drzavno blagajno filat se s kaznovanjem fizicnih oseb... Da ce bos sel recimo na kavo in pred lokalom ne bos vec imel pri sebi racuna, ko te bo inspektor vprasal po njem, je le ukrep za jebanje folka v glavo... Ce nimajo sami toliko kadra, ki bi uspesno kontroliral tiste, ki davkov ne placujejo, naj se ne spravljajo na folk... Ker s tem bodo pomoje samo se povecali kulturo neplacevanja davkov...
Jaz tudi nisem opazil, da klima slabo delala... V nobeni od dosedanjih sestic (vse tri generacije)... Res da nisem imel,nikoli crne, orejsnja je bila temno modra... predprejsnja pa siva... Nastavljeno imam stalno okoli 20-22 stopinj... V redkih primerih dam na manj...
Avto je mel 10 let, ko sem ga kupil... do sedaj v 27 letih me ?e niso ?lepali ali peljali nalo?enega...na tem avtu imam pa samo osnovno zavarovanje in zavarovane potnike...?e bi pa ?e potreba bila, pa kolega pokli?em, me pride po sindikalni ceni iskat... Druga pesem je za ?estico...ta se pa ne pokvari sploh! Te asistence in AMZS so za nem?ka in francoske vozila... ...ne za japonce...
Asistenca ni samo ob okvarah ampak tudi ob prometni nesreci ... In tudi sestica se lahko pokvari... ... Morebitna vleka pa hitro preseze 100? ...
Glih na avtu za jurja je se vecja moznost, da ostanes kje na cesti... MES imas brezplacno, ce ga vozis na pooblasceni servis (do 10. leta starosti)... AMZS je okoli 40? na leto, ce se prav spomnim.... Pri zavarovalnicah pa je ponavadi v paketnem zavarovanju tudi asistenca...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj tema se lahko kadarkoli nazaj vrne v javni del... Samo kot so nekateri namingili... Smo konec koncev le avtomobilsticni forum... In politicne teme naredijo samo zdrahe...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani