Pozna kdo kake fajn letalske igrce? Sem u?eri spet mal HAWX zalavfal, kr fajn igrca, si bom verjetno original omislu za online da odklenem ?e par tahudih letal?kov
si ti tut na letalske? Pol ti priporo?am Secret Weapons Over Normandy, Blazing Angels, Blazing Angels 2, pa Wings of War (to je 1. sv vojna in vozi? dvokrilce). Dost dela sm ti dal
Za vse tiste, ki ste na?li avto, ki si ga ?elite in ste prekratki s financami in boste morali za nakup avta najeti kredit, je sedaj tukaj ena zelo uporabna stran za vas.
Na tej strani lahko hitro in enostavno pridete do podatka, katera banka ponuja najbolj ugoden avto kredti oz. tudi ostale potro?ni?ke kredite. Vse kar vam ostene za narest, v kolikor ste seveda kreditno sposobni je, da ali vzamete kredit tam kjer vam dajo najbolj?e pogoje (in dostikrat ni potrebno niti biti komitent dolo?ene banke, da dobi? bolj?e pogoje, kot ti jih ponuja tvoja lastna banka) ali pa da z izpiskom iizsilite svojo lastno banko, da vam da bolj? pogoje, kot vam jih ponujajo. ?e ne, boste pa? meniali banko, jim re?te.
In mimo grede, pri?parate lahko kar lep denar (tudi do ve? kot 1.000 ?, kar ni malo, kaj ne).
Informacija je na va?i strani, samo pravilno jo morate znati uporabit. Sre?no.
Ja res, ?e je na cesti 5cm snega in je megla srednje izku?en voznik v krizni situaciji in bo prvo kar bo naredil polno stopil na bremzo da bodo zablokirala vsa 4 kolesa in ga bo samo noslo...
situacij v katerih ABS ?kodi je procentualno tolikokrat manj da to ni noben argument da bi moral biti po?asi ?e obvezen
sej tut ESP ti v kak?ni situaciji naredi ve? ?koda, pa tudi airbag pa tudi varnostni pas.. pa so ?e vedno obvezni
Zaenkrat samo negativen feedback Dimenzija ta je tok u kur_cu da je noben nima... Lahko kli?e? kamor koli, ?e pa majo pa prodajajo neke Michelin za 240? na komad...
Dimenzija sama po seb ni nike specialna samo tisti C na koncu je... Ker more bit za visoke obremenitve... 3.5t more dr?at...
Gorjup ti kar ?pilaj NFS serijo k ima lu?tkano grafiko. Meni kot (zdaj ?e skoraj) biv?emu lastniku PS2 je grafika ?isto ok, ampak jaz ne gledam na grafiko.
Koliko prog in avtomobilov je v GT5 (vsak avto s svojo fiziko razen, ?e gre za kak facelift/?meki verzijo) itak nima veze s ?asom izdelave a ne? Komplet sem kupil pri konkurenci za ceno PS3 in se lahko tvojim 400? za xbox samo smejim. Vsaka lastovka svoje gnezdo hvali. Jaz sem fan fran?ize GT in me ne bo? prestavil od nje tako kot Applovcev ne bo? prepri?al naj ne kupijo ipad, ipod, iphone ker "prakti?no vse kritike pravjo da niso dobri in to z razlogom." Bistvo: vsakemu svoje.
Over & out ker grem zajtrkovat, skidat sneg pa ?pilat.
I??em vulkanizerja ki bi mel poceni gume dimenzije:
215 75 R16 C
More bit C ker je za visoke obremenitve.. Hitrost ni va?na ker ne bo ?lo ve? ko 120-130... Za avtodom...
?tevilke kak?nih vulkanizerjev bi bil zelo vesel ker kli?emo po celi jeben_i sloveniji pa ne najdemo nekoga ko bi te gume mel... Dimenzija je pa samo ta v homolomo napisana pa ne gre drugih gor....
Pl?am pija?o tistemu ki mi to zriihta!!
Glede na to, da si blizu na?ih koncev vpra?aj pri Gumarju v ?empetru, ponavadi ti dajo ?e kak popust, ?e pla?a? z gotovino. Ali pa pri Kri?niku v ?alcu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
za rabljen avto? I don't think so
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani