Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Tisti zvok sluzbenih vrat, ko odides iz no?ne in se ti pri?ne dopust....

Bi moral priti ?e ju3 v sluzbo, pa mi je ?efica naknadno zrihtala frei ?e 1dan pred dopustom...

Torej... Kje je veliko klancev in malo ljudi....??

Strma reber, odlicna cesta, ki povezuje Kocevje in Osilnico.

Vceraj smo tam peljali in hodili po gricih Bele Krajine. Noro lepa narava. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Risk je prevelik. ?e bi se kaj zgodilo recimo, da bi se zasko?ila matica ali kaj podobnega bi bil lahko ob to?ke z dirke in bi recimo dobil samo to?ko za najhitrej?i krog.

Najhitrejsi krog prinese tocko le v krogu prvih 10, torej dobitnikov tock. Po tem crnem scenariju bi bila potem zanj tockovna nula.

Leclerc je prihodnost rdecih, le z verige ga morajo spustit. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

RBH je potem nova kratica, ni vec Rinold motor :)

Leteci Finec odpelju dirko zivljenja, cestitke. Sicer pa prvi 2 mesti kot idealen uvod v sezono. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hci postaja ljubiteljica kolesa in sem prav vesel, ker je to X krat bolj zdravo kot drgnjenje po ekranckih, kar je dandanes najljubsi konjicek vecine mladine.

Dilema pa je zdaj ko je (ceprav je mickena, pa je vseeno prerasla 16-colarja) in sem v resni dilemi ali ji kupit 20-ko ali ze kar unega 23 oz. 24. Ker 20 bo verjetno za 'kurckej' casa in bo treba vecjega :)

Si pa zeli prestave, ker je ugotovila kako olajsajo popotovanje, zlasti v klanec. :)

Skratka velika kolesarska dilema glede velikosti kolesa za mojo kolesarko, visine rahlo pod 130cm :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes prvic letos kolesaril na najljubsi nacin; s tamalo po pouku in sva sla z bicikli okrog Velenjskega jezera. :)

(Ob tovorjenju koles in odprtem stresnem oknu hitro oprostim Touring zelencu, da ni nek lepotec, ze napram E46 kupeju ali pa npr. Mazdi6 1.generacije, ki je lepa)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes mi pisni test ni ?el idealno in bosta zdaj napeta naslednja 2 dneva, dokler ne prejmem rezultatov, ker bo zadeva na knapp.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.