ah,..cicifuj,..zadne tri dni mam ful sre?o,..na temu kri?i??u (Vodovodna & Sloven?eva) se mi j rumena lu? pr?gala lih k sm bla na stop ?rti,..pr?akujem polo?nco
u?er so me pa ?e lepo presenetl to?n pred tem predorom k ga omenja Sirius ne vem a bom dobla k?no slikco al ne (verjetn ja),..ampak me pa zanima zakaj hudi?a pred vsakim predorom pi?e radar,..?e ga pa nikjer ni :ne vem:
evo, ideja je padla...ti baje dela? na sodi??u ?e sem pravilno nekje prebral, tak da bo? ti papirje ureju, jez pa lahko ostalo...
zakupva eno zidanco 2x2m, zrihtava oro?ni list, na planino al pa v fu?ine po 9mm pa par ?katl metkov, lisice in en kij za narkozo..
?ene bodo klicale da majo probleme z desci (ali obratno), prideva iskat, odpeljeva v zidanco, opraviva tasvoje pa ?e fajn bi lahko zara?unala za take storitve...ka prav????
scary
Blagor teb k lohka nasilje trenira?, recimo na Symonu, ki je ?e vajen vsega hudega. ?e se jaz in mojih 115+ kil na koga spravim to na policiji in sodi??u ?e lahko tretirajo kot nasilje ve?ine nad manj?ino.
to pa sploh ni res,...simonu nism nardila n?,..sam grozim mu,..pa ?e to neuspe?no
Ma? pa tut take ?e?ple ko la?ejo non stop in ?e sva?ta zravn, pa jih ?e nikoli ni dobila...takim se pa prile?ejo batine ali pa sodi??e k sem ga omenu zgoraj...sem ?e mel take izku?nje in vem ?e bi se ?e enkrat to ponovilo da bi tudi jaz take vaje izvaju
zaklju?ek: sva?ta pi?ka rodi, samo para i cigara ne?e
Jz pa kr se prtiskanja ti?e, nikol nam ?teku ene stvari!
Ko nek tip eno ?e?plo tut dobr prtisne okol kepe, pa se ona ?e vedno totalno na njega lima, pa ?eprav vajo pogosto ponavlja, zdej al se ga boji, al ji pa?e, al bi ji pa pa? batine tok mankale, da se enostavno ne more odcepit od njega!
al pa je pa? odvisna od njega,..nima kam it,..se boji gro?enj,..ma vzorce ?e od fotra in mat,..
po pravic povedan teh beyb ne ?tekam niti mal,..ampak lahko je men govort k mam kam it :ne vem: vem sam da ?e bi se me sam dotaknu bi on oble?u na urgenci,..ma ?e ga neb mogla js tja spravt bi ga kdo drug
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no usi k ste po novem na zdravmu na?inu ?ivljenja,..loh napi?ete kaj papate,..ker men po?as zmankuje idej
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani