Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Kot sem rekel smo jastrebi, nismo kure. Dodaten problem so pa telefoni in pa kolesarji...kolesarji s slusalkam, elektricni skiroji in kolesa....teh pa ne slisis pa da se ubijes

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S tem se pa res ni za hvalit. :o

On je tabornik.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsak dan 'skripajo' gume

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne dolgo nazaj sem omenil problem btcja, vsi po gasu. Ko gres na malco si ko jastreb da prezvis

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-prometni-nesreci-v-ljubljani-umrl-46-letnik-na-invalidskem-vozicku/368327

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e uradno

https://www.uniri.hr/

Na Reki danes pihala mo?na burja - verjetno se je hvalila, da bo ime superra?unalnika 'BURA'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilni operaterji
Napisano

downsize dela, le da po zakupljeni koli?ini se hitrost zni?a na 64kb/s - dost za mail, ne pa za kaj ve?jega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilni operaterji
Napisano

Jaz mam tudi drugace vip na bonove 50 kun je 2gb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, mo?ki.

Najraje bi videli, da gremo kar goli in bosi naokoli...

nope, ?tikle lahko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole moram odgovort.

Pri nas zmo zmenjeni tako, da ?ena zlaga prtljago v avto pred odhodom na dopust, res... :blink:  

Ampak pogoji so slede?i: (1.) prtlja?ni rolo ostane v avtu in se ga ne dotikamo (kar se dotika roloja ali prtlja?nih vrat ob zaprtju prtlja?nika, odstranimo); (2.) vsa prtljaga je zlo?ena v potovalkah ali torbah, razen obla?il, ki jih potrebujemo sproti na poti (za trajekt itd.); (3) skupna te?a prtljage mora biti tak?na, da se avto zadaj ne posede ve? kot za 3-4 cm in ne zgledam kot ?eh ali Poljak (to je da ne "glisiram"); (4) v kabini ni nobenih nepotrebnih predmetov, razen nekaj teko?ine in za vsakega otroka kak?na igra?a; (5) razni pogoji, ki jih oblikujem sproti. :rolleyes:

Zadeva nam kar dobro funkcionira in v nasprotju s prej?njimi leti je pred odhodom kar mir -_-      

jaz pa teb :)

Ampak pogoji so slede?i: (1.) prtlja?ni rolo ostane v avtu in se ga ne dotikamo (kar se dotika roloja ali prtlja?nih vrat ob zaprtju prtlja?nika, odstranimo);

Mi najprej odstranimo rolo, da gre not pes

(2.) vsa prtljaga je zlo?ena v potovalkah ali torbah, razen obla?il, ki jih potrebujemo sproti na poti (za trajekt itd.);

Pol prtljage je izven potovalk, da jo lahko zba?emo polg pasjega boxa ali v trugo - optimizacija prostira

(3) skupna te?a prtljage mora biti tak?na, da se avto zadaj ne posede ve? kot za 3-4 cm in ne zgledam kot ?eh ali Poljak (to je da ne "glisiram");

Pri uporabi truge je balans porazdeljen, v prtlja?niku je pes 30kg, zadaj otroka

(4) v kabini ni nobenih nepotrebnih predmetov, razen nekaj teko?ine in za vsakega otroka kak?na igra?a;

no tole bi mogo?e ?e ?lo...odvisno od pogoa 1,2,3

(5) razni pogoji, ki jih oblikujem sproti.  :rolleyes:

Ni maneverskega prostora

:hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je dobra stran iphone ceprav crkuje je narejen tako da se ga v bistvu ne da popravljat in dobis novega, imel 3x tak primer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jest...tudi to je v planu..da poslikam mazdurino in itd...lp

Brez stiklov je barva nepomembna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilni operaterji
Napisano

Pozdravljeni,

obve??amo vas, da na?im mobilnim naro?nikom ponujamo poletno ugodnost na Hrva?kem:

vsi uporabniki, ki si bodo v akcijskem obdobju od 22. 6. 2015 do vklju?no 30. 9. 2015 vklju?ili podatkovno opcijo HT Internet (neomejen prenos podatkov GPRS na Hrva?kem v omre?ju operaterja Hrvatski Telekom), bodo opcijo lahko uporabljali od 22. junija po ni?ji ceni, 10,95 EUR. Hkrati je v tem obdobju druga?na (vi?ja) meja principa pravi?ne uporabe: 1GB 3GB

Uporabniki LTE/4G Telekoma Slovenije pa bodo lahko ob tem izkoristili tudi prednost hitrega mobilnega interneta, ki ga v omre?ju omenjenega operaterja zagotavlja gostovanje LTE.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilni operaterji
Napisano

Telekom ima 3gb za 10 eur od danes naprej ht internet

Pazi samo internet samo na ht cronet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz lahko priporocam bluesun soline v breli...vse na nivoju.

Sicer ne vem kaksne so cene zdaj v sezoni, ker mi je hrvaska itak najbolj kul tam po 15 septembru...una tuga nobenga nikjer, uzivancija 100 na uro, 0 poljakov s sendvici na plazah...

in pred 20.6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej nism:)Da bi vsaj tamalga imel;)

A v ostariji, to pa spet ne bi blo ok zenski....a je lahko sploh ok kar dec nardi? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V kratkem me ?aka nakup ?e 3. letne vinjete za 2015, obenem pa se spra?ujem kaj mi bo vinjeta, ?e sem dans spet stal na odseku AC pri Vranskem in to kar leeep cajt.  <_<

jaz se pa spra?ujem zakaj 4 avte zamenja? na leto in jih ?e oplini? poleg  :zvizga:

Mogo?e je pa gu?va ker je v Rimskih toplicah V-Strom day....200 prijavljenih iz cele juge, jaz pa doma z nohtom dol  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

noht na nogi dol.....bogi...oz nepremi?nina

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

no?itev
Napisano

Penzion ancka medvode ce si sam pa te ne moti vlak....

Familija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nvm a bi joku al se pizdu al kaj, se tistih par ljudi ki pokli?e za Alfo se jim je na da pogledat,ceno bi ni?al kr po telefonu,da o tem zlo?inu da nimam prakti?no novih letnih in zimskih gum vsakih na svojih feltnah sploh ne govorim :(

Se nikol nism tok dobrga avta prodaju pa se nikol nism mel tok te?av. Hondo letnik 1996 z 0 opreme sm v 1 tedn prodal za ve? kot zdej to oglasujem, pa je bla razbita :/

letnik, kilometri = cena....pika ne gre druga? ?al

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zakintos je famozen sam zaradi pogleda dol na uno plazo...raje npr corfu in lefkada, ki sta ful lepa (plaze sploh zakon). lefkada je sploh povezana z mostom, tako da ni treba na trajekt, pa ma isto spektakularne plaze. Krf pa lahko v enem dnevu, trajekt iz igumenice zjutraj in potem pozno zvecer zadnjega

drugace pa, verjetno ti bo bolje da z ryainom iz milana gres do aten/soluna, tam najames avto in naj se roadtrip zacne...atene itak vidis v enem dnevu (se manj) imajo ful dober metro (blue line se mi zdi pelje do centra, postaja monastirakis in od tam okoli...)

da bi bil vec kot en dan v atenah ne priporocam

pa nc preko neta rezervirat hotele...ker so balkanci in na licu mesta dobis boljse pogoje

Bom to razmislil, atene pa nisem imel ve? kot 1 dan v mislih. Thanks

ja po moje so na uno pla?o znala?? ladjo nasedli.....najve?ja gr?ka znamenitost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kam pa v grciji?

(sprasujem, da ti povem varijante)

mah cela, olimpija, meteora, zakintos, atene.....edino jug ne vem ?e bi ?parta pa to - en kip me ne zanima :)

Vsekakor dobrodo?lo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Te niso normalni, novembra brez normalne postelje iz Ancone

Itinerary Pricing Analysis Outbound trip (ANCONA - IGOUMENITSA) _blank.gif   Passengers Accommodation Class Price Male Adult DECK ? 58.80 Female Adult DECK ? 58.80 Male Adult DECK ? 58.80 Male Adult DECK ? 58.80 Vehicle (LJCIGI) VEHICLES UP TO 6M. IN LENGTH & UP TO 2M.... ? 76.40 Sub Total: ? 311.60 _blank.gifInbound trip (IGOUMENITSA - ANCONA) _blank.gif   Passengers Accommodation Class Price Male Adult DECK ? 44.40 Female Adult DECK ? 44.40 Male Adult DECK ? 44.40 Male Adult DECK ? 44.40 Vehicle (LJCIGI) VEHICLES UP TO 6M. IN LENGTH & UP TO 2M.... ? 56.40 Sub Total: ? 234.00 _blank.gif Click Continue when ready to proceed to Step 4. Total Price: 545.60

10 dni v Gr?iji s spanjem v apartmajih, jemo zunaj, benz, cestnine me pride 700?

Da dodam pa najcenej?o sobo smo pa na 850? +, dra?je kot avion paket, samo ?e grem tja bi rad videl ve? kot hotel...

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

no comment

post-2637-0-10904600-1434311375_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ni problema, speljes, zabremzas, speljes

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.