Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

P***a a je res tako te?ko pravilno nalimati to vinjeto, ne vem kako jo je meni uspelo dati na pravo mesto, obenem pa sem ?uden ker me ne moti in mi obenem ni nevarno zmanj?ala vidno polje na cesto. :blink:<_< Toliko ?vekanja za ni?... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Catya, mora? vedeti, da smo se rodili na ko??ku raja kjer je vse lepo, edino dr?avljani nimajo hrbtenice in ?asti. ?e bi bilo to v (srednjeve?ki) japonski, bi polovica SCTjevcev, izvajalec, vsi ministri, ki so karkoli imeli zraven pa ?e par dodatnih ?e naredilo obredni seppuku in prav bi bilo tako bi imeli vsaj manj bedakov. B)

Mimogrede, vsi krivijo izvajalca del ampak ne vem to?no katera firma je ?e to... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A daj ne se f***t. :angry: ?e tako so nategovali dr?avo in davkopla?evalce sedaj bodo pa ?e kasirali. V tej dr?avi bi bilo potrebdno DOBESEDNO postreliti ene par ljudi, za vzor, da bi ostali spet za?eli resno delati ne pa, da nam delajo tak?na sranja. :angry: Vsaka bosanska firma bi pomoje hitreje, ceneje in bolj kvalitetno naredila, ?e bi le dobili ?anso, da se izka?ejo, tako pa dobivajo ?anse tak?nile ?alabajzarji, ki vedo da jim na doma?em terenu o?itno nih?e ni? ne more. Nimajo ?asti.

Kje sem se jaz rodil.. :ph34r:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ja ?e mene kdo kaj vpra?a je tudi ?udno, da ne opazi?, ?e se vozi? po prazni gumi. OK, morda je avto res ?e tako trd ampak ko se pa po razf****i gumi vozi? mora pa tudi mal skakat al kaj? :blink:

Prijatelju pa re?i, da se sposojen avto ne goni do kraja ne pa, da ho?e nekaj turirati in ti naredi tako ?kodo. Raje upaj, da bo ma?ina ?e kdaj lepo laufala... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

igra
Napisano

Napi?i mi tvoj vzdevek in na katerem serverju si.

prenos zlata

Prosimo izberite igralni svet in ime ra?una na katerega ?elite prenesti zlato.

70 prenesi zlato

Vzdevek:

Igralni svetovi: si1 - s1.travian.si

si2 - s2.travian.si

si3 - s3.travian.si

si4 - s4.travian.si

six - speed.travian.si

Sam sem na speedu zapravil 20? :blink: ampak to je ?e malo. ?e ravno za?enja? igro (na novem speedu) se ti spla?a hitro pove?ati proizvodnjo s plusom in dokon?evati stavbe ter takoj napadati vse sosede in farmati. Sedaj po prvi rundi, ki sem jo dokon?al sem ugotovil, da sem bil preve? miroljuben. ?e bi ve? ropal bi imel ve? surovin in bi se hitreje razvil ter kon?al na cca 500 mestu in med zmagovalci. Tako sem pa jaz bumbar vztrajal v bedni aliansi ki si ni upala raskirati vojske za zavzetje lastnega WW. Aja pa vseeno se ne zameri preve?im igralcem ker kar nekaj takih, ki so me na za?etku samo enkrat napadli sem sesul. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

igra
Napisano

Sem ?e kon?al na Speed serverju. Bil sem pod 1000 na lestvici. Samo tale igra ti po?re resni?no ?ivljenje.

A kdo rabi 70 zlatnikov? :P Jih imam ?e na zalogi. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ninja in kako ?la matura? :D

Mene to nasledno leto ?ele ?aka sramezljiv Ja no za letos pa se lah pohvalm da sm bla odli?na :P (ja, mladi smo mladi :D )

No potem bo tudi matura ma?ji ka?elj. Pribli?no od tak?nega mucka kot ga ima? v avatarju. :hohoho:

Ninja tebi pa seveda ?estitke in, da bi imela ?imbolj?e rezultate. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Huh saj bi dal pod pojamrajte no malo ker sem izmu?en ampak ajde bom dal sem.

Danes sem konkretno praznoval pozdrav poletju ampak ne v LJ ampak doma k smo mel mrve za pop****t tako, da sem se je kar nametal. :blink::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

O ja. :bravo: Evo nekaj prednosti

-Vedno bi dobival(a) brezpla?ne pija?e

-Imel(a) bi brezpla?ne prevoze na zabave

-V slu?bi bi za napredovanje zdru?il(a) zabavno s koristnim

-Ustni izpiti na faksu ne bi bili ve? problem

-Znal(a) bi uporabljati pralni stroj. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Glih danes me je en poba "razsvetljeval" z umotvori tipa,da ?e jo prilepi? kam drugam kot v levi zgornji kot,te ustavijo "organi",ti jo lepo strgajo dol,pla?a? kazen,kupi? pri njih novo in se lepo odpelje? novim dogodiv??inam naproti. :P

Pozabil je ?e na to, da te pretepejo, strpajo v marico in gredo en rally, da te ?e notri fajn polomijo. Na koncu te ?e zlorabijo s pendrekom in te spustijo naprej s pozdravom: "Pa sre?no vo?njo ?e naprej." :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Mogo?e nekaj v tem smislu?

post-285-1213884637_thumb.jpg

Obenem ubijemo polno muh na en mah, saj je Jelin?i? predlagal, da se napi?e Slovenija na na?e vinjete zaradi na?ih sosedov. :hohoho: Ena izmed prednosti je seveda tudi ve?ja varnost v son?nih dnevih, ko se vse ble??i (sli?i? ?lender!!?) skratka same prednosti tak?nih vinjet. A ?mo predlagati na?i dr?avi naj naredi take za 2009? :hohoho::pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

jest bom kar z alkoholcem po ?ipi napisal VINJETA 2008 pa smajlija zraven,dost majo.

Prav ima?. :hohoho: No danes sem jo tudi jaz nabavil (ja ReDevil mi smo ?udni ker jo nabavimo pred?asno vem :whatever: ) ampak jo bom dal kar v predal na ?ipo ne napisal ampak kar en zatemnjen rob z napisom Vinjeta 2008 tako kot imajo nekateri raznorazne znamke.

Samo tak?ne vinjete bi bile res bolj kul in uporabnej?e. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

sam ti loh kr na koledar gleda? Objavljena slika

:hohoho::bravo: marko saj nekje obstaja ena stran kjer pi?e od katere starosti naprej je to legalno (seveda, ?e mladoletnica potrdi :P ). ?e se ne motim je pri nas ?e od 15 leta ?eprav pomoje, ?e bi jo butnil kak 50 letnik bi ?el najbr? vseeno sedet. :hohoho: Za pol manj (25) pa ne vem. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.