Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

:jupiii: I agree!

Samo tam ?e nisem bila... Dala pa skozi ve? ali manj celo west coast, razen NYC.... :wub::punk:

Ja pa glavno si spustila...

Ampak itak gres tako da :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam ti si ful proti LJ...

Ze Ljubljana je zalostna kaj sele ostali kraji v sloveniji...

Gres ven zvecer/ponoc pa ne vidis nobenga. Obup...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hecno je to, da v Dusseldorfu (tam kjer bom jaz cez 3 mesece) stanejo stanovanja priblizno isto (mogoce se manj) kot v Ljubljani...

Pravzaprav je to zalostno za LJ

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne, sam potem bolj razumem zavesice. :D

Cudno, da nima se tisto strleco gumico, ki se dotika ceste, ki naj bi kao pomagala k temu, da te ne zadane strela. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Evo na poti do sluzbe sem izkoristil lepo sonce in kruzal s kolesom in vidim to mazdo...najbolj hecno je to, da jo vozi en starejsi gospod :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lambo doors so cool. Se vid, da so Lamborghinija prevzel ceski audijevci, ki nimajo pojma kaj je cool. Galvno, da je "prakticno"...bjak

Aja pri mazdi 6 je minimalna dimenzija 195/65 15

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz sem bil priden, ker so me doma pravilno vzgajali :)

Pa se na glasbeno solo sem hodil.

Drugace pa se spomnim, ko nam je mam razlagala o enem problematicnem dijaku...Je poklicala njeogve starse, in povedala, da nikakor ne uboga in se grdo obnasa...Starsi so odvrnili z "pa sej ga tepemo doma...ne vemo kaj se narest!?" hahhaha jaoo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V Pristini so nas ucitelji takoj, ko je kdo zganjal pizdarije kar tepli. Klofute so letele kot za stavo. Najhujse so ble uciteljice...one so klofutale kar konkretno (z mojo mamo vred kot uciteljcia glasbe :) )

Najbrz tam tud ni vec tako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Al pa un radio, kjer je neka debilna zala pa se dva, ki mislita, da sta smesna....

Cel radio ima ene 15 komadov in jih pol vrtijo cel dan.

Nasploh v sloveniji so radiji cisti obup...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Labi pa bere Sveti ?evap in sveti ?ar :P

To znam na pamet ze :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja nevem kaj nej ti re?em, probaj z operacijo :P :ne vem:

Hahahaah go madmax!! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sej te bo castila s pijaco pa je...kaj se pritozujes. Jaz ne bom nic dobil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.