Kot ka?e Telekom tudi v prihodnje ne planira vklju?it BBC Earth v programsko shemo. ?koda.
Saj to ni odvisno od njih... BBC Earth se je sele zacel siriti... 1. februarja so zaceli oddajati na Poljskem pred nekaj dnevi so ga recimo zaceli oddajati v Romuniji... maja je na vrsti recimo Nizozemska ... Kot kaze pa se trenutno oddaja le v nalsendjih drzavah >> Poland, Denmark, Norway, Sweden, Finland, Iceland, Hungary
Sm rekla, da bi peljala na Mazdo v Lj pa mi je rekel brezveze, ker ne bo original ampak Pilkington. Smo klicali ?e na?ega agenta in to je pa? tko...?ipa je bila pa 1x ?e menjana. Pa imam zavarovana stekla pri Triglavu.
Poskusi poklicati direktno Majesa na A Cosmos v BTC... Vse se lahko uredi tam... tudi cenitev oni uredijo... ce le imas pravi paket zavarovanja...
MES ti pripada, ce delas redne servise na pooblascenem servisu... in sicer velja 12 mesecev od zadnjega rednega servisa... in do 10. leta starosti vozila ...
Ceprav v tem primeru tega verjetno ne bi mogla koristiti, saj je vozilo vozno ... (dokler se seveda sipa se sesuje in imas "pajcevino" skozi katero ne mores videti na cesto ) ...
Tankam takoj, ko se pri?ge lu?ka in vedno polno. Edino, ?e grem kam v tujino in tank ni ?e popolnoma prazen, pa? dotankam do vrha.
V slednjem primeru je odvisno, kam v tujino grem... Se je tudi ze zgodilo, da rezervoar se ni bil prazen, ko sem bil v Avstriji in sem sptotoma prisparal se kaksen evro, ker sem tankal tam, kjer je gorivo obcutno cenejse... Za v Italijo pa je ravno obratno... Tam je pa fajn tankat ze v SLO, ker je gorivo v ITA precej drazje...
i-Stop se ti pa ne vklju?i kaj dosti? Jaz sem presegel 20h pri 10.000 km.
Nekaj casa ni delovalo... ker je bil akku premalo poln ... Enkrat so mi ga menjali, sedaj pa je na servisu spet rekel, da je samo na 40%... In so ga nafilali pa spet dela ... Verjetno pa imas vec mestne voznje in veliko ustavljanja ... Zato imas tudi bencinarja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stroskov ni, ce imas asistenco (MES, AMZS, preko zavarovanja....)
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani