Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Mal sarkazma ne škodi, sploh ko mi kakšen TikTok mladec/mladinka rojen/a v tem tisočletju razlaga kako hudo je bilo v tistih časih, katere sploh niti ne poznajo. Ko jim povem, da je bilo takrat veliko več optimizma, in volje do življenja ter nobenega strahu pred prihodnostjo me pa gledajo kot, da sem z lune padel. Pol pa pač delajo take in podobne meme, da zakrivajo trenutno nezadovoljstvo s tem, da se tolažijo, da je bilo včasih pa še mnogo huje pa ne glede a je to res ali ne.

Aja, se oproščam, tole je humor sekcija... zato nekaj veselih smajlijev 🤣😂😅😆😄

Je smešno in žalostno hkrati....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Deeyan napisal:

Kak 4kolesnik al pa moped? 

.... . 😁

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ta tura je fina,predvsem tisti del čez dolgi hrbet je zanimiv....👌

Zakaj boš pa hodil po skoraj isti turi ? Če še nisi bil na Grintovcu,pojdi nanj in še naprej na Jezersko Kočno👍 Je časovno nekaj podobnega kot tista tvoja tura pa še nekaj novega vidiš😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je sportman333 napisal:

to je največji problem "profi" rekreativcev, ki po 40.ih zapadejo v krizo srednjih let in mislijo da so lahko svetovni/olimpijski prvaki, večina le-teh pa ne razume, da je njihov čas resnega treninga minil nekih 20-25.let nazaj :), imam kar veliko kolegov, ki so kar na enkrat postali super/duper triatlonci...., ko jim povem točno to kar sem napisal v prejšnjem stavku so vsi užaljeni :)

Ja tudi jaz poznam nekaj takih, enega celo ni več med nami.... 😪

Se je iz stranske ceste zaletel v avto, ki je pravilno pripeljal po prednostni, ker ga je zazadi hitrosti spregledal! Nalet je bil pa tako silovit da mu je počila aorta in je bil na licu mesta mrtev..... 😪😟

"Živi počasi in boš dolgo živel" 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 minutami je Z M A J napisal:

Ko prebiram tole temo, sem jaz očitno edini kolikor toliko aktivni kolesar, ki še NIKOLI ni meril pulza. Ko vidim, da ne zmorem več suvereno napredovat, se ustavim, kaj popijem in potem dalje, nobene drame. :)

Aja, ravno sem prispel (po službi) iz Kamniške Bistrice, kar mi je v obe2 smeri skupaj nekih 35km, čist luštna rekreacija, zdaj pa počasi na zmenek, da ne bo kolesarjenje vrhunec dneva, hohoho.

Uživaj pa še kaj za jutri pršparaj.....😁🙃😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 23 urami je Nejc1986 napisal:

Jp,moraš pa vedeti da imam v mirovanju 41pulza. Enkrat sva imela z enim kolegom ki je bil tekmovalec žolčno debato... Nekaj me je teral da naj pospešim  ker imam še rezerve in da bom pač hitrejši . Jaz pa sem mu preprosto rekel , da ne rabim tega in da mi je dosežek že to, da sem zmožen prevoziti katerikoli klanec s pulzom pod 150.

Enkrat bi šel na medicinsko fakulteto ,da dejansko pogledajo kje se mi začne laktatni prag in do kje se mi izplača nabijati pulz. Do takrat bom pa prihajal pol minute kasneje na vrh in si mislil svoje 😈 Vseeno je to srce; ni se za špilat s tem . Nismo več 20let stari.

🤓 samo 10 utripov več, ampak zato 10x manj kilometrov..... 🙃😉😄

IMG_20220602_070744.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

@Nejc1986 ; tak način vožnje je odličen za topljenje maščobe in cel kardio sistem v telesu.... 👌

Je pa res, da nima vsak tako telo kot ti in, če bi vozil s 130 pulza nebi nikamor prišel.... 🥴 Za kaj takega je potrebna v prvi vrsti kondicija in nizka masa kolesarja in seveda dobro kolo 👍

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 19 urami je Nejc1986 napisal:

Nekje zraven Kureščka.

IMG20220531124015_00.jpg

Nekje blizu postelje..... 😊😂🤣

IMG_20220601_075708.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 minutami je TiEn napisal:

Jah na utrip se žal ne morem zanašat preveč kaj preveč ker je prek zapestja... morm pas kupit. Je pa definitivno majn kondicije zdej ko sem imel probleme z gležnjem.

Pri Garminu je kar točen utrip na zapestju, - 5+5 to ni skoraj nič pri 180 utripa.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.