Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

MAzda forum ni delu cca 2h al ap usaj men s tem da ne na fonu (wlan niti 3g) ne na kompu ni blo fajn <_<

ne sam 2h, ?e u?iri zve?er preden sm ?ou na ?iht ni delu, pa zutri ko sm pr?u iz ?ihta ?e kr ni delu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Moja mati so mi zatrdili da jih nikoli ne bo k meni domov na ve?erjo, ka?e v malo ve? kot letu odkar jo imam ni niti vidla le ob?asno upra?a ?e je ?e ?iv :D ?e bo? mel kdaj ?eljo po tem da bi se ukvarjou z njim povj pa vaju predstavim (vabilo ni omejeno na deeyana)

zakon, ?e ko sm ?e hodu v O? sm mel stik s takim Go?em v ?ivalskim vrtu, se mi je ?e takrat full dopadu. Naslednji? ga prpel s seboj na meet :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

@ Querty

Res se je lih najedu :D

@ Ninja

Res je cortkan :D pa pridn, je v enm letu sam 2x pobegnu iz terarija <_< (nj povem da to ni zabavno, sm skor umru in popravu terarij do neke mere, zdj ni lepo ampak vn pa ne more)

@ Deeyan

Ameri?ki rde?i go? ja :D

vidim da vam ?ivali tudi malo druga?ne ne delajo problemov torej slikice ?e pridejo

vedn sm si ?elu met takega Go?a, ampak mamo bi pobralo, da bi kej takega prinesu domu :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Vidm, da se more or less doggy persons tuki, pa kak cat se znajde umes.Sploh ne vem ?e upam svojga prjatla predstavt :blush:

no ga bom vseen predstavu, tole je Archie je pa tuki ?e precej mlad, slika je stara 8 mesecev in pomeni, da je bil tukaj star okoli 9 mesecev, sedaj je malo dalj?i in debelej?i a ?e vedno lep :D ?e bo povpra?evanje bodo pri?le tudi nove slikice

http://www.shrani.si/?2B/BH/3h0VMOXI/dscf3686.jpg (ne dovoli mi je dodati linka kot sliko, za to je le link do slike)

Ameri?ki go??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na? klub ima pa res kul ?lanke, sploh o podvozju, turbini, kompresorju in var?evanju te?e. :P

Sploh za kak?nega Deeyana je priporo?eno branje o kompresorjih, da ne bo spet pisal neosnovane neumnosti, da je turbina bolj?a. :P

s to debata smo ?e itaq pr?li do konca, nism pa nikol trdil, da je turbina bolj?a, ampak da je poraba pri kompresorju ve?ja, pa ?e to sem sli?al od drugje ;)

Druga? pa zakon ?lanki :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

in hitrostna razlika med V6 in C ? :P

Uf ne upra?i, sploh mi ni ?al, da se na koncu nism C-jke lotu :bravo:

?estitke, a se ?e vozi? z njo in ustrahuje? nedol?ne mimo-voze?e?! :P:danzoman:

Itaq, sploh nvem kaj je tolk zanimivga, da tolk bulijo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.