Moja mati so mi zatrdili da jih nikoli ne bo k meni domov na ve?erjo, ka?e v malo ve? kot letu odkar jo imam ni niti vidla le ob?asno upra?a ?e je ?e ?iv ?e bo? mel kdaj ?eljo po tem da bi se ukvarjou z njim povj pa vaju predstavim (vabilo ni omejeno na deeyana)
zakon, ?e ko sm ?e hodu v O? sm mel stik s takim Go?em v ?ivalskim vrtu, se mi je ?e takrat full dopadu. Naslednji? ga prpel s seboj na meet
Res je cortkan pa pridn, je v enm letu sam 2x pobegnu iz terarija (nj povem da to ni zabavno, sm skor umru in popravu terarij do neke mere, zdj ni lepo ampak vn pa ne more)
@ Deeyan
Ameri?ki rde?i go? ja
vidim da vam ?ivali tudi malo druga?ne ne delajo problemov torej slikice ?e pridejo
vedn sm si ?elu met takega Go?a, ampak mamo bi pobralo, da bi kej takega prinesu domu
Vidm, da se more or less doggy persons tuki, pa kak cat se znajde umes.Sploh ne vem ?e upam svojga prjatla predstavt
no ga bom vseen predstavu, tole je Archie je pa tuki ?e precej mlad, slika je stara 8 mesecev in pomeni, da je bil tukaj star okoli 9 mesecev, sedaj je malo dalj?i in debelej?i a ?e vedno lep ?e bo povpra?evanje bodo pri?le tudi nove slikice
Sploh za kak?nega Deeyana je priporo?eno branje o kompresorjih, da ne bo spet pisal neosnovane neumnosti, da je turbina bolj?a.
s to debata smo ?e itaq pr?li do konca, nism pa nikol trdil, da je turbina bolj?a, ampak da je poraba pri kompresorju ve?ja, pa ?e to sem sli?al od drugje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani