Tjuning. Itak, ?ele zdaj mi je kapnilo, da je imel Yavarye svoje ?ase nekaj podobnega pa je menda ?lo kot sneta sekira. Samo toliko, za namig na koga se obrni po nasvete.
V?eraj sem nekje nekaj zasral pa ?e sam ne vem kje in kaj. ko i??em v google images mi ne poka?e slik. Povsod drugje mi prikazuje slike, tudi v najdi.si le v google images mi jih no?e temve? poka?e le okvirje slik in jih lahko odprem ampak thumbnail mi pa ne delajo.
Uporabljam pa Mozilo, ?e ima to tudi kaj veze.
EDIT: sem ?e re?il te?avo, ?ist ena simpl fora je bila. Ko sem kliknil z desnim gumbom sem o?itno po nesre?i blokiral googlove thumbnaile.
Lool a tudi ti Aly?? Nekaj bo na tem ja o radiaktivnosti potem... Mimogrede pojamral bi, da sem la?en od kar sem videl slike od Allyssinih tort ker so prave mojstrovine. Resni?no najlep?e!!
Navadi se to je normalno. Jaz in Yavarye tudi slab?e vidiva na levo oko. Je pa pri meni lih pe v meji normale, ?eprav opa?am razliko ?e mal. Treba manj bit na forumu.
Negastrn je le kak km stran od mene. ?aga. No v bistvu imamo en kraj in en del Morav?, ki se jim tako re?e. V?asih je bila blizu Negastrna (en otrok ga je imenoval MegaStrm! in res je sam en breg vse skupaj) vas z imenom Svinje. Mislim, da so se leta 1991 preimenovali v Vinje ker jim bolj ustreza ?eprav so bili ?e lep ?as Svinjani.
A je Pogled sme?no ime za vas? :ne vem:
PS: Aja pa Sotesk je pa v tej dr?avi gotovo ogromno kaj ReDevil?
Kot lani, mi je tudi letos Nissan Slovenia podelil nekaj VIP kart za prireditev Mountain Bike World Cup Pohorje (downhill). Najprej smo ?li z gondolo na izlet na vrh Pohorja na pija?o, potem pe? do ?i?nice, z njo na sredino Pohorja:
in potem dol gasa z unimi "poletnimi sankami".
?ele potem smo ?li na prizori??e in spotoma ugotovili, da VIP karte vklju?ujejo VIP ?otor in pogostitev. Hvala Nissan Slovenija
Ravno tako tote hupe, ki so bile zastonj in so dovolj glasne za spodbujanje tekmovalcev na cilju:
Takole pa izgleda ko ga pi?ijo tile norci le pol metra (in manj!) od dreves in publike:
?e enkrat naj se zahvalim :nissan: Nissan Slovenija, ki so nam podarili karte. Izlet je bil fenomenalen. Bratec, ki ima pa naslednji teden RD pa tudi ne bo kar tako pozabil svojega darila, ki mu bo gotovo dlje ostalo v spominu kot katerakoli bombonijera.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sodelavec. ?koda ga je bilo ker je bil res pozitiven in priden in mu ni bilo ni? te?ko. Motoristi pazite nase.
In 24ur so spet napisali neumnost kolikor smo mi sli?ali od pri?e je drsel ?e na ravnini tako da sam Bog ve kaj ga je z*****o.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani