Ja, ampak mi ki smo cepljeni smo itak pri koritu in je popust, ane? pa ljudje z rdečo Mazdo majo pa itak privilegije povsod
Samo res, ej. Nisem niti pomislil na to, ko so me danes spustili vsi predse čez deročo vodo čez cesto , ko je nekje počila cev. Jaz sem pa mislil, da hočejo le preveriti, koliko globoka je ta voda. Ampak ne, rdeča mazda je vstopnica za naprej.
Lahko si Nostradamus al pa baba Vanga pa ti nič ne pomaga, ker čez dve leti je lahko več kot zdaj al pa manj, al pa isto. Drugih možnosti ni.
Ne res, se ne hecam... tole je res samo za tiste, ki imajo viške denarja, ker za naložbe v stilu varčevanja za penzion je tole čisto prevelik rizik. Ne me narobe razumet, spadam pač med tiste, ki še vedno verjamemo, da se živi od dela ne pa od špekulacij, manipulacij, prevar in drugih fiktivnih zadev. Mi je pa škoda, da tole pač ne bo nikoli valuta ampak le sredstvo za špekulacije. Žal
Boss, lepo napisano. Pošteni ljudje živijo od poštenega dela, glumci pa od glumljenja. Nastopači pa od nastopanja. 😊
Saj če je nekdo doktor še ne pomeni avtomatsko, da je tudi pameten. Ali pa pošten.
Velikokrat je bolj pameten navaden človek, ki razmišlja z "kmečko" pametjo. Za takšne ljudi kot je ta doktor in pa tudi za naše "vplivneže", ki drvijo v Afriko, da se lahko pokažejo na FB, pač ni pomoči. Podobno je z ljudmi, ki kljub odsvetovanju gredo na "dopust" v sosednje države, kjer prav tako razsajajo tej novi sevi. Kdo pravi, da ne bo nekdo, ki je bil recimo pred kratkim v Dolomitih ne prinese tega novega seva k nam. In taki so ponavadi najbolj glasni. In seveda so krivi drugi, ker jim niso preprečili iti tja. 🤔
Ravno kar smo se vrnili iz celodnevnega izleta iz Planice, Tamarja, Kranjske Gore preden nam spet zaprejo regijo. Srečali na tisoče ljudi in mask folk sploh ne nosi. Razen pri kakih šankih za prevzet hrano in pijačo.
Pri nas enako. Samo zna bit res kak divji sev virusa na obali in Krasu, da se tako širi. 🤔
Bil na krvavcu razn za čakat mal na gondolo gužve po smučišču ni bilo. Proge so zdržale nekatere do 14. Sam me pa čudi da noben ni previrjal ali smo testirani ali ne.
Tudi nas ni nihče vprašal za test. Jaz sem sam nekaj turil telefon z dokazilom uslužbenki pred nos a bi lahko pisalo gor karkoli bi bilo vseeno. Sploh ni pogledala samo rekla je, da je v redu. 🤔
Grem zadnjič v Mečkatorju mimo njihove tadolge stalaže s KAVO in KAVNIMI preparati. Rahlo sem bil sicer odsoten v glavi in z mislimi nekje drugje pa se mi na glas zadere iz police "DŽEZVA, DŽEZVA, zlata DŽEZVA najboljša KAVA". Sem se tolk ustrašil, da mi skoraj ušlo za eno KAVNO žličko.
So mel naštiman na senzor, da ko se nekdo približa se začne reklama ampak tako na glas, da je v meni najprej vzbudila jezo in potrebo, da bi šel kakšen roman napisat v knjigo pritožb, ker res stresa pa še v štacuni ne rabim. V glavnem KAVE nisem kupil, sem pa 6-pack Pepsija brez cukra, do prihoda na blagajno me je pa tudi pisateljska žilca popustila.
Ajoj. Pepsi brez cukra je še večji strup kot navadna. 😬
Izjave glede tega so res cudne in nasprotujoce ... gripe nimamo ker se folk kao drži ukrepov zarad covida, covid imamo pa, ker se ljudje kao ne držijo ukrepov. Verjetno bi bila statistika podobna, tudi ce ne bi imeli nobenih ukrepov
Dejansko imaš prav. Vsaj na obali je isto, kot da jih ne bi imeli. Ker se itak nobeden več ne drži ukrepov. Tako bi izgledalo po vsej državi, če ne bi bilo ukrepov. S tem, da bi bili verjetno že vsi v črni Fazi. Sicer pa, baje, da se situacija v vseh državah slabša.Ne moremo mi biti izjema. 😊
Ta vikend bo hitro testiranje v Ankaranu, tako, da lahko zopet pričakujemo gnečo in zastoj prometa. Izgleda, da je nam Primorcem tako testiranje zelo všeč saj je prvo vprašanje, ko se srečaš z znanci, ali si bil že na hitrem testiranju. Od jutri naprej bo malo bolj umirjeno na obali, saj bo prepovedan prehod iz in v to regijo. Nič hudega. V bistvu se ne spremeni veliko za nas. Nasmučali smo se, počitnic je konec. Življenje bo teklo naprej kot do sedaj. 🤗
Pa so res okuzeni in imajo tudi simptome ali imajo samo pozitiven test? Vse bolj se mi dozdeva, da iscejo razlog, da bi sedaj, ko je lepo vreme, zaprli primorsko, da ne bi ostali toliko hodili proti morju na izlete... Danes ze cel porocajo p, da naj sse ne planira izleta proti morju cez vikend
Res so večinoma bolani. No, imajo vročino.
Sem bil pa pred kako urico pri kolegu v Strunjanu. Ne lažem, ampak parkirišče za na plažo je krcato. Ni enega placa fraj. Škoda, ker nisem slikal. Enako parkirišče v Žusterni. A se ne bojijo obiskovalci od drugod da se bodo na obali okužili? 🤔
Nekaj sem prebral, da bodo mogoče našo regijo "odrezali" od Slovenije. Upam, da ne pred soboto. Bini a veš ti kaj več? 😬
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo res, ej. Nisem niti pomislil na to, ko so me danes spustili vsi predse čez deročo vodo čez cesto , ko je nekje počila cev. Jaz sem pa mislil, da hočejo le preveriti, koliko globoka je ta voda. Ampak ne, rdeča mazda je vstopnica za naprej.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani