Nekaoo podobno bi bilo, da bi nekdo trdil, da zato ker je nek rocker umrl zaradi prevelike doze, da to pomeni, da so vsi rokerji mamilasi. Lahko to potrdis?
Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...
- "Gospod doktor, moj mož in seks, to sta dva različna pojma! Pomagajte!"
- "Dajte mu viagro!"
- "Saj še aspirina ne vzame!".
- "Dajte mu jo neopazno v kavo!"
Čez dva dni pride ženska zopet k zdravniku:
- "Bilo je grozno! Dala sem mu viagro v kavo. Čez 20 minut je mož vstal, strgal s sebe obleko, z roko pometal vse z mize, planil name, me slekel, vrgel na mizo in me naskočil, kot že dvajset let ne!"
- "No, meni se to ne zdi nič groznega."
- "Kaj ni grozno, sedaj se pri Jurmanu ne smeva več prikazati..."
Pride zelo grd moški v gostilno z velikim nasmehom na ustih. Natakar ga seveda vpraša, zakaj je tako vesel?
- "Veš, živim v koči ob železnici in ko sem šel včeraj ponoči domov, sem opazil mlado žensko zvezano na tirih, tako kot v starih filmih. No, da skrajšam zgodbo, seveda sem jo odvezu in jo vzel k sebi domov. In povem ti, da se mi je posrečl. Seksala sva v dnevni sobi, v jedilnici, v kuhinji, pravzaprav celo noč..."
- "Ti vrag ti, pa je bla lepa?"
- "Ne vem, nisem našu njene glave..."
Francelj obišče prijatelja Janeza v bolnišnici. Janez je bil ves v modricah, polomljen in napol v komi. Pa ga Francelj vpraša:
- »Ja Janez, kaj se ti je pa zgodilo?«
Janez zastoka:
- »Vsega je kriva ribičija. Šel sem lovit gliste. Iz baterije sem potegnil dve žici in jih porinil v zemljo. Gliste so kar skakale ven iz zemlje.«
- »Hja, kaj pa potem?«
- »Učinek se mi je zdel zanimiv pa sem to poskusil še z akumulatorjem. Ne boš verjel. Pregnal sem vse krte in voluharje iz vrta.«
Franceljnu še vedno ni bilo nič jasno. Zato mu Janez med stokanjem dalje razloži:
- »V zemljo sem zakopal dve žici in njuna konca vrgel čez daljnovod. Iz luknje je priletela cela popoldanska izmena iz trboveljskega rudnika in me nabutala kot ……. !!!«
Dva penzionista sedita na klopci v parku, opazujeta brhke mladenke in se pogovarjata o seksu. Pa se ata Franc pohvali:
- "Meni moj služi tako kot današnja mladina."
- "Kako to misliš?"
- "Lepo. Jaz mu pokažem delo, on pa noče niti slišat za to..."
Nek programer se ponesreči in pride do svetega Petra. Pa ga sveti Peter vpraša kam bi rad šel, v nebesa ali v pekel? Ker se programer ne more odločiti, mu sveti Peter pokaže posnetek iz pekla in iz nebes. V nebesih vsi mirni, pridni, berejo knjige..., v peklu pa žur, full dobre bejbe igrajo odbojko na mivki, glasba... Seveda se programer odloči za pekel. Pride dol, full vroče. Hudič ga nasadi na vile in vrže v kot. Programer začuden:
- "Kaj pa je to, kje je žur pa bejbe pa...?"
- "Ah, tisto je bila samo demo verzija..."
Kako takoj pomislite na klobase in čevapčiče. Možakar se je zatipkal, pa kaj. Lahko bi sam povezal, da je @Alex hotel napisati, da je stal v kolibi. Sicer v kolibi na kolesih, ampak to so že podrobnosti...
Kolikor je meni znano (lahko, da je vir informacij nezanesljiv!) jih je policaj dobil zato, ker eni punci ni dovolil čečkat (risat grafite) po avtobusu od LPPja...
- "Karto za Drago, prosim!"
Blagajničarka išče po računalniku, kje je postaja Draga, potem pa le vpraša:
- "Kje pa je ta Draga?"
- "Tamle v kotu stoji in liže sladoled!"
Pri nas na skoraj 1000 metrov nad morjem je to edino točenje. V povprečju iz vsakega panja 25 do 30 kg.
Je pa zanimivo. "Nižinci" imajo dve možnosti: ali je vrhunska letina in dobijo po 100 - 120 kg na panj, ali pa je slaba letina in ne dobijo nič, še veseli so, če ni treba čebel hranit. Mi na vrhu planote pa vsako leto dobimo po 25 do 30 kg na panj ne glede na letino...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani