Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 29 minutami je Jest napisal:

Nekaoo podobno bi bilo, da bi nekdo trdil, da zato ker je nek rocker umrl zaradi prevelike doze, da to pomeni, da so vsi rokerji mamilasi. Lahko to potrdis?  :P 

Nekako sem nekaj podobnega pomislil tudi sam. Mislim, to, da so vsi rokerji mamilaši. Vsaj kolikor jih poznam, mi dostikrat delujejo, kot da so pod dozo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pride žena k zdravniku:

- "Gospod doktor, moj mož in seks, to sta dva različna pojma! Pomagajte!"
- "Dajte mu viagro!"
- "Saj še aspirina ne vzame!".
- "Dajte mu jo neopazno v kavo!"

Čez dva dni pride ženska zopet k zdravniku:
- "Bilo je grozno! Dala sem mu viagro v kavo. Čez 20 minut je mož vstal, strgal s sebe obleko, z roko pometal vse z mize, planil name, me slekel, vrgel na mizo in me naskočil, kot že dvajset let ne!"
- "No, meni se to ne zdi nič groznega."
- "Kaj ni grozno, sedaj se pri Jurmanu ne smeva več prikazati..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Grem po pločniku in pogledam gor po stavbi, če je kateri od sodelavcev na oknu. Ravno takrat prileti golob in se mi userje na čelo in lice.

Nisem se smejal.

Nisem jokal.

Nisem se jezil.

Enostavno sem bil srečen, ker krave ne letijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Gledam ženo, ki si spet prižge cigareto in ji rečem:

- "Morala bi pustiti kajenje, samo zastrupljaš se in denar mečeš proč."

- "Ampak, jast pač ne mogu bez pušenja."

- "Pa, dobro, pa "puši" kaj drugega, že veš, kaj. To bo sigurno boljše za tvoje zdravje. In za denarnico tudi..."

- "E, mili moj,  pa kje naj jast u tim brdima najdem 40 komadov dnevno..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pride zelo grd moški v gostilno z velikim nasmehom na ustih. Natakar ga seveda vpraša, zakaj je tako vesel?
- "Veš, živim v koči ob železnici in ko sem šel včeraj ponoči domov, sem opazil mlado žensko zvezano na tirih, tako kot v starih filmih. No, da skrajšam zgodbo, seveda sem jo odvezu in jo vzel k sebi domov. In povem ti, da se mi je posrečl. Seksala sva v dnevni sobi, v jedilnici, v kuhinji, pravzaprav celo noč..."
- "Ti vrag ti, pa je bla lepa?"
- "Ne vem, nisem našu njene glave..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Francelj obišče prijatelja Janeza v bolnišnici. Janez je bil ves v modricah, polomljen in napol v komi. Pa ga Francelj vpraša:

- »Ja Janez, kaj se ti je pa zgodilo?«
Janez zastoka:

- »Vsega je kriva ribičija. Šel sem lovit gliste. Iz baterije sem potegnil dve žici in jih porinil v zemljo. Gliste so kar skakale ven iz zemlje.«
- »Hja, kaj pa potem?« 
- »Učinek se mi je zdel zanimiv pa sem to poskusil še z akumulatorjem. Ne boš verjel. Pregnal sem vse krte in voluharje iz vrta.«
Franceljnu še vedno ni bilo nič jasno. Zato mu Janez med stokanjem dalje razloži:

- »V zemljo sem zakopal dve žici in njuna konca vrgel čez daljnovod. Iz luknje je priletela cela popoldanska izmena iz trboveljskega rudnika in me nabutala kot ……. !!!«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Dva penzionista sedita na klopci v parku, opazujeta brhke mladenke in se pogovarjata o seksu. Pa se ata Franc pohvali:
- "Meni moj služi tako kot današnja mladina."
- "Kako to misliš?"
- "Lepo. Jaz mu pokažem delo, on pa noče niti slišat za to..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nek programer se ponesreči in pride do svetega Petra. Pa ga sveti Peter vpraša kam bi rad šel, v nebesa ali v pekel? Ker se programer ne more odločiti, mu sveti Peter pokaže posnetek iz pekla in iz nebes. V nebesih vsi mirni, pridni, berejo knjige..., v peklu pa žur, full dobre bejbe igrajo odbojko na mivki, glasba... Seveda se programer odloči za pekel. Pride dol, full vroče. Hudič ga nasadi na vile in vrže v kot. Programer začuden:

- "Kaj pa je to, kje je žur pa bejbe pa...?"
- "Ah, tisto je bila samo demo verzija..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 6 minutami je g.Wankel napisal:

Pa si preživel koline?

Kako takoj pomislite na klobase in čevapčiče. Možakar se je zatipkal, pa kaj. Lahko bi sam povezal, da je @Alex hotel napisati, da je stal v kolibi. Sicer v kolibi na kolesih, ampak to so že podrobnosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobro, da se horda ni domislila, da ima policaj tudi orožje - bi mu ga še pobrali...

Pravim, da se mi ob prebiranju takih člankov kar malo stoži po milici...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 51 minutami je g.Wankel napisal:

S tem si, če greš jutri na morje, že včeri tm :D

S tem stojiš v koloni ravno tako kot s kakšnim osnovnim modelom Rene, na primer Twingotom...

Proti DARSu in našim avtocestam niti ta nima možnosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Moj pokojni oče je vedno govoril: "Zjutraj se dan išče."

Jaz sem vedno ugovarjal, da to ni res. Zjutraj pride sam od sebe. Iščeš ga zvečer, ko je kar šel pa ne veš ne kdaj ne kam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kolikor je meni znano (lahko, da je vir informacij nezanesljiv!) jih je policaj dobil zato, ker eni punci ni dovolil čečkat (risat grafite) po avtobusu od LPPja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Karto za Drago, prosim!"
Blagajničarka išče po računalniku, kje je postaja Draga, potem pa le vpraša:
- "Kje pa je ta Draga?"
- "Tamle v kotu stoji in liže sladoled!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neko noč se zapeljem v enosmerno iz napačne smeri.
Nasproti pride avto.
Zatrobi.

Jaz tudi.
On da dolge.

Jaz tudi.
On prižge modre rotacijske.

Bemtiš, teh pa jaz nimam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri nas na skoraj 1000 metrov nad morjem je to edino točenje. V povprečju iz vsakega panja 25 do 30 kg. 

Je pa zanimivo. "Nižinci" imajo dve možnosti: ali je vrhunska letina in dobijo po 100 - 120 kg na panj, ali pa je slaba letina in ne dobijo nič, še veseli so, če ni treba čebel hranit. Mi na vrhu planote pa vsako leto dobimo po 25 do 30 kg na panj ne glede na letino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.