Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Tisti zvok sluzbenih vrat, ko odides iz no?ne in se ti pri?ne dopust....

Bi moral priti ?e ju3 v sluzbo, pa mi je ?efica naknadno zrihtala frei ?e 1dan pred dopustom...

Torej... Kje je veliko klancev in malo ljudi....??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej to je ta bojazen, matrwola :)

Par dni nazaj sem v reviji Bicikel.com bral en zelo dober ?lanek o tem,kaksno napako naredi marsikateri star?. Imajo malega otroka,ki ima poganjalcka,potem gredo na 16olarja in u?ivajo na njem in potem se znajdejo v taki dilemi kot si ti zdaj in kupijo preveliko kolo (velikokrat okra?eno s te?kimi in zani? amortizerji),ki se nonstop kvari... In potem veselje mine .. na kolesu se pa za?ne nabirati prah...

Nimam otrok,ampak ta ?lanek mi je dal misliti. Ga bom probal najti nekje.

Tak da kupi ji bajk primeren njeni velikosti, v specializiranih stacunah bodo znali svetovati. Res bi bilo ?koda,da obupa in se pridru?i ostalim otrokom,ki ne znajo po?eti drugega kot viseti na netu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hci postaja ljubiteljica kolesa in sem prav vesel, ker je to X krat bolj zdravo kot drgnjenje po ekranckih, kar je dandanes najljubsi konjicek vecine mladine.

Dilema pa je zdaj ko je (ceprav je mickena, pa je vseeno prerasla 16-colarja) in sem v resni dilemi ali ji kupit 20-ko ali ze kar unega 23 oz. 24. Ker 20 bo verjetno za 'kurckej' casa in bo treba vecjega :)

Si pa zeli prestave, ker je ugotovila kako olajsajo popotovanje, zlasti v klanec. :)

Skratka velika kolesarska dilema glede velikosti kolesa za mojo kolesarko, visine rahlo pod 130cm :)

Kupi nekaj kar ji bo prav glede velikosti in predvsem , da ji bo v?e?.... ?e ji bo kolo preveliko, se ji zna zameriti vse skupaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e se potepa? po teh koncah z MTB se ti spla?a it dalje ?ez Marijo Reko na Podmejo pa potem dalje na Mrzlico :)

Ali pa, naprej ?ez Matke pa na Hom (res, da je hrib kratek ampak je orng vzpon). ?e si pa ?e mal bolj ekstremista pa gre? isto ?ez Matke na pot proti Zabukovici kjer pride? tudi na Lovsko ko?o Zabukovica pa nadaljuje? pot na Gozdnik, kjer je treba del poti prepe?a?it do cilja, je pa spust fenomenalen :)

Sem ?tartal v Preboldu,?el na mrzlico,se vrnil na glavno cesto in zavil levo in na za?etku spusta potem desno do neke planote , kjer zbirajo neke ?igeb za kolesarske vzpone (ne vem imena).

Potem spust nazaj do Prebolda, preko Matk na Mali? in nazaj po isti poti na Hom ter nazaj do Prebolda...

Top tura. Lustna kelnarca na Mali?u in fajn Pizza v matkah....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e 1fenomenalno izkori??en dan. Zjutraj se naspal, konkreten zajtrk, odpeljal fenomenalnih 115 km po bli?njih in manj bli?njih klancih (za?uda se ravno prav oblekel za precej zahrbtno vreme), vmes nenapovedano obiskal star?a in z zamudo mami dal drobno pozornost za dan ?ena, nato spucal xsaro (po dolgem dolgem ?asu)in z best frendom spil kavo ob (skoraj uspe?nem) re?evanju sveta.

Nekje vmes je padel leto?nji 2tiso?i kilometer.... Naravnost obo?ujem tako vreme;veter,ravno prav toplo,da se da pre?iveti par ur na kolesu in hkrati ne pretoplo , da ni prevelike gne?e...

post-9068-0-78219600-1552248428_thumb.jpg

post-9068-0-22815200-1552248460_thumb.jpg

post-9068-0-23512800-1552248475_thumb.jpg

post-9068-0-05597300-1552248492_thumb.jpg

post-9068-0-01441200-1552248508_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jures,a nisi dal fotko xsare v stilu "Dolomiti meet" tle?

Gre? letos tudi v Dolomite?

Ko smo ravno pri tem;za?etek avgusta; je veliko ve? guzve po prelazih in kampih oziroma apartmajih kot julija?

Govorim za solo kolesarja z avtom in ?otorom, ki je sila nezahteven, ?eli samo mir in klance

Zakaj mi no?e smajlijev dati zraven v komentar? Skratka,un hudi?ek je na koncu; i Just need peace and Hills.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

naciola barva??? Kdo se zmi?ljuje ta imena za barve, kaj se je zgodilo z rde?o, zeleno, rumeno, sivo, modro , oran?no... nocciola? Ha, naj re?ejo driskasto sivo rjava pa bomo vsi vedeli kak?na je. Nocciola... sli?i se kot bolezen. :ne vem:

Ja,kaksen hud estet bi nasel tiso? razlogov zakaj to ni isto kot rjava,ampak Ja... Se strinjam,kompliciranje kjer res ni potrebno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem mislil da je vsaj playboy :)

A mas ti kolo se vedno v avtu ali na zadnjih vratih sedaj?

Ne,?e zmeraj v avtu. Zadnji levi sede? sem dal ven ?e jeseni in se konstantno vozim zgolj s 4mi zici, bajk pa prou lepo pa?e notri.

Nisem na?el niti 1prednosti preva?anja na zadku vozila in hkrati vem za kar nekaj pomanjkljivosti.

Seveda ?e si ?lovek pa? lahko privo??i , da mu tretjino avta zaseda bajk,hehe .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer pa... To?no 13let nazaj prvi? za?el delati za zdaj?njega delodajalca.

Malo ?ez palec; ?ez milijon prevo?enih kilometrov; 1 zbita Srna, 1 zbit betonski kolicek,1 razbita lu? (?karpa ni popustila, vw Amarok je) , nekaj prito?b, pribli?no toliko pohval, ni? konfliktov z nadrejenimi, veliko pridobljenega znanja (tako na osebnostni ravni ,kot na profesionalni), videl nekaj sveta (sosede, Srbija,bosna,francija,nemcija,nizozemska,ceska,slovaska,belgija...).

Naj ostane tako ?e naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

hmm, z ve?ino se strinjam in tudi razumem kaj nam ?eli? povedat ampak vseeno tukaj pa ne morem sprejeti dejstva, da nam je vsem dovoljeno oziroma si lahko privo??imo kak?en tak?en kiks ob?asno.

Ne vem, ampak privo??it si tak?nega kiksanja pa? ne sme nih?e pa ne glede al je navaden ?lovek, ?portnik, politik ali kdo drug. Z dejanjem, kjer je izgubil razsodnost bi lahko pa? bil druga?e nevaren marsikomu - naslednji? se bo recimo njegova pohorska ?unka parkirala nekomu na nosu ali pa bo kak?na fla?a zdrsnila iz njegove roke in poletele v nizkem loku nekomu v betico.

?e ne prenese? alkohola in si po njem nerazsoden pa? ne popivaj, ?e ne zna? brzdati ?ustev na cesti, je bolje da ne vozi?. Pa? ?e tvoja dejanja povzro?ajo lahko nevarnost za druge so nesprejemljiva pa tukaj ni olaj?evalnih okoli??in.

Da gre? pa na policijskem vozilu razbijat ?ipo je pa? popolna nekontrola nad samim sabo in ni nikakor sprejemljiva ne za navadnega ?loveka, ne za sportnika, politika zdravnika itd.

Aja pa ne zahtevam nobenega lin?a zanj, ampak vseeno je taka dejanja potrebno obsoditi za nesprejemljiva v moderni dru?bi pa ne glede kdo je to naredil.

To?no to. Boss,ti si malo bolj spreten z besedami in znas lepo ubesediti mnenje,ki je tokrat identi?no kot moje.

Verjetno ni bil prvic pijan; torej ve kak?en je pod vplivom in bi bilo zato fajn ?e bi se zato izogibal popivanja, ?e pac ve, da to njemu in okolici ne prinese ni? dobrega.

Tudi sam se na podlagi izku?enj izogibam situacij,ki bi v meni prebudile nekul ob?utke in reakcije...

In tudi vsako pijan?evanje se za?ne ko si trezen. In takrat je odlo?itev posameznika ali bo spil prvo,drugo,tretje (npr) pivo.

Razen ljudi,ki se jih omami(da me ne bo kdo lovil na besedi).

Jebiga dovolj je star in moral bi se zavedati,da je na o?eh javnosti. Saj je hotel to..

Nekdo je napisal,da so krivi novinarji,ki pa? zagrabijo take zgodbe pri znanih osebah... Ja...krivi smo predvsem mi,ki to porajtam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj ni problem v "gledanju skozi prste" ... Bolj je pomoje tukaj problem javni lin?, samo zato, ker je "znana osebnost" ... Ce bi to naredil en XY stajerc, dolenc, primorc, trenerkar, ... pomoje ne bi bilo to v vseh medijih (rumenih, zelenih, oranznih,...) :) ... in gotovo ne bi bilo tako odmevno ... :blink: ... Pac zgodilo se je... vsak ima kdaj slab dan ... in pac vsak odgovarja za svoja dejanja... Gotovo je tudi velika razlika pri tem, ce se to zgodi enkrat... kot pa ce se to dogaja stalno ...

Malo se pozablja na to, da so znane osebnosti (sploh ?portniki) vzorniki marsikateremu mlademu, xy ?tajerci,trenerkarji,janezi, peki, varilci ipd.pa pa? ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Da stopim v bran alkohola ker se tako grdo govori o substanci. Alkohol ni kriv za to, da imajo ljudje frustracije, mislim da ni ?loveka ki bi bil povsem brez. Alkohol tudi ni kriv, da da u?ivajo nedorasle osebnosti. Ima pa eno zelo zanimivo (pozitivno) lastnost-to?no poka?e kak?en nekdo v resnici je.

In ?tajerci NE blefirajo.

To?no to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.