Sj ne vem kam to sodi. opazil sem, da sem po novem Trotlfahrer, vsaj tako mi pi?e pod nickom, poleg tega pa se dogaja nekaj ?udnega, ?e je nek post na drugi strani kot se nahajam (sem a strani 11 pa se tema nadaljuje na strani 12) klik na naslednjo stran spro?i nekaj ?udnega in sicer se mi posti ?udno prika?ejo, za?enj?i s prvim.
Ej sam te nove vinjete so pa prou najbolj sexy vinjetke na celem svetu. Majkemi. 5 si jih bom kupila. ?eprou sem pa fou? vsem Labijem, ki imajo ?rne avto. Kok bo ?ele tam ven sekala
Jaz sem pa danes malo po?raufal (beri: turbino dol pa nazaj gor) in vozil svojega biv?ega 200SX. Ne re?em, da je hitrej?i kot Clio ampak ko za?ne turbina vle?i, ko zakopljejo zadnja kolesa, pre?alta? naredi pssssst je pa to nekaj najbolj?ega.
To?no tako. ?e je cena 700? za nekega Japonca/Nemca in neko Kio v istem razredu bom definitivno gledal prvo opcijo. ?e ne drugega imajo zih bolj?i pleh pa kake detajle kjer so pri Kii pri?parali, da so nam dostavili "poceni in dostojen avto".
BTW Boss a je to res, da tako opevane Ceed/ProCeed ?e rjavijo kot po teko?em traku? Samo namig, da bilo nekje je pri poceni avtih treba ?parat.
Sorry, ampak Primera letnik 1997 je tud skret Vse kar se prodaja za te cene je pa? sekret in ni? ve? kot toliko, sam sprijaznit se je treba z dejstvom.
Za letos sm se odlo?u da gre miata 'pod kozolec' ?ez zimo, in zdej rabm en avto da me bo vozil na ?iht pa na fax, sepravi ene 500km na teden. Dejansko mi je ?ist useen kaj je zaena znamka, ali model, samo hjundaj accidenta no?m . Pa glede na to da ga bo vozil tudi brat, k je zjle izpit naredu, ne dam ve? kot 500? za avto, ker ga bo sigurno nekam v maline zapizdil, ker v vzvratno mu nekak ne gre. Samoumevno je da nej bi bil avto ?imbolj ohranjen, pa z nekim normalnim motorjem (1.4, 1.6) recimo. Mogo?e kdo od vas kej prodaja, je kdo videl kej kar ustreza kriterijem, itd...
Prednost imajo pa avtomobili, ki imajo zimske gume
V petk po ?ihtu se ?ou mal pelat in kon?ou prijetno opit (nism ve? vozu po tem k sm alkohol vidu), v soboto delou od 11 do 21 (to bl u jamralnik sodi) danes pa 3 ure boulal s sodelavci blo noro dobr smeha je bla polna skleda
Kje si bowlu, ker sm bil js tut u?eri na bowlingu?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani