Malo prej dobil ?e eno ponudbo za novo zaposlitev tako da se bo kar te?ko odlo?it (sladke skrbi bi se lahko temu reklo) in obe2 na precej visokem nivoju.
V?eraj je bil uspe?en dan; najprej Krvodajalstvo, potem homologacija LPG, potem pa N26 odprl ra?un in se z videoklicem fajn namatral (zahvala Lenovu A1000 s super zanikrnim fotoaparatom). Ampak urejeno.
Ne poznam klasifikacije notranjih koles, je pa ene 10 let star, znamke Proteus. Ko sem bil konkreten debeljak sem z njim kuril odvecne mascobe, odkar imam 2-mestno cifro na tehtnici, pa gre bolj za kondicioniranje, hehe
Dans sem bil kar aktiven in sicer najprej kot pohodnik, kasneje kot MTB kolesar po snegu in je bilo prov fajn, pa to ?e ni vse, ker najljub?a rekreacija pa sledi ?ele malo kasneje.
Sva se sli?ala in je rekel, naj ga drugi teden pripeljem (v karavanu, ne na pedala, hehe), da bova skupaj odprla in pogledala. Lepa beseda lepo mesto najde in ni vse tako ?rno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jack Reacher iz 2016 je tudi fajn film.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani