Jebe.... jaz sem res kandidat za en tovornjak, ampak se se ne dam....Ni slo drugace kot trije zadaj, dodatek krame in pes spredaj, ki mi je polomu ventilacijo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Avtodom spakiran jutri prihajamo v potron biondi in ?akamo rde?e bike. Jure ?e bo? doli pridite na kozar?ek ali dva.
Ja a mesta se bom izogibal
Edit: pisem iz centra mesta, ker sta mulca tezila, presenetljivo se prazno, parkiral direktno na rivi....res pa da je sedajle blo konec kvalifikacij. Zna bit da se bo folk sedajle zgrnil v mesto
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
odsotnost ?ene izkoristil, da sem z marjeticam na micri v LJ, ker z motorjem ne morem po froce. Kaj je to en super nabrit avto za po mestu . Vozi? ga kot dizla lahko, ker vle?e od jurja, vmes pa ?e v merkur po 2 stola, 2 nerazstavljiva RUDLA in nabavo....brez podrtja zicov
Trenutno motor loh pelje v kufrih skoraj toliko kot micra - 174L + vsa kamp oprema s temi dodatki
Zanimivo kako je Kappa v italiji 40% cenej?a kot Givi, gre pa za isti kufer in dodatke kot Givi Trekker samo da je malo manj srebrn. Givi jih je seveda kupil in Givi kufri so Kappa v originalu, kot da bi Seata in VW kupoval....
"To Lewis: 'It was all our mistake today Lewis, a split second decision and the timing didn't work'. We take this one on "There is nothing else to do than apologise to Lewis, it was a misjudgement in the heat of the moment"
Ej....mojster res je dana?nja F1 ni ve? kot je bla...verjetno bo treba raj?i na Moto GP.bolj?e...lahko bi se kaj zmenili...da gremo v prihodnosti na moto GP.samo predlagam...lp:-):-):-):-)
Jaz mam ze karte....
Jap, v?asih je blo to napeto gledat. Zame je blo ?e tazadnje dobro, ko sta se borila ?umi in Hakkinen. Po temu je ?lo vse navzdol. Zdaj pa res, prepotentni mladi?i z polnimi ?akli denarja, ki jim je mo?tveno dirkanje ?panska vas.
ta dvoboj sem 4x v ?ivo videl, no 3x ker v zeltwegu je na ?tartu Zonta Schumija nasadu v rit . V ?ivljenju ne bom pozabil Monze, mislim da 2000, ko smo iz sobote na nedeljo mogli spati na notranjem delu parabolice kjer so betonske stenge da smo imeli plac. Ob treh zjutraj se ni dalo ve? spat ker je bil kot pred ?tartom, navijanje, mehi?ki val....noro, da v kempu ne govorim.
dirka pa nora par krogov mclaren, mclaren, ferrari, ferrari pol pa kar na enkrat ferrari ferrari mimo....blow up enega mclarna drugi pa ujet v njegovem dimu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Otroka nista bila ze 3 leta bolna! V teh letih sta oba skupaj izpustila samo 3 dni sole!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani