Kia Pride ni kopija ampak pomoje kar licen?en avto tako kot Suzuki Swift & Subaru Justy pa ?e kaj bi se na?lo (?e se ne motim Opel Frontera in en Daihatsu na Japonskem )...
Je pa Kia res v vzponu tale Pro.cee'd mi je tako v?e?, da je ?e kar srhljivo. Bi ga imel. In nikoli si nisem mislil, da bom to rekel za kak?no Kio potem veste, da mi je res v?e?na. Da o garanciji ne govorim, to da nima pocinkanega pleha (to je sodelavec prav pameten, ?eprav je to najbr? edino kar ve o avtu ker druga?e je en bizgec, ki ga ganejo samo 4,5m+ Nemci & Laguna) me pa ne gane, saj ga moj Nissan tudi nima pa ?e ni razpadel.
Pop up lu?i so ukinili zaradi pe?cev, ?e se ne motim.
Sicer pa je po svoje res ?koda nekaterih avtov, ki jih ne delajo ve?, recimo kak?na nova MX-3ka ko smo ravno pri Mazdi.
Da bi pa naredili ISTI dizajn je pa skoraj nemogo?e, pa to ?e ne pomeni, da novi dizajni niso dlabi. Kar poglejmo Fiata 500 kako je sr?kan, ?eprav je Italijan in v ?lahti z Alfo. (sm mogu )
Dokler se ne zlomi glavna gred, odlomi ojnico, obenem po?i bat je ?e ok. Smo ravno prejle ugotovili pri enem zakaj je motor zaribal. Je bilo kar zanimivo odkrivati najprej, da je sve?ka zvita spodaj. Potem, da je odkru?en bat. No in na koncu smo razdrli ?e karter in videli kako lepo je zadevo polomilo in da je luknja v karterju, ki se je prej ni videlo zaradi nosilca.
Ampak to ni na mojem avtu, samo pri meni smo delali pa nepremi?nino imam sedaj ?e nekaj ?asa za bajto.
Saj Slovenija je, tist moder flek med avstrijo in hrva?ko. Pa? je stisnjeno in se na slikci komaj vidi.
Ja ampak to ni izgovor, da niti napi?ejo ne.
Hungary is land locked, surrounded by 6 countries. To the north, Slovakia, to the east, Ukrane and Romania, to the south, Croatia and Serbia, to the west, Austria. Geographically located at close to the center of Europe.
Torej na?tejejo 6 dr?av, sedme, torej nas pa niti ne upo?tevajo. Butasto.
Malo sem raziskoval ?e kaj se mi spla?a pogledati v Budimpe?ti in glej ga zlomka kaj najdem:
A kdo tukajle v prvem odstavku pogre?a kak?no dr?avo? Sem jim prav poslal email, da med sosedi pogre?am Slovenijo in zakaj je ni. Obenem niti Ljubljane ni pod "International distances from Budapest". Huni neumni.
?eprav ideja ni slaba ampak selotejpat in ?trihat ?ez s kak?nim krom lakom. Ne hvala. S tak?nimi stvarmi je preve? dela pa ?e na koncu te lahko kaj z***e.
@Uro?: Gume bodo do 15 kar ene stare, pa ?e homologacijo bom probal z njimi narediti. Potem pa kaj konkretnega, novega. Mikajo me Toyo Proxes, Bridgestone Turanza (dobre izku?nje imam z obema )... Bo ko bo.
Ja v?asih znajo biti te?ke ja. Poznam nekoga, ki se je do konca skregal s svojo. No in film mu je po?il in ji primazal klofuto da je dala mir (ne, tega ne odobravam druga?e). Ampak ?ez kak mesec je ?la ona do doktorja, da jo je fant nabil, vsa plava in uboga. In ga seveda izto?ila za nekaj denarja, mu prislu?ila prepoved pribli?evanja. In kje je fasala tiste modrice? Hja menda ima nasilnega fotra...
Sicer je mal pomaran?a ampak iz aviona se ne vidi. Pa mimogrede, preklet prah in lete?e smeti. :S Eno feltno sem na koncu mogu ?e enkrat po?mirglat pa polakirat, da je kolikor toliko. Mi je s kraki navzdol spodletela iz letvice direkt na karton na pol posu?ena. Zato je tudi ni na gasilskih slikah.
Pa napis OZ racing ?e pride (ali pa celo nismo) samo, da dobim material.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naked bike.
Sicer tudi jaz nisem ravno prista? skuter?kov ampak OK. Po pameti pa z glavo (in ?elado na njej ) pa bo.
Ko bo pa po?trihan ga pa le poslikaj, da vidimo kon?ni efekt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani