Si mobil: Mb vijol?ni (jah... optimist pa? :mi pijemoo: )
Ja BrainLess,se sn jaz tudi ve?ni optimist,samo ta sezona mislim,da ?e ne bo na?a,naslednja pa mo?no upam,da zopet! Ali pa se motim,se ve? kaj pravijo-vijolice cvetijo spomladi!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Se sn ?e reko,da mu znanja in rekordov ne gre oporekat! Samo enostavno mi ni niti malo simpati?en! ?e vsa leta! :ne vem: Aj,pa ?i bi bil doktor za ostale,bi tudi z slabim avtom raztural!
Ti?a vun!!
Kar se slovenskega prvenstva ti?e pa se itak ve kje se igra najbolj?i nogomet ......na primorskem!
khmm,khhhmmm,no ja,ker sn iz MB,verjetno ne rabim poudarjat za koga navijam... Mate pa? trenutno primorci res dobro urejene razmere v va?ih klubih,samo ko se na? ljubi klubek po?tima,bo spet vse po starem!
Kar se pa lige prvakov ti?e,pa se strinjam s tabo,tudi jaz sn za Barco! Res sn bil vesel,da so izlo?li toti napihnjeni Chelsea!
Ti?a vun!!
Keri ste gledli celo dirko,verjetno niste mogli mimo izvrstnega uspeha in super predstave mladega Nica Rosberga!! De?ko je pa res iz pravega testa(ni ?udno,po priimku ) in je na svoji prvi dirki presenetil vse,skratka raztural po doma?e!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani