Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
Pravkar je Boss napisal:

Zapirajo vas ne zaradi okuženih ampak zaradi pozitivnih testov. Saj verjetno veš, da si pri PCR metodi lahko pozitiven tudi v primeru zaznave dela RNA, ki jo ciklično podvajajo toliko časa, da je vzorec pozitiven. Po skoraj enem letu niso izdali koliko ciklov podvajanja naredijo pri PCR metodi. Zakaj ne?

Ne. Res e veliko okuženih. Skoraj cela tovarna Lama je. Jih poznam kar nekaj. Cele familije. Tudi moje sodelavke in njihove familije. Je kar pestro. Pač razpuščena banda, pa štrajk mamic. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Ma povej, da smo ljubljančani krivi pa gremo naprej. Drugič pa nasvet - pa za 3PM nehite na teste hodit pa ne boste več v rdečem. Pa kje vam je pamet. :whatever:

Ne, niso ljubljančani krivi ampak pač mi nismo bili prekuženi kot ostali v Slo in sedaj smo mi na vrsti. Kar se tiče pa testiranja, mislim, da je edino pri nas realno stanje. Veliko ljudi se testira s hitrimi testi  in komur pokaže na hitrih testih neopredeljeni ali pozitivno gre še na pravi test. Zato so številke tako velike. In realne. Saj v bistvu se nič ne spremeni za nas. Gneča bo še naprej, večina trgovin bo odprta. Se pa folk še vedno gnete pred mesti testiranja. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Evo la, pa smo fasali "rdečega". 😊 Saj smo na obali itak vajeni že te barve. 🤗

Je pa zanimivo , da smo bili mi celo epidemijo med najboljšimi in je veljalo zaprtje za nas na obali enako kot za ostale regije, čeprav smo bili mi nekaj časa celo v zelenem. Seveda je sedaj v osrednjeslovenski regiji v redu situacija zato je normalno sedaj zapiranje po regijah. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Eni so res bogi, ne morejo brez Italijanskega kofeta! :nevem: 

Novinarji pa pišejo samo, da pišejo. 🤥

Drugi pa samo mislijo, da ne morejo brez italijanskega kofeta. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je Bini napisal:

Ena službena spet..... 🥴

IMG_20210225_075011.jpg

Vedno kozarček z začetnicami As. So mi všeč. 

V bistvu kar paše voznikom Mazd. 👍

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

Na Geckota mi je Pelko včeraj že letne gume namestil, klinc pa zimske. No in pa tudi Črnega zmaja sem maw zapelju po vasi na tako lep dan. Fajn doživetje, huhu

Prav si naredil. Pri temperaturah okoli 20°C je brez veze voziti z zimskimi gumami. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Zdajle sva bila z ženo malo na sprehodu. E moj krek in beovička, pišita kući propadlo. Mislim, da se že vsem po vrsti fučka za ukrepe, pa maske, pa distanco, pa njihove statistike, pa nabijanje. In tako se obnašajo domačini, kot tudi cel kup sprehajalcev-turistov iz drugih krajev. Verjetno ne bi bilo toliko ljudi na promenadi niti takrat, ko bi rekli, da morajo vsi obvezno ven na sprehod.🤔 Dobesedno, kot bi spustili pse z verige. Pri prodajalcu najboljšega sladoleda v Kp  je bila kolona dolga, verjeli ali ne, več kot 100 m. Kot po apokalipsi, ko pridejo zombiji iz jam. 😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 58 minutami je Boss napisal:

To pride s krizo srednjih let... tega se baje ne da losat. Jaz mam že Camarota ugledanega.

Lepo.Na hitro sem prebral Kalimerota. Sem se že ustrašil, da ti gre že spet na otročje. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

Allinone - pa še RAM ti dogradijo for free oziroma je vključeno v ceni.

A imajo tudi kako custom verzijo za nas starejše občane? Da ne bomo preveč podivjali s temi čipi. 

Pa si bomo potem  kupovali kabriolete, pa električna kolesa, pa ducatije. 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 minutami je Shrek napisal:

Se pravi, da si čipiran... 

Ne še. Trenutno mi vsak teden samo zamenjujejo sondo v nosu. 

Ko bo testnega obdobja konec pride na vrsto pravo čipiranje. Bi bilo v redu, da to opravim hkrati z čipiranjem mojega avta. 

Baje, da dobiš popust. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Danes sem kljub dopustu opravil dolžnost zavednega državljana - moje omiljeno hitro testiranje v službi. (Eno palčko na teden v nos odpravi kovid čist za štos) 🤗

Seveda je bil test negativen. To pomeni, da se nismo okužili v tistem drenjanju na Krvavcu in kovid spet ni tako hitro prenosljiv, kot vas strašijo. Počasi mi gredo s tem dramatiziranjem in tretjim valom, kljub boljšim rezultatom na spolni organ. 

Kar je preveč je pa preveč. 🤨

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 30 minutami je Jest napisal:

Nisi kliknil na link ane? Ker fora je ravno v tem, da gre za "virtualni" koncert, kjer se lahko dodajo se "posebni efekti" :D:D :P ... in kot trenutno kaze, bodo se nekaj casa koncerti samo v taksni obliki ... 

Ampak v Novi Zelandiji so že množični koncerti na prostem z obilico poslušalcev.🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 13 minutami je TiEn napisal:

Jst mam za frenda vodiča pa gremo velikokrat po shojenih a nemarkiranih rutah. Te so najlepše ^^

Samo pametno in varno. Vidimo, da, je v hribih lahko nevarno tudi za izkušene planince.Sedaj, ko je toplo vreme je nevarnost plazov še večja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 1 uro je TiEn napisal:

Drugače pa če bo kazalo na gužvo gremo pa v Hribe 😛

...kjer se bo zopet gnetlo ljudi. Pri nas je tako na Slavniku. Greš gor na hrib in ne rabiš klicati prijateljev in znancev. Srečaš vse na kupu. In je na koncu večji drenj gor kot na promenadi v Kp. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

jaz bom videl poročanja tokom tedna in pomoje grem gor,..seveda zgodaj zjutraj

Zadnjič, ko sem bil gor sem slišal enega mladeniča, da je bil na parkirišču že ob 7.15 pa je bila že gneča. Aja.Še nekaj glede parkiranja. Nas so ob 8.uri, ko smo prispeli tja zaustavili par kilometrov pred vstopom na gondolo. In potem smo morali naprej z avtobusom (vozi zastonj) in stalno krožijo, tako, da se ne rabiš trpati vanj, če vidiš, da je že poln. Pride takoj naslednji. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Sej si videl, da je samo zajebancija, a ne?

Drugače pa sem bil prepričan, da imaš smučke zato, da nekoga namlatiš z njimi, če ne nosi maske s palco ga pa v trebuh suneš, ko se ti preveč približa z namenom, da te okuži. :hudicek:

He, He. Ampak, a verjameš, da me ne briga več toliko, če kdo nosi masko, če se druž v skupinah, če imajo zabave. Itak bo šlo vse po svoji poti, kot mora pač it. Upam, da se bo počasi vse odprlo pa da naredimo enkrat marca  ta naš famozni Mazda road trip.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Pri nas na Rogli so karte drage ko pra...a, pejte rajši na Kanin, baje so zastonj ta teden..... 😁

A res? Samo, če hočeš smučati na Kaninu moraš vstati ob 3.uri zjutraj, da prideš do tja ob normalni uri. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Haha lol.... teli primorci bodo res pizdarijo naredili. Zdej k so skoraj vsi okuženi pa po smučiščih skačejo in se gnečijo ter probajo okužit še ostale.

****sarkazem, da ne bo kdo pokonc skočil... mal Alexa oponašem🤪

Kako bomo mi okužili ostale, ko so pa že vsi po Sloveniji  prekuženi? Zato pa je tako, kot je. Sicer pa dvomim, da bi se lahko kdo, ki čaka v vrsti zares okužil. Prvo kot prvo, imajo res skoraj vsi maske, ko čakajo  (nekje 97,78%), kot drugo imaš smuči gor in tisti za tabo prav tako. In je že tu meter in pol distance. Ko hočeš kupiti pijačo najprej v eni baraki  plačaš in potem greš posamezno naprej, kjer te že čaka plačana pijača(ali hrana) In ven greš po drugi poti, tako, da se sploh ne srečaš z nikomer. In pije se in je kar na snegu.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Sem tudi jaz malo razmišljal o Krvavcu jutri... Pa berem o gneči... Uro in pol na gondolo? Sestrična je zdaj gor in baje je grozna gneča.. Ni šans... Mogoče bo naslednji teden bolje, ko ne bo počitnic. 

Verjetno. Pa še bolj hladno bo in bo boljše za smučanje  kot ta teden, ko je čez dan deset stopinj gor. Je pa super za se sončit. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Sem mislil zaradi gužve na Krvavcu! 😤

Se porazgubi gor po smučišču  in ni gneče. 

Samo, ko greš na gondolo je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Kaj pa naša Rogla, ti ni všeč? 😋

Rogla je super. A za en dan je nam Primorcem nekako najbližji Krvavec, ker si takoj tam. Pa tudi to je, da je Krvavec precej visoko  smučišče in je  v teh vremenskih razmerah še najprimernejše, ko je v nižje ležečih smučiščih pretoplo. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.