LabiGT 1.855 Napisano 29. november, 2007 Pomagajmo ?ivalim! Napisano 29. november, 2007 Seveda pa so motoristi najbolj kulturni vozniki... Mislim, da je rekord po slovenski ulici nekaj cez 300km/h It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 27. november, 2007 3 slavljenci Napisano 27. november, 2007 vse najboljse! It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 26. november, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 26. november, 2007 Jaz bi rekel, da je to ena vas nekje v srbiji in je bil verjetno edini v vasi z racunalnikom.... kaksen lcd neki It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 25. november, 2007 Sr?ne te?ave Napisano 25. november, 2007 Ok se to, naj ne bo pogovor po mobiju/msn-ju karkol maratonski, ker se lahk zajebes. Short and to the point in pol cakas do torka. Mi pa bomo drzal pesti, da se izide tko kot hoces ti da se It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 25. november, 2007 Mazda kofee bar Napisano 25. november, 2007 Lih v?eraj sem natankav to?no 5litrov 100tke Kam pa? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 24. november, 2007 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Pohvalite se,... Napisano 24. november, 2007 Hehe, ni? bat zame Pr men se itak zmer vse sveti a vse vse? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Problem Napisano 24. november, 2007 r=Mg/mw^2 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Sr?ne te?ave Napisano 24. november, 2007 po mojem ona hoce mal "ego boost" in zdaj si ti zrtev... handle with care It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Problem Napisano 24. november, 2007 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Problem Napisano 24. november, 2007 qwerty vprasanja zate: koliksna mora biti minimalna hitrost, da avion "zvozi" krog? In pa kaksna je sila v tem primeru? Enacbe za mas nastimane It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 24. november, 2007 Problem Napisano 24. november, 2007 F=Fc - Fg = m(v^2/r) - mg = m((v^2/r) - g) = 90 ((100^2/600)-9.81) = 617N @Boss: kotni pospesek ima tangencialno smer, centripetalni pa vedno proti srediscu gibanja (kroga) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. november, 2007 Sprej za kontakte Napisano 23. november, 2007 ja ampak brez chat It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. november, 2007 Sprej za kontakte Napisano 23. november, 2007 Ajaaaaaaaaa...... Zdej pa razumem! Matr bo dela na kontakticah... Ok, ?e ?e moram no... Lahko ti pridem pomagat, ce rabis It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. november, 2007 Sprej za kontakte Napisano 23. november, 2007 Zakaj se pa gre...? :ne vem: Ajvar, je dal direktivo, da moramo vsi nase kontakte (tiste v emailih, msn-ju, raznih adresarjih itd) posteno spricat...Tko sem razumel (upam pa, da lahko naredimo izjemo in izberemo samo kontaktice) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. november, 2007 BOJ?eve zvezde Napisano 22. november, 2007 Oh yes, yes she is. I think she is right now... I was replying to allyssa...and by allyssa I mean Poky chaos a.d. It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. november, 2007 BOJ?eve zvezde Napisano 22. november, 2007 You are fully loaded. ...and I presume you're not hehe It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. november, 2007 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. november, 2007 pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO sam da ne bo se tuki dando/ cleopatra scena spet It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 21. november, 2007 NKBM Napisano 21. november, 2007 samo si zadel ene 10% tako da dobi? 2 pike marko dobr ti gre matematika ni kaj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 21. november, 2007 Bossove Zvezde Napisano 21. november, 2007 Tole so pa ?e skoraj ratale zmenkarije ne seri pun?ke si moramo pazit, ker so na forumu redke, zato pa? je treba v?asih keri malo kam lezit :D :D heh boss It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 20. november, 2007 Pojamrajte no malo, ... Napisano 20. november, 2007 alex jaz pa te pa ottissimo kapiram It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 20. november, 2007 Pojamrajte no malo, ... Napisano 20. november, 2007 Ne ne...ce bi bla res zlobna, bi napisala, da unmu ki je to napisal manjka tok crk v stavkih kokr las na glavi (ok naslednjic ko se dobimo te castim ) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 20. november, 2007 Pojamrajte no malo, ... Napisano 20. november, 2007 Stari 3x sem moral prebrati tvoj post da sem ga razumel. Slab si, jaz sem rabil samo 2x It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 19. november, 2007 Avtor Poky Napisano 19. november, 2007 Ho, ho, ho It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. november, 2007 Poky Napisano 17. november, 2007 heh vse najboljse druze It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Seveda pa so motoristi najbolj kulturni vozniki...
Mislim, da je rekord po slovenski ulici nekaj cez 300km/h
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani