Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Fata je prišla prijavit posilstvo:
- "Idem ja putem, kad naiđe Haso. Uhvati me za sise, skine gaće i uvali kurac u moju pičku..."

Uradnik ki razloži, da besede kot so kurac in podobno ne morejo v zapisnik. Fata hoče popraviti svojo izjavo:

- "Idem ja putem, kad naiđe Haso. Uhvati me za sise, skine gaće i uvali.........što je ono, što ne ide u ovaj zapisnik a ide u moju pičku..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sinoči sem pozno končal in pustil prenosni računalnik na tleh zraven postelje. Žena zjutraj ni bila pozorna in je mislila, da je tehtnica.

Da skrajšam - žena je težka 600€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V domu ostarelih..
Jože: "Pepi!"
Pepi: "Kaj je, Jože?"
Jože: "Si že slišal za novico?"
Pepi: "Kaj, kaj se je zgodilo?"
Jože: "Pa Micka Štajerska je na smrtni postelji."
Pepi: "O ti Boga, potem pa moram hitro do nje!"
Jože: "Zakaj hitro?"
Pepi: "Hja, nekoč mi je rekla, da bom jaz zadnji, kateremu bi ona dala..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ŽELEZNICE SO SE OPRAVIČILE ZARADI TOČNEGA VLAKA

Šokantno...

Danes zjutraj se je zgodil prometni čudež. Vlak, ki je ob 6:00 uri krenil iz Jesenic proti Ljubljani, vse do končne postaje ni zamujal niti minute! Železnice osramočene.

Kar 432 ljudi je danes zjutraj zamudilo v službo, saj je njihov vlak na postajo prišel točno, a njih tam ni bilo. „Vlak vsak dan zamudi vsaj 5 minut, zato sem vedno na peron prišel 2, 3 minute kasneje. Danes tudi. A vlaka kar ni in ni bilo. Na peronu smo vsi zmedeno pogledovali eden proti drugemu, nič nam ni bilo jasno. Seveda sem zato zamudil v službo, saj sem moral čakati naslednji vlak, ki je prišel čez dobre pol ure,“ nam pove Peter, ki se že 12 let z vlakom pelje v službo na relaciji Medvode-Ljubljana.

Seveda se na Železnici počutijo krive, zato so podali izjavo: „Žal nam je, ker je naš vlak prišel točno. Vemo, da smo vas razočarali. S tem smo poteptali vse naše vrednote. Z enim točnim vlakom je šlo leta in leta dela v nič. Iskreno se opravičujemo za točnost in obljubljamo, da bomo od sedaj naprej redno zamujali! Za nagrado bomo jutri zamudili še dodatnih 10 minut!“

Potniki, ki se z vlakom vozijo v službo in šolo upajo, da do točnosti ne bo prihajalo več, saj jim le ta resno pretresa življenjski ritem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vojak priteče h nuni. Zadihan prosi:

- »Prosim, se lahko skrijem pod vaše krilo? Razložim pozneje…«
Nuna pristane. Trenutek za tem pritečeta dva vojaška policaja in vprašata nuno, ali je videla vojaka?
- »Šel je v tisti smeri,« odgovori sveta sestra.
Ko sta policaja odšla, se vojak priplazi izpod nuninega podkrila, se ji zahvali in pojasni, da noče v Ukrajino, na fronto.
Nuna odvrne, da ga povsem razume.
Vojak doda:

- »Upam, da nisem preveč predrzen, če rečem, da sem opazil, da imate čudovit par nog!«
Nuna odgovori:

- »Če bi pogledal malo višje, bi opazil tudi krasen par jajc – tudi jaz nočem v Ukrajino...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Včeraj sem se ga malo nacukal. Kako zdaj domov? Taxi je drag...
Dobim idejo: V sosednjem lokalu je Picerija. Grem tja, naročim pico na moj naslov in vprašam koliko stane dostava…
50 centov, mi odgovorijo.
Čez 15 minut vidim dostavljalca pic, ko nese pico proti avtu in ga vprašam, če me lahko pelje zraven.
Seveda…
Prideva do naslova dostave, plačam pico in se mu zahvalim.
Za 0,50€ se še nikoli nisem peljal 10 Km…
Pico sem pa tudi z veseljem pojedel, ker sem bil lačen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 7. 7. 2023 ob 23:52 je Bini napisal:

Šabeder ja ni zdravnik.... 🤔😁

Smo pa imeli Zofijo Mazej Kukovič in Milojko Kolar Celarc. Sploh od slednje sem osebno veliko pričakoval. Ampak je bilo prej konec mandata kot je pa ona kaj koristnega naredila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

A si kupil prekratko pipo? 😊

Ni bilo metra pri roki, na liniji pa vajenca, ki je bil ravno takrat v Magotu. Pa sem pomeril: "Aha, toliko, kot mam dolgega tiča." In je on v trgovini vzel "toliko, kot ma dolgega tiča". Ko je prišel nazaj in zmontiral, je postalo jasno, zakaj je pomembna standardizacija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, pa se ne zastopm lih preuč na politko. Kej mi lohko kdo razloži tole: pred kratkim je bila interpelacija in je "golobnjak" hvalil Bešiča na vse pretege. Zdaj mu je pa sam Golob prinesel podpisat odstopno izjavo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Lahko jo tožijo. In kaj lahko iztožijo od 21-letnice? Od kakšnega Elona bi vsaj teoretično lahko iztožili stroške leta praznega letala in nastanitve vseh ostalih potnikov, ki niso šli na pot. Kaj pa lahko iztožijo od 21-letnice? Če bodo dobili za pokrit sodne stroške, bo veliko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

To prinesejo preseravanja varuhov človekovih pravic, ki imajo polne riti in ki nimajo drugega dela, kot tuhtat, komu vse se godi krivica. Pa saj je zločinec skoraj bolj zaščiten kot policaj. Če bereš podrobno zgoraj omenjeni članek - policaja sploh nista izstrelila niti enega naboja. Ob dejstvu, da je bila policistka ranjena in da bi potemtakem imela alibi, zakaj sta streljala - v samoobrambi. Ampak sta se najbrž še pravočasno zavedla, koliko komisij bi preiskovalo, če je bilo res vse po protokolu. In gotovo bi kje našli kaj, da bi bila na koncu še onadva kriva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Berem tole in se sprašujem, a so se komu možgani skisali...

Če med vožnjo uporabim mobitel (brez prostoročne tehnologije) in pri tem nikogar ne poškodujem, dobim enako kazen kot ta, ki je opraskala in ugriznila eno žensko, eno pa treščila ob steno... Če torej prav razumem, je boljše, če koga z lopato po hrbtu, kot da ga med vožnjo pokličem in mu rečem, da naj beži...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Ne bo treba hladilnika prestavljat.

Sem šel še enkrat brat in sem ugotovil, da panine peljejo tisti, ki vlečejo Češke prikolice. Mi imamo Adrio, torej ima Dolenjsko poreklo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj je višek arogance?

Ko se voznik (premium rdeče premium Mazde CX-30) pelje skozi rdečo luč, ustavi pred policajem, odpre okno, tleskne s prsti in reče: "Račun, prosim."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.