Ja to?no to,jures , se strinjam.in ravno zato bi se morali znani osebki ?e toliko bolj zavedati in se konec koncev tudi nau?iti bremzati samega sebe v takih situacijah.
Joj Nejc a ti si celo ?ivljenje 1A brez kakega problema? Vsi smo ljudje, ne opravi?ujem ga, ampak vsi smo enaki, ?portniki, ?tudentje.....vsi smo podvr?eni stresu. Jaz osebno ne poznam osebe, ki je celo ?ivljenje 100% vzorna. Ker ne more? biti (ne govorim o kartotekah).
Nenazadnje ti je parkrat butnilo ven pri kelnarcah in drugih osebah, ki si jih javno ?alil tukaj na forumu....
No jaz nisem NIKOLI namenoma po?kodoval tuje stvari. In ne mi rect da se primerja razgrajanje znanega ?portnika pod vplivom alkohola z nekim xy osebkom,ki napol javno pove , da mu je neka xy natakarica ra?unala ve? kot 600eur preve?.
Ne vem ce se on naliva na vsakem koraku? Za sportnike ki abstinirajo celo sezono je dokaj normalno da butne enkrat ven.
Raikkonen je legenda, tudi zaradi svojih 'pricakovanih' dejanj. Najboljsi je bil na prireditvi zadnjic....
Ja,ok naj butne ven... Ampak a je isto a "butne ven" ali pa "Dajmo razbit pano in ?ajbo na Marici"?. Naj gre boxat,laufat,peezda nevem no... Meni tudi butne ven... Pa ne na tak na?in.. sj pa nismo v srednji ?oli ...
Kar se tice Flisarja... ja, res je; je clovek in clovesko je , da ti butnejo stvari ven in bla bla blabla.... ampak..to je samo ?e 1pokazatelj, kako mocno je na?a druzba zasicena z alkoholom na faking VSAKEM koraku. Mislim, a je res treba pretiravati in se ga nalivati na VSAKEM koraku?
Ok,jaz pa? ne pijem alkota (ampak,to sem pac jaz) ,ampak dokler sem spil tistih 10pirov na leto,sem tudi pod vplivom alkota, mirno nekje obsedel in nekoga nafehtal,da me pelje domov.
Brez razgrajanja, razbijana,scen... pa nisem ravno hladnokrvna oseba
Malo pa pozabljamo , da je SPORTNIK (oziroma zame zgolj ?e oseba, ki se ukvarja s sportom...) na oceh javnosti (in to si je sam izbral in to mu prinasa tudi kar nekaj bonitet), ki je hoces noces zgled mladim in manj mladim (oziroma naj bi bil)... in resno... kaksno sporocilo posilja v druzbo s tem.
In potem kao skrusen prizna krivdo... s soncnimi spegli na frisu...
Tip si zasluzi ornk lekcijo.
Ce pije alko (kot to pocne vecina) najm ali brzda custva, ali pa naj se ga naliva tako, da ga ne bodo videli.
Do nekaterih stvari bo pac treba imeti nicelno toleranco.
Kot tisti divjaski mulci (stajerski fuzbalerji), ki so dirkali z meganom , ce se ne motim sta 2umrla..
Potem pa preziveli cel skrusen in bolj papeski od papeza... naiven folk pa ploska in zbira denar in nevemkaj ?e vse...
Izkoristil ?e drugi zaporedni dan in prvi? letos kolesaril izven na?e koko?ke...
Meni zelo ljub Krk,kamor se (vsaj del dopusta)vsako leto Vra?am in kjer sem ?e kot 15letnik nabiral kilometre s kolesom...
?tartal v Jadranovem (prisparal nekaj EUR, ki bi mi sicer vzela mostnina za avto), po lokalnih cestah preko ?i?i?ev do Ba?ke (kava),vmes nekje izgubil anorak (hvala Bogu je bil nek xy za 15eur), se peljal mimo mesta Krk do Vrh-a (3min postenek za banano in jogurt), obiskal Glavotok (uh... Spomini na malo mlaj?a leta...), hitra kava in kos pizze v Malinski (slu?ajno sre?al res Kul sodelavca ) in potem preko mosta nazaj do Jadranovega....
Krk je res fajn za kolo; senca (z obzirom na ostale otoke),veliko stranskih cest, vozniki so kolikor toliko navajeni kolesarjev,veliko odprtih trgovin tudi izven sezone (uh... Kako sem si jebal je?a na Cresu novembra na ta na?in)...
Ja.. nekje po poti je padel leto?nji 1500ti kilometer in 1000i v februarju...
9h spanja-najljubsi zajtrk-99km po bli?njih klancih (po dolgem ?asu s5 na Kure??ku), najljub?e kosilo -prvic letos v vise?i mre?i....
In... Ja... ?e malo in spijem kavo z meni zelo ljubo osebo, ki mi nudi ogromno,ogromno podporo pri stvareh ki so Kul in me hkrati ornk okurca ko za?nem govoriti/mislit/poceti bedarije...
Nova specialka ima tubeless sistem (TL). Torej brez zracnice, kar naj bi mocno zmanj?alo mo?nost gumidefekta, s katerimi pa ?e sicer nisem imel te?av.
Ker nisem ljubitelj novotarij in ker sem prista? klasike (?lauf,rezervni ?lauf ali 2 in dobra pumpa) sem bil ze od za?etka kar skepticen.
Filanje mleka na vsakih par mesecev, dra?je gume, naj bi bilo v primeru defekta kljub TL sistemu na terenu te?ko namontirati ?lauf , saj naj bi imeli te pla??i tr?e bocnice... Plus za filanje TL pla??a iz nule (brez slaufa-torej ob redni menjavi gum)se rabi posebno pumpo s komoro...
Prevec sekirancije zame.
No,ze 1dan po prvi leto?nji furi je zadnja guma spustila na 4bare... Zgleda premalo mleka.
Sem se pripravil na popizditis ; kako mi bo ratalo spucati mleko in namontirati pla??e , da se vrnem na klasiko.
Presenetljivo zlahka je ?lo vse skupaj, edino z odstranitvijo TL ventilcka sm se malo hecal...
Tako da Evo;ena skrb manj.
In potem ?e na stari specialki zamenjal zadnjo gumo. Cenena continenaltova je zdr?ala ve? kot 4jurje klancev (kupljena in name??ena julija v Dolomitih), preden je za?ela kar konkretno in predvsem nepredvidljivo drseti pri.... Ekhm... Temperaturah , ki morda niso najbolj pisane na ko?o specialki.... Beri: od minus 3 do plus 3....
Do sedaj prednja continenaltova gp4000 (zame najbolj?a guma!!!)je romala na zadnjo feltno, spredaj pa silom prilike Maxxis...
Zakaj se vedno ne znajdejo najbolj?e gume na stari specialki? Velikost okvirja SMALL + zastarela geometrija prinese s sabo pomanjkanje placa za ?ir?e gume, izbira tanj?ih (23mm)je pa nikakva...
Deejan;ti kot mtb kolesar ima? zagotovo kak?ne izku?nje z tubeless?
Res je. Recimo Psiha je lahko velika prijateljica ali pa nasprotnica. Sam sem v kosu prepeljal Zoncolan z dveh strani in vmes Croco Carnico, po drugi strani so me pa ?e bistveno,bistveno la?ji klanci tako sesuli,da sem se komaj zadr?al , da se nisem na polovici obrnil ali pa zabrisal kolesa v grmovje...
Se strinjam; tudi sam si ne predstavljam mtb klanca, tezjega od Urslje Gore od rampe naprej (govorim o klancih, kateri so izziv predvsem kar se tice kondicije in ne same tehnike-tu jaz odpovem).
Jaz sem si jeb.l vse po spisku, da sem brez postanka prisel gor. Vem da sem na nekem desnem ovinku izrabil zunanji del ovinka, da sem se kot hrcek vrtel v krogu in si uspel vsaj malo umiriti pulz. Pa imam sicer zelo, zelo nizek pulz...
Lahko gremo pogledat ta klanec ki ga Zmaj predlaga...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja in ?e bi bila, bi se verjetno trudila malo bolj dr?ati nazaj v dolo?enih situacijah...
Oziroma bi najine osebe za stike z javnostjo pa? imeli delo, je...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani