Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Alonso se je zafrknil leta 2009, ko ni podpisal z takratnim mo?tvom Brawn Gp.

Pogodba je bila takoreko? ?e na mizi.

Vendar ga je premamila ponudb od Ferrarija za drugo leto.

Tukaj je pomoje Alonso naredil klju?no napako v svoji karieri.

Sedaj bi imel lahko ?e ?est naslovov prvaka pod streho. Tako je pa izgubil najbolj?a leta z polizdelkom iz Maranella.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne vem kaj se dogaja z tem hondinimi motorji v McLarnu.

Ni? od ni?. Res velika ?koda, da tak talent kot je Alonso zapravlja svoja leta pri tem mo?tvu...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e ena odli?na dirka za Maxa. Hamiltonu je lepo pokazal, da se mu ne bo dal kar tako. Je pa imel Hamilton surlo do tal danes.

Ne vem zakaj je Ricciardo "zatajil" danes. Sem bil 100%, da bo zaklju?il pred italjanskimi avti.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Po rezultatih niso bili prav na vrhu. ?umi in Rosberg sta zasedala mesta ni?je od tretjega mesta. To leto je ferrari lepo zapravil naslov.

Pomoje se jim ?e kolca po zadnji dirki v Abu Dhabiju. Tako blizu naslova ne bodo ve? kmalu.

Upam, da jih ujamejo. Vsaj Red Bull. Bomo pa videli, koliko bodo komu v prid nova pravila pri gumah. Gume bodo krepko ?ir?e od letos in s tem tudi mehanski oprijem bolj?i.

Tukaj pa je bil McLaren vedno mo?an. ?e bodo pa ?e Japonci naredili tak motor, kot ga obljubljajo potem ne vidim razloga zakaj nebi bili ?e hitrej?i.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vsako mo?tvo potrebuje par let, da (?e) pride na vrh. Mercedes je za to potreboval ?tiri leta. McLaren bo pa drugo leto 100% na najvi?jih stopnicah.

McLaren je ?e vedno mo?tvo, katero je naredilo najve?ji napredek napram lanskim rezultatom. Pa ?e dva odli?na ?oferja imajo, ki znata dobro avto razvijat.

Zato je tudi mercedes imel ?umija. ?e nima? nekoga, da ti razvije avto je brezveze imeti dobrega ?oferja. ?e pa ima? oboje pa si na konju.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mogo?e pa mu letos kon?no uspe biti prvak.

?e pet dirk je ostalo. Naslednja ?e ta vikend v Suzuki. Meni eno izmed najljub?ih dirkali??. Se ?e spomnim, kako sta se dajala tukaj Prost in Senna z McLarnom Hondo :) 

Noro.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hvala, da si mi obnovil spomin. Se sedaj spomnim.

Nikoli nisem navijal za Hamiltona. Nekak sem raje videl, da Rosberg zmaga ali pa je bil pred njim.

Tudi letos upam mo?no, da Rosberg dobi naslov. Na dobri poti je letos.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zgledalo je tako oz. bil vesel, kot da je prvi?. No saj dve leti je dolga doba. Ne vem ve? katero dirko je zmagal.

@ZMAJ, ja tudi moj naj dirka? je Ayrton.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res je. A bi lahko bilo ve?krat tako. Je res ?e dolg?as gledati ene in iste na prvih mestih. Upam, da bo drugo leto druga?e. ?ir?i bolidi, gume in krilca pridejo.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.