Sva se sli?ala in je rekel, naj ga drugi teden pripeljem (v karavanu, ne na pedala, hehe), da bova skupaj odprla in pogledala. Lepa beseda lepo mesto najde in ni vse tako ?rno.
ha ha, tole je tako kot da bi hotel primerjati stro?ek avtov v 10-h letih a bi upo?teval samo ceno goriva....plin, dizel, elektrika, benz in bi ob tem rekel da je tesla najugodnej?a ker je elektrika najcenej?a.
Razlo?no je napisano, da v primeru energetsko potratne hi?e in ob predpostavki, da ne ?elijo vlagati vanjo, da se potem uporabi najcenej?e mo?no ogrevanje.
V?eraj v bli?ini doma kolesaril ?ez drn in strn, no poudarek na TRN, ker sem po free ride divjanju za?el na obmo?je podrtih dreves in trnov, da sem ves popraskan. Bicikel za sabo vle?i po tem divjem terenu, sem se po?util kot v survivorju. ?e dobro, da sem bil sam in mi nih?e ne o?ita, hehe
Medtem ko stevilcna populacija se zdravi tigra od vceraj, pri meni ze kletni fitness obratuje na fertig, no v kratkem pa sledi se nekaj prijetnejsega. Fajn 1.dan leta bo tole, kwapa!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sva se sli?ala in je rekel, naj ga drugi teden pripeljem (v karavanu, ne na pedala, hehe), da bova skupaj odprla in pogledala. Lepa beseda lepo mesto najde in ni vse tako ?rno.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani