Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zvok za dobit kurjo polt, a dana?nja F1 ima pa bolj reven zvok kakor moj Clio z 1.2 motorjem, jao;

tud mclaren-honda je dons ko tvoj clio 1.2

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

2 dni ze strasijo pa se solate ni zalul

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem mislu da ze Tanja cuca....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa za kramo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A mas ti se italjansko zastavo na mazdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

bistvo je range

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Porabe ni, ker ni vzgan oziroma imas na rocki meni gumbe za sprehajanje po bcju ampak pri kazani porabi 5,4 je glede na tocene litre bilo jasno da ga ne bo zmanjkal. In not je slo spet vseh deklariranih tovarniskih litrov- tocno + 1dcl Vse skupaj je seveda povezano

Porabo pa kaze bolje kot mazda, ima trip A in B in odo porabo - stalno

Pri starem stromu sem 2x ostal na cesti, ni imel bcja ampak je bilo pa 60km razlike med primeroma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e se ne motim delajo samo ?e v omejeni lite verziji. pa ?e ta bo opu??ena

ta novi so po?asni v 3pm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

BC ne la?e  :jupiii: , tako pri porabi, kot pri range-u :zvizga:

post-2637-0-62662900-1432040868_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Transalpina nudi tudi drugi moto raj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Tale del je 1/3 tega kar Romunija nudi, le da je to najbli?je nam za podalj?an vikend, druga?e pa je tisti pravi del na vzhodu, ?rno morje, karpati, 

Tulcea delta Donave, vse dol do Burgasa cesta E87, tam si lahko en teden, zahodni Rodopi Bolgarija Arsenovgrad - Velingrad, sami prelazi in orientalske vasi 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?e je kak kandidat naj sporo?i, da se uskaldi termin, planiram 25.6, ostalo vse pi?e.....

Transxxx.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A se je kdaj kdo vpra?al zakaj motorist (mora) voziti vstran za avtom, oz v sredini na dvopasovnici?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Hja, vsi imate po malem prav :) Pomoje niti ni toliko va?no, kaj vozi? kot to, kaj ima? v glavi oziroma kdo je tisti, ki upravlja z vozilom. Ko vozi? avto je sicer perspektiva zaznavanja precej bolj druga?na kot tista na dveh kolesih. Mi je pa jasno, da ljudje trdijo, da ve?ino nesre? zakrivijo motoristi sami; te?ko opazi? tiste motoriste, ki se "normalno" vozijo, precej bolj opazni so pa tisti, ki norijo. In posplo?evanje je pa? nekaj povsem ?love?kega. Zadnji? sem se peljal proti Logarski dolini z mopedom in me je prehitevalo vse ?ivo od avtov, motorjev in Lojzev. Dr?al sem se tistih 50 po naselju, medtem so pa vsi vozili 70. Zanimivo, da tako v naselju kot izven njega. Kak jim ?e re?ejo? Tempomat vozniki? Izven tudi sam precejkrat o?amem vseh 165 ihahajev, da se kljuse trese, ampak kjer so nevarnosti vedno zmanj?am. Po naselju se pa v 99% vozim povsem po omejitvi. Tako se izognem tistim v uniformi in tistim brez nje, ki delajo vse zgoraj na?teto (telefonirajo, kadijo, ?latajo sopotnico itd.)... in najhuje je, da so prepri?ani, da vse to obvladajo. Ve? stvari naenkrat obvladajo le ?enske. Dokler ti ne vzamejo prednosti :D

Stepli so se zaradi Harleyev. Verjetno ti enkrat dojadi, da ga mora? skoz ?raufat, medtem ko se kolega na starem Japoncu vozi brez te?av. 

Pa? nekaj spet v texasu, tam strelja vsak, avtomobilist, kamionar, otrok, kolesar.............

http://www.mysanantonio.com/autos/article/West-Texas-car-dealer-Buy-a-truck-get-an-6236049.php

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ta novi google maps (da nima? ve? mo?nosti klasi?nih) so pa totalen obup, tako menijsko kot grafi?no

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj zapravljala 1. pla?o v Avstriji:) Danes pa smo imeli super dan. Piknik z po?rtijo:)

babe, takoj v shoping...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sezona je tu, 3 nova delovisca na primorki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vse je blo po 5?, voda,pepsi, pir,... 0,5L

Kozarci so bili po 2?.

Resitev je da ne pijes vode - ampak per iz piksne :):)

Ne vem kaj bi delu, spal sem do devetih, na lezalniku sem ze bil, kopal sem se ze, zdaj sem za mizo ob kavi...pa 28 napovedano....trpljenje bo do dveh ko bo na plazi prenos motogp....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bolj kot sebe bi rad pohvalil Jo?ta za pomo? pri pimpanju kanar?ka :bravo:

0f6995b982b516d0f740a2e8345cceb3.jpg

Zdj pa ?e spolirat lu?i in naredit jezni pogled :hudicek:

A kante so ble v napoto al kako? :):)

Nice job!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kaj ko bi vidva odprla temo kjer se bomo samo strinjali. To bo prva vsem prijazna tema.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Spet se strinja... :jupiii: ... :bravo: ...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja, in jaz sem fil?ek komentiral...

Mazda motoristi pa? spadajo v tistih 10% pametnih motoristov...saj vozijo mazde...japonce...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Spet pred poletjem, novinar?ki privle?ejo neke katastrofalne novice tako kot vsako leto.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenija-se-segreva-hitreje-od-ostalega-sveta-nam-grozi-kalifornija.html

In ja Slovenija se segreva bolj kot ostali svet - ja seveda, ker smo tako izolirani od ostalih in segrevanje seveda ima meje in da no?e it k na?im sosedom ampak ostaja samo pri nas.

Res ne vem kdo nas ima konstantno za norca.

Kalifornija nam naj kar grozi saj imamo Patrije!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.