Hmmm. Mogo?e bi vseeno moral nabaviti novej?i avto.
?e gledamo globano je to dobra ideja, da se na tak na?in poskrbi, da je ?im manj onesna?valcev na cesti ampak dokler bodo Kitajci in Ameri?ani svinjali bomo mi bolj kaplja v morje. Ampak na?eloma ni slaba ideja samo da ne bo prevelikih razlik.
OK Qwerty predvidevam da je tole prevelik zalogaj zate ampak....
Ali je kak ?tromar (ali pa pozna koga), ki bi mi naredil tole zadevico. Gre se za kabel-vmesnik med PCjem in ECUjem, torej laptopom in avtomobilskim ra?unalnikom. Software ?e imam, kabel ima pa en znanec, pa ne izgleda, da bi si ga vedno sposojal.
Rolling Stones - You cant always get what you want.mp3
Zadnji? sem nekje na podstre?ju na?el gramofonsko plo??o Rolling Stonesov, The Troggsov, Beatlov in to vse iz leta 1966. Pa me je prijela nostalgija po dobri stari muziki.
Sicer imam pa v sobi celo Iskrin radiogramofon na katerem sem probal poslu?ati, ampak ker imam originale sem si raje legalno snel MP3je iz neta ker je vseen bolj?i zvok. ?eprav ima nostalgi?no cviljenje gramofon prav poseben ?ar.
Mi pa se prevazamo z Toyoto Higlander 3,5 V6, ima samo 270 konjev ko ga pohodim in vlece spure na vsa 4 kolesa, sem ze veckrat preveril.
Ti nekaj sem bral, da so enega ?tajerca na Floridi pospravili. A si slu?ajno na "poslovnem obisku" v USA? Obljubim, da te bom sedaj bolj spo?toval in se ti ne bom nikoli zameril.
Ni mi jasn, kako gre de?va loh sama gledat film; vedno pri?a, nikoli nevesta, razen ?e sta lih z decom nehala pa se ho?e samo sebe ?imbol globok prizadet! :ne vem:
Jaz pa ne bi pohvalil sebe ampak sodelavca, ki je iz Honda?a postal Mazda?. Prodal Civica in nababil MX-3ko 1,6 l98 (ja tisto, ki se je prodajala za dobrih 3.500?), Fant je presre?en sicer je pa ?e zelo star foruma? (poglejte si temo o start button-u v Civicu ) in bo prej ali slej tudi pokazal zadevo in seveda pri?el na meet. Aja avto je pa ohranjen v nulo, ima opremo vse kar se spomni?, sevisna knjiga je izpoljnena do vsakega detajla in se vse ujema.. Skratka redko dobi? nekaj tako dobrega ampak nekomu se le userje.
Ob vsem ostalem, to?no bodo vedl lokacijo tvojega vozila (3-4 sateliti). Torej, zasebnosti na cesti in lokacijah ve? nini!!!
Pa ?e tretje...?e sm ?e pr teh zadevah...noben ne pove, koliko naj bi stal kilometer vo?nje po AC in pol obra?unavanje in ?e dalje, koliko bo stala naprava, ki se bo montirala v avto. Vsi samo blebetajo o samem sistemu. Kaj pa potro?nik?
Se popolnoma strinjam. Krasni novi svet.
.ne pozabite da je tole z vinjetami ?e za?etek predvolilne kampanije, in moram priznat da me prav firbec matra koliko glasov bojo JJ prinesle oz. (bogdaj) odnesle!? :ne vem:
Se vidimo na "starih" cestah!
Jap, tako kot bitka proti tajkunom. ?koda da JJ ne ve, da se predvolilna bitka za?ne takoj po volitvah in se je ?e dovolj zasral, vsaj ve?ini, ki znajo razmi?ljati.
Sicer pa ja, se vidimo na starih cestah. V kolonah, ?iv?ni in prepoteni... Jeba bo. Kot, da ne bi na?a dr?ava mogla po?akati tiste dve leti do GPS cestninjena, neee spet mora en zaslu?iti s kur?evemi nalepkami. Ampak, ?e malo razmisli?, GPS bo pa sploh adijo pamet. Me prav zanima kako bo to izgledalo, sumim pa, da bomo najebali spet mi.
Ja, jaz sem na svojega prej?njega tudi vrgel kar konkreten ventilator (un z rebri na koncu pa ventilator in zadeva je konkretno efektivna).
Pomaga pa tudi ?e kak?en ventilator na stranici, da odvaja vro?zrak ven. Pismo mogo?e bi ga moral poslikati, res pa je, da mi dandanes ni v?e?, ko sem bil star 15 mi je bil najlep?i. Rde?a in zelena barvna kombinacija druga?e pa pleksi v stranici ter en ventilator na njemu. Mogo?e bi ga mogel pre?trihati samo ne vem katere barve naj kupim in kje, kaj pravi? Klopko?
@Zigam: Tvoj laptop je pa kar ?ival, sploh glede na to, da si ga nabavil ?e nekaj let nazaj kot pravi?. Grafi?ne dosti za izva?anje.
Kok je lepa ma?inka, to je pa noro, perfektn izgled!
Aja, pod rubriko smeh je pa zato, ker sm probu brat japoncem z ustnic, pa mi nekak ne znese, hihi, zna kdo prevest mogo?e, men so ti mo?i?ki tko sme?ni! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani