8.) Za vozila znamke Mazda ne veljajo prometni predpisi, zlasti ti o omejevanju hitrosti zunaj naselja in na avtocestah
9.) Ce Policist vseeno ustavi vozilo znamke Mazda se to steje kot bogokrunstvo in placuje on kazen vozniku Mazda za svoje neznanje nad vozili znamke Mazda. Visino kazni doloca voznik sam (od javnih sklecov na licu mesta do denarnih kazni)
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Pa ?lovk a si je takle urnik mogo?e firer zmislu za Jude, pa si ga po nesre? 70 let kasnej ti dubu al kva, jebemtikolesa, tole so prou psiholo?ki testi! :ne vem:
hahahaha kera izjava...hahah
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
razlog: na mednarodni katedri na pravnem faksu sta trenutno dva: turk pa moja punca...ze tko al tko vse dela ona in zdaj bo on sel in bo ona cist sama ostala....in sam bom ostal tudi jaz
rucni rad
He, he, Cat, tako sem jaz leta in leta mislil in delal, potem pa pride? v leta ko nima? ve? ?asa in se ti preprosto ne da ve?... in je ve? vredno, da si si hitro na jasnem kako in kaj
Ok, joke
tko delamo mi...sosedje od filofaksa (torej strojni faks )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz bi predlagal se:
8.) Za vozila znamke Mazda ne veljajo prometni predpisi, zlasti ti o omejevanju hitrosti zunaj naselja in na avtocestah
9.) Ce Policist vseeno ustavi vozilo znamke Mazda se to steje kot bogokrunstvo in placuje on kazen vozniku Mazda za svoje neznanje nad vozili znamke Mazda. Visino kazni doloca voznik sam (od javnih sklecov na licu mesta do denarnih kazni)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani