Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jaz bi predlagal se:

8.) Za vozila znamke Mazda ne veljajo prometni predpisi, zlasti ti o omejevanju hitrosti zunaj naselja in na avtocestah

9.) Ce Policist vseeno ustavi vozilo znamke Mazda se to steje kot bogokrunstvo in placuje on kazen vozniku Mazda za svoje neznanje nad vozili znamke Mazda. Visino kazni doloca voznik sam (od javnih sklecov na licu mesta do denarnih kazni)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pa ?lovk a si je takle urnik mogo?e firer zmislu za Jude, pa si ga po nesre? 70 let kasnej ti dubu al kva, jebemtikolesa, tole so prou psiholo?ki testi! <_< :ne vem:

hahahaha kera izjava...hahah :hohoho::bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

zdaj bom popusil jaz, ker je zmagal turk

razlog: na mednarodni katedri na pravnem faksu sta trenutno dva: turk pa moja punca...ze tko al tko vse dela ona in zdaj bo on sel in bo ona cist sama ostala....in sam bom ostal tudi jaz :(

:whatever: rucni rad :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

hecno jaz dobim ? ce pritisnem shift+dve pikici (ki sta pred 1) pa u :)

deluje pa tudi bossova kombinacija :)

no t?rk zna se francosko pa nemsko tudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

To se pa ne strinjam...v Italiji so veliko veliko boljsi...

vse se dogaja velik hitreje in tekoce...ce pa cincas potem Italija res ni zate (ceprav se tudi oni zdaj umirjajo zdaj...izgleda, da majo visje kazni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jaz bom pojamral glede ene stvari, ki me konstantno moti v LJ in sicer:

pa kaj je to 95% ljudi ne zna peljat po rondojih???

ce gres ven na prvem odcepu lahko si na cisto zunanjem pasu,,,za druge se uporabljajo notranji!!!

evo zdaj se boljs pocutim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FILOFEST
Napisano

He, he, Cat, tako sem jaz leta in leta mislil in delal, potem pa pride? v leta ko nima? ve? ?asa in se ti preprosto ne da ve?... :P in je ve? vredno, da si si hitro na jasnem kako in kaj :hohoho:

Ok, joke :D

tko delamo mi...sosedje od filofaksa (torej strojni faks :hohoho: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

se bom jaz pohvalil, da sem danes po bogve koliko mesecih igral na akusticni kitari...

je bla cist uboga, ker jo nisem "sisal" tok casa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FILOFEST
Napisano

Labi, pa s kom zdaj ti dr?i?? :huh::hohoho:

z gogo plesalkami...kaj pa ti? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FILOFEST
Napisano

Ja kak?en festival pa je potem to...? :(:hohoho:

filozofski...kaj pricakujes :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ah,sitnica...Fender stratocaster l. 1972,maple neck,swamp ash trup.Cena bi bla danes....ammm....kakih 3000EUR. :D

oooo neee...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?zmeden? ,meni so pa kitaro 10 let nazaj ukradli...pa ?e vedno je nimam. :whatever:

kaksno pa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.