Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

V firmi ratalo malo zapletov (planirani dopusti, neplanirane bolniške in neplanirana smrt družinskega člana ene od sodelavk) in sem že dva dni za "tajnika". Zraven sodi tudi delo "poštarice". Zato preverjam tudi elektronsko pošto, ki prihaja v firmo. Sm kmet an s hribu doma, pa se ne morm načudit, kakšna sreča me je doletela. Očitno prej ni nikoli prišla taka ponudba, ker bi kdo že pred menoj izkoristil priliko in bi že zdavnaj pustil službo. Zdaj pa prideta kar dve taki priliki - in ravno zdaj, ko sem jaz tu in nadomeščam! Ma, če nisem jaz največji srečko pod Soncem!

Včeraj je ena vdova, ki je zbolela za rakom, poslala elektronsko sporočilo na firmo, da mi donira en milijon evrov, pod pogojem, da obdržim 25% zase, 75% pa razdelim naprej dobrodelnim organizacijam tu okoli.

Danes dobim elektronsko pošto na firmo, da mi je Francesco Gaetano Caltagirone zapustil milijon evrov in naj ga kontaktiram na francescogaetano01@outlook.com . 

Glej, v dveh dneh 1.250.000€! Saj bi že šel do šefa in ga poslal v ... ... ... Torej, tja, od koder je prišel. In bi pustil službo. Ampak bom počakal še ta en dan, ker me zanima, koliko bom dobil jutri? In me zanima, če bo sodelavka v ponedeljek, ko pride nazaj z dopusta, tudi kaj dobila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri rezervaciji sobe za dopust gost vpraša receptorja:

- "Če bom ostal pri vas štiri tedne - dobim potem poseben popust?"
- "O tem moram vprašati našega direktorja."
- "A pri vas nimate navade, da svojim gostom priznate popust?"
- "V vseh desetih letih, kar sem tu zaposlen, še noben gost ni ostal dalj kot dva dneva..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"Si slišal, da so Štefana vrgli ven z bazena?"
"Ne. Kaj pa je storil?"
"V bazen je lulal."
"Pa saj to počne večina plavalcev!"
"Že, že. Ampak on je to počel s skakalne deske!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Meni izgleda kot bombice dušikovega oksida, ki se v kulinariki uporablja za stepeno smetano na avtomatu.

Ali pa kot bombice ogljikovega dioksida, ki se prav tako v kulinariki uporablja za sodo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Ja, Hrvatje so pa res navili cene! To je šlo mimo meje dobrega okusa in zdrave pameti!

Za nas osem, dva avta, kamp prikolico in električni priključek (8 nočitev):

- Kamp Podzemelj: 1.039,50€

- Kamp Lucija: 920,00€

- Kamp Belvedere: 1.037,25€

- en kamp na Hrvaškem: 775,62€

Do sedaj nismo hodili na Hrvaško, ampak ste naredili toliko reklame, pa še @Alex je šel tja (čeprav 'službeno'), da si moramo še mi iti pogledat to famozno Hrvaško...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Takole, poleti, ko gledam luštne in mlade v lahkotnih oblekicah, si zaželim, da bi tudi pri nas imeli mnogoženstvo.

Danes pa me pretrese spoznanje, da bi to s seboj prineslo tudi "mnogo-taščstvo"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Je res, da ste sosedu v okno vrgli velik kamen?"

- "Res je, toda moram vam povedati, gospod sodnik, da je bilo sosedovo igranje na trobento res nevzdržno!"

- "Pa obžalujete svoje dejanje?"

- "Seveda, saj se je skozi razbito okno trobenta še bolj slišala..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Znanstveniki so odkrili, da ima vsak tretji človek psihične težave.

Poglejte dva človeka okoli vas. Če je z njima vse v redu...e, jebiga.

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Funkcionar umira.
- »Prosim te, prijatelj, pokliči duhovnika. Rad bi se spreobrnil!«
- »Prasec konvertitski. Vse življenje si bil komunist, zdaj pa duhovnik!«
- »Vem, vem, vendar je bolje, če umre eden od NSi kot pa eden od Svobode...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pacient pride k zdravniku in le-ta ugotovi, da ima neozdravljivo bolezen.
- »Ja, kaj naj pa sedaj naredim?«
- »Lahko vam predpišem blatne kopeli.«
- »Krasno, odlično - ampak ali bo to pomagalo?«
- »Ja, no - to sicer ne, ampak na zemljo se boste pa le navadili ...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Kot sem napisal... jaz se ne spomnim, kdaj bi nazadnje rabil rezervno gumo... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Ampak to je bilo vse pred ene cetrt stoletja :D ... 

Jaz sem jo pa nazadnje rabil pred približno četrt meseca... V torek, 25.6., ko sem šel v službo. Nekdo mi je pripeljal nasproti, zadnji trenutek pa sem videl kamen, ki se je prikotalil po bregu in padel na cesto. Kam na cesto je padel, pa nisem več videl, ker sem bil preblizu. In je naša petka deset minut kasneje vozila z eno gumo, podobno, kot jo je imel Pony... Pa lani sem eno scepil na prikolici, ko sem se umikal na bankino - kolotek prikolice ni enak koloteku BTjke... Pa predlani je žena povozila nek železni 'flohajzl". Pa 2020 mi je "odprlo" gumo na avtocesti pri Štampetovem mostu. In to pod polno obremenitvijo in pri polni hitrosti (ena tona v kesonu, pol tone v prikolici, 100km/h). In tam sploh ni odstavnega pasu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Normalnih cestah?

Lahko malo bolj definiraš pojem 'navadna cesta'?

Ker je naneslo, da sem se sinoči peljal po cesti Soriška planina (gostišče Lajnar) - Sorica. Mislim, da je naš makadam bolj gladek in z manj luknjam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je res, v Sloveniji signal ni tak problem. Kakšnih 25 km od meje me lepo pozdravi Italijansko omrežje in zraven dobim še SMS, da v primeru težav imam konzularno predstavništvo v Rimu. Teh SMSov dobim na dan nedelje, ko sploh ne grem v dolino, kakšnih 10. Če grem pa v dolino, se pa človeku scufa od teh SMSov, ker se meji približam na manj kot 25 km - po razgibanem terenu, pa zato ves čas preklaplja...

Kak oboževalec Italijanov bi bil gotovo navdušen, jaz pa nastavim 'ročno izbiro omrežja', pa sem potem pol poti brez signala...

Avtovleka pozna lokacije. Koliko časa pa rabi, da pride pome? Če imam gumo v avtu, se deset minut po gumi-defektu peljem dalje. Če je nimam, rabim deset minut, da preklopim na mobitelu, pokličem v Slovenijo (iz Italijanskega omrežja), razložim, kje sem, še trikrat ponovim (ker je slab signal), in se 'udobno namestim' - kot včasih, ko smo na računalnike nalagali Windowse. Potem pa čakam in čakam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.