Skoči na vsebino

Nejc, ne bom rekel oz. napisal, da si hedonist (ker zverinsko pedaliranje v klanec to najbr? dejansko ni), ampak izkoristi? pa dan, to pa je tisto kar ?teje. Le pogumno dalje in po?ni to kar te veseli, sodelavci pa naj ?e naprej spijejo 12 piv dnevno in pokadijo 2 ?katli ter se tola?ijo, da si ti tisti "premaknjen", ki ne pa?e v kolektiv in ne obratno. :jupiii:

Am... Tnx. Ful cenim. Res. Ja... Marsikaj se je pletlo tale 2dni v glavi na biciklu(jebiga..... Nabere se enih ur;krepko ve? kot 10h neto ?ez vikend). Je blo enih kletvic ?ez degene v mislih in zahvala dolo?enim super osebkom (ne samo v mislih ,ampak kar v ?ivo...).

Se pa imam za cistega hedonista... U?ivaca... Ne da se opisati kaj je tok uzitkarskega gonit v klanec, ampak "kar je te?ko opisati je lahko razumeti"....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po neverjetno posranem tednu je bil tale vikend en velik u?itek. V?eraj 90km , z vmesnim ve? kot 1h klepetom na Pancah o Dolomitih z naklju?nimi kolesarji.

Danes pa... Jebemu... Ljubljana-brezovica-podpec-ig-zelimlje-turjak-st.jurij-grosuplje-pance-mali vrh pri prezganju-trebeljevo-jance-besnica-javor-podlipoglav-sostro-orle-lavrica-ljubljana.

Sploh vzpon iz zelimelj na turjak. Toplo priporo?am.

In je potem padla Pizza meseca februarja. Stestiral novo dostavo v lj "dodo Pizza". Super je, priporo?am.

post-9068-0-26845600-1550427626_thumb.jpg

post-9068-0-02799100-1550427649_thumb.jpg

post-9068-0-76679700-1550427665_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj pa noro lep kolesarski izlet. Plan je bil narediti malo ve? km,ampak jebes plane...

Lj-skofljica-smrjene-grosuplje-pescenik-pance-javor-jance-besnica-pecar-sostro-orle-lavrica-lj.

Kje se je "zalomilo"? ?tartal ?ele ob 12h (lazy me)in na Pancah ve? kot 1h klepetal z neznanimi kolesarji o Dolomitih...

V?asih je fajn spoznati ljudi,ki niso bebci ,ampak so ubistvu super osebki...

In sem se vrnil ?e kar po komkretnem mraku...

Vseeno zbral energijo in po dolgem ?asu obiskal star?e na vikendici...

Ni,nekje pri Smrjenah je padel leto?nji 1000i kilometer... Hvala topli zimi,hehe...

Podstorzic sankanje v?eraj :)

Zmaj,ti pa zna? uzivati. Kapo dol. Carpe Diem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Xsara ?e naprej vsako hladno jutro dokaze,da ji je bolj v?e? toplo vreme; tudi nova senzorja temperature vode in tlaka goriva nista pomagala.

Naslednji teden se proba ?e z novo loputo,potem se mi pa tudi uradno za?ne sladko fu?kati za to kak?en je jebeni prvi v?ig pri minus stopinjah. Bom pa 2x vzigal, ?e ?iv hudi? ne zmore ugotoviti kaj je re?itev....

?e od sredine novembra se jebemo s tem... Ni vredno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izposoja je relativno draga za 4h, ker se verjetno dobi na Bolhi komplet opreme za 50? cekinov. :)

Tek sovra?im, na smu?eh pa je bolj zabavno, no v?eraj sva izvajala bolj nordijsko hojo kot tek na njih, ampak okolica pa fantazija. Tudi Pokljuka tekme bom odslej ?e bolj do?iveto spremlju, ko poznam teren. :)

No, une najbolj strme nisva probala, ker lepo pi?e; 'zelo strma proga in ni primerna za za?etnike' :)

(gor bi zmogla, dol bi bil totalni fuuk, hehe)

Meni je pa top,da sem dal tistih 15eur;?evlji so bili ?isto novi in da se mi ni bilo potrebno zafrkavati z preva?anjem opreme v avtu,nosnjo opreme v klet ipd...

Za 2-3x na leto sem bolj fan izposoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narocil nov par gum Schwalbe Marathon plus, pa da vidim, ce so res tak dobre kot pravijo :)

prod143787_imagetag_1.jpg

Ob enem so pocasi tudi zavore godne za menjavo, nemorem vrjet da dajo na cross country kolo neke cist osnovne zavorne kolute in obloge. SLX koluti bi pomoje mogl kr mal dlje zdrzat + sinterjeve obloge :)

Kolk so ti pa zdr?ale bremze?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc,v 5ek greva s Schurda s foruma na Pokljuko prvi? v ?ivljenju testirati lauferce :)

Izposoja ni problema ali naj raje preverim oz.rexerviram ali kakorkoli?

Jaz sem bil med tednom ko je bilo slabo vreme in ni bilo nobene panike... Ampak saj ve?... ?kodi ne ?e poklices in vprasas...

Je pa super in res toplo priporo?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ti uporablja? enake spd-je na specialki kot na MTB? Js mam na obeh od MTB, se mi zdijo bolj?i :)

Imam 2specialki in 1mtb. Na stari specialki in mtb imam mtb spd pedala (torej mtb letne ?evlje ki pa so precej cestni na videz), na novi specialki pa Look keo cestna pedala z cestnimi Giro ?evlji.

Poleg teh dvojih ?evljev imam, kot re?eno, ?e zimske termo ?evlje. Pozimi ne uporabljam nove specialke in imam te termo ?evlje z adapterjem , da pa?ejo tudi na MTB pedala.

Ko sem kupoval Giro cestne ?evlje ?e nisem imel nove specialke in sem imel na obeh bajkih MTB pedala (tako kot ti) in sem hvala Bogu kupil ?evlje,ki imajo mo?nost namestitve obeh vrst blokejev.

Na novo specialko nisem imel dati srca MTB pedal....

Ampak... Tudi ?e imas npr.cestne ?evlje in mtb pedala, obstaja (kot re?eno)adapter tako da lahko cestne ?evlje uporablja? na MTB pedalih (moj primer z termo ?evlji).

Sicer pa.... Isti ?morn je to s pedali,jaz ne opazim razlike....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem se s spd spoznal v srednji ?oli na specialki in nekega strahu ni bilo. Se pa spomnim,da sem si na krmilo nalepil listek z napisom "noge!!"

Tako sem se ob vsakem ustavljanju spomnil, da moram pravi ?as odpeti nogo. Ko se 1x ustavis in ?eli? z zapeto nogo stopiti na tla... Je prepozno... Neprakti?no je pasti ravno pred avto.

Tako da nekih te?av nisem imel niti potem na mtb.

Jaz si ne predstavljam vo?nje brez spd.

Sicer pa;letos prvi? vozim zimske termo spd ?evlje.... Kot dan in no? napram gamasam. .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Med MTB srenjo je precej debate okoli tega in ve?ji del jih trdi, da se da s flat pedali in ustrezno kvalitetnimi ?evlji kontrolirat kolo enako kot s SPD. Jaz sem zrasel gor z bicikli, kjer sploh noge nisi mogel ven dobit iz ko?aric, MTB sem potem za?el s SPD-ji, zdaj vozim flat. O kontroli ne bom, si pa upam trdit, da ko si ?e enkrat na poti da poljubi? mater Zemljo, ima ta izkaz ljubezni manj?e posledice ?e si na flatih kot na SPD.

Ja , ampak mo?nost da pride? na dobro pot da se zvrnes je manj?a z spdji. Konec koncev pa, ?e zmeraj se lahko vozi? z odpetimi pedali ?e te je na kak?nem odseku strah... Jaz vidim same prednosti pri pedalih na vpetje...

Zadn ?as da se elektrificira?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne, me je pa ?e lani zelo mikal

Jaz naceloma nisem nek ljubitelj takih prireditev; sem bolj individualist. Ampak 1x sem bil na 1taki mtb zadevi in je bilo prou fajn.

Morm mal pogledat kk zgleda to, nisem nek ljubitelj kaksnih adrenalinskih spustov, tud bajk je cisto povprecen trdak, sem bolj ljubitelj klancev, ki zahtevajo nekaj kondicije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.