Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Da ne re?em kolk bi ?el ta vikend na GROOVE COVERAGE u Jukatan diskoteko, pa jasno ne morem it - priporo?am pa tistim ki grejo lohka! <_<:hudicek:

TNX, da si povedu, ?ist vsak let jih falim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sporo?ilo brezsr?nim mazda?em
Napisano

?ak, kako to zdej? Dajo te v bolnico samo zaradi magnetne resonance pol te pa dam na?enejo brez, da bi te operirali. WTF?

Najbr? je preve? oblazinjenje opazoval :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naredu en krog z novo hondo CRZ, 1,5 + elektrika in zadeva ?ipla super, samo placa je bolj za 2 kot za 3.

a je ta 1.5 kej bolj posko?en kot Z5?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Big brother "slavnih"
Napisano

Alo alo! :rispekt: Imam vse DVDje in dobro, da si me spomnil. Pomoje si bom vzel vsak ve?er ?as, da si jih spet ogledam. :bravo:

alo alo je bla res zakon serija :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mobitel.sux.nu
Napisano

Bil sem zalo aktivni uporabnik na www.siljo-planet.net, kjer sm ?ez ?as postal tut moderator, kasneje tut administrator strani. Stran pa je lavfala super dokler nas je blo dost uporabnikov, enkrat smo mel tut organiziran piknik (prvi in zadnji), potem pa so mel vsi ?edalje manj ?asa in je stran po?as propadla, ker sma na koncu na forum pisala ?e sam js, lastnik strani in kdaj pa kdaj tut njegova ?ena. Stran ?e sicer obstaja, ampak so zaklenjene vse teme. Je pa za?asno naret tut blog tega foruma, ampak nisem tolk aktiven, ker ni tolk zanimiv, forum je le forum. Tako da zdej se ve?inoma posve?am Mazda forumu ter ob?asno tut avtomobilizmu in JAP adria forumu. Na vsakem forumu pa sm prijavljen pod istim nickname-u :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oj, spomnim se te glih ne, sem pa pred kratkim slu?ajno vidu tvoj post o karambolu, namre? se zanimam za nakup MX6 V6, ampak ker jih je malo pri nas je nebom nala?? ?aku.

Kir stroj ma? pa zdej?

Pa wellcome back :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

stres

Ne vem natan?no, kako to funkcionira, vendar je to?no.

Preberi besedilo, nato poglej sliko spodaj.

Na sliki sta dva identi?na delfina, ki ska?eta iz vode. Slika je namenjena ?tudijam za merjenje nivoja stresa. ?tudija je pokazala, da ?lovek, ki je pod stresom, najde pri popolnoma enakih delfinih neke razlike. Ve? razlik bi na?li, ve?ji je stres.

Poglej fotografijo. ?e najde? kak?no razliko (eno ali dve), je priporo?ljivo, da gre? na dopust.

post-1139-1285923970_thumb.jpg

Ni potrebno, da odgovori? na to po?to, sem ?e na dopustu :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bossov 10.000. post
Napisano

?estitam, a obenem zahtevam piknik, ker tak jubilej ne sme iti kar tako mimo (velja tudi v prihodnje za vse) :rolleyes:

sej bo piknik spomladi :D

Se zgodi, da se kdaj malo zakre?ejo mnenja ampak vedno se mi zdi, da zadeva ostane na nekem nivoju in da ni hudega ?aljenja in zmerjanja ter primitivizmov vseh oblik. :notworth:

Razen Lojza :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

glede na debato v pohvali se

niti 1000 postov nimam kaj ?ele 2000 da bi dobil svoj nivo (ime sem ?e vedno ri?ar) :(

to je ?e ql, js sm "super ri?ar" :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.