Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Avtoplin je za Kamnik in Menge? ?e zmeraj znanstvena fantastika in imajo oboji pripavljeno za tankati, ampak ne enim ne drugim ne obratuje zadeva.  :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S cekini v Tu?u med ostalimi nakupi. Ne saj za1x ne rabim dokazovati in naj tako ostane ali pa ?e vmes najdem potrdil in mi je vseeno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Zmaj, a si ti kot resno ponudbo tale ?lanek nalimal gor, al vidi?, da je to trollanje oziroma scam. Proti temu je ?e moj nigerijski princ bolj verjeten.

?e bi tak program dejansko obstajal, a ne bi bilo bolj logi?no, da bi avtorji sami slu?ili z njim in ga tudi pod razno ne bi ponujali drugim? To vpra?anje je vedno treba zastavit ljudem, ki ti ponujajo 1001 razli?ico ponzi sheme. ?e je vse tako super duper zakaj ponujate drugim?

Kot primer nategsvscine, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, ne najdem potrdila o pla?ilu polo?nice in jezen sam nase, ker bom zdaj v strahu ?akal morebitni opomin. Znesek pa ni majhen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Biatlon mi je na Pokljuki toook te?ko gledat po tv in bo treba it drugo leto pogledat v ?ivo. To mora bit totalno do?ivetje, podobno kot Planica.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od vseh ustanov mi je FURS najmanj ljuba, pa ravno z njimi si na veliko dopisujem v zadnjih dneh, ker ne ?tekajo pow qrca glede mojih zaposlitev v Nem?iji in na Nizozemskem, pa dohodnina in to. Srednji vek je tole.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e drugi? v 2h tednih izpolnil dr?avljansko dol?nost in volil, ampak najbr? pora?enca.

Sta pa oba2 kandidata mlaj?a od mene, mulci ?upani, hehe

Glasoval za ZMAGOVALCA! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e drugi? v 2h tednih izpolnil dr?avljansko dol?nost in volil, ampak najbr? pora?enca.

Sta pa oba2 kandidata mlaj?a od mene, mulci ?upani, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.