Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Ravno ker nismo obkrozeni s plehom se ne pucutimo tako varne da bi pisali sms se sminkal.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

No no pozimi se tud z motorjem vozi :) in glej si ga no na letnih, kako neodgovorno.....pa kako neodgovorni so motoristi, ki morajo avto, ki se lahko poskoduje in se mora ustaviti na sredi ceste, prehiteti sredi toce.

Ja res ma vsak malar svoje oci....se strinjam. Problem je le da je vsak Pablo Picasso

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Koncert Bon Jovi na Dunaju se je koncal ob 23:00, ob stirih zjutraj je bil nas AVTO na vrsti!

140k ljudi, ker je blo teden pred Eurofuzbalom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bivsa sodelavka v Litvi se je odlocila da vzame mazdo 6, zato ji je bila poslana ajvarjeva kreacija, ki jih sedaj s ponosom uporablja povsod

6f815bc98dc370b26e46a92a7a03ca9e.jpg

Njen sodelavec, litvanc ki hodi k meni pa........V8 540 konjevd86813d29b2da237d27d2665629760bd.jpg

Take nalepke pa nimamo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Dolomiti. Konec maja / zacetek junija. Pet - ned.

Pot zacrtana cca 1300km, kandidatje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ne morem verjet, da se jures strinja z mano... :jupiii: ...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vsake o?i imajo svojega malerja....

Sem precej na cesti, pa sem zelo malo motoristov videl, ki bi se normalno hitro vozili...povdarek na normalno hitro...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

90% so na posnetkih sami motoristi krivi za svoja dejanja...je pa zanimivo, da ?e nebi bili posneti, bi se vsi po svojem pasu peljali in nih?e nebi prehitro vozil...

Motoristi so kreteni in ubijalci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup kolesa
Napisano

Ja ja, to zdej govori?. Potem s bo? pa ful natrenerov pa bo? mo?an kot bik in se bo gi?tel pod tabo zvijov kot presta.

Pol bo tud shuj?u big_smile.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ssd disk 42 apdejtov....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ugasni pa pr?gi....deluje po dveh urah ni ?lo druga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sme glih v?eraj klel Winze. Sem mi je mudilo, dam shutdwon on pa installing updates.... <_<

Zato je prespal v firmi, tole jeblo pa zbujanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ce se tema brise....
Napisano

Tipicno za Vida da joka administratorjem in isce pravico v pravilih svoje provokacije pa smatra za nekaj normalnega.

A se je dokoncno poslovil upam al je v banovcih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vceraj sem ga pustil v sluzbi zarad tega pa ssd disk je....pa nic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od osmih pijem ze tretjo kavo....

post-2637-0-64140200-1431587366_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

jaz ne vem kaj folk misli poleti v kratkih hla?ah in brez ?elade.

Mi2 s kalmanom sva imela enega takega, povrh vsega ?e pametnega s po?tarsko ?elado, bermudami, srajco s kratkimi in 250ccm Burgmanom v skupini....

jaz sem v svojih letih na mopedu opazil naslednje:

?e si prehiter, predvsem na cestah s priklopi, kri?i??i bo? kmalu na tleh (z nekom)

?e pa si prepo?asen si na motorju resno ogro?en, ker ti ali te?ijo na riti na pol metra, bodisi na obvoznici nima? 'zaleta' za manever, ker folk ne gleda ni? samo zanima ga kako bo on zavil gor ali dol, ponavadi manever LDI ali VDL (levi desni izhod / vklju?evalni desni levi)

Tako da treba je najti en flow, meni je najbolje da sem rahlo hitrej?i od prometa, pa ?e smo 50 pod ali nad omejitvijo

Pohvalno pa je da se je kultura motoristov neverjetno izbolj?ala kar se ti?e vidnih neo obla?il, vsak drugi je danes bodisi v rumeni jakni / ?eladi kakor jaz ali pa ima vsaj odsevni telovnik (ki bo slej ko prej tudi po zakonu)

Zelo malo je videti ?e tistih usnjenih bajkerjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa sem kon?no tudi naro?ila Mazdo k Pelkotu:)Se vseno upam,da ni tak jajc od klime kot pravi Jures:)

Jaz sem bil pri njemu cuti se razlika ampak za zadaj brez cevi ki jo mam speljano ne gre. Neverjetno je tudi kako vpliva ali imam rolo ali ne, ker prepolovi prostor prtljaznika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup kolesa
Napisano

Boss, svak - t'mau od Cigi dela na bicikl servisih vse ?ivljenje, sedaj ?e leta pri tebi na Brdu, takoj ?ez ?treko nasproti Paleste, 3Sport ali nekaj takega

Po potrebi tudi sestavi kolo iz delov - okvir ta, sede? ta, bremze te.....po moje bo vedel :) Stopi do njega - Grega, ampak re? na vratih tmau Cigi, ker Gregata ne vem ?e poznajo.

In potem ima? pri roki tudi servis/vzdr?evanje/garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ha ha ha, pa sej ga sploh ne rab

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No pa sem sel se do Peleta se enkrat nafilat klimo ceprav sem jo lani. Razlika se spredaj cuti, zal pa za enakomerno hlajenje toplota preko strehe zmaga in brez tega da das rocno na 15 in sobe na kateri je tudi cev ne gre

Da ima sobe na bokih plastike v prtljazniku bi zmagal s komfortom.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

5b64fa1c6acc43a4afbde2eff71589bc.jpg

Dons pa sluzbeno, kjer se nisem bil nikol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Heeeeej! ;) It was you :D Oni ?udni moment, ko te en pozdravi, pa niti ne ve?, kam bi ga dal. Potem mi pa po nekaj sekundah klikne, da je nekdo iz foruma (v mislih sem sicer imel Juresa). ?koda, da se je tak zavleklo. Bomo ?li enkrat na pija?o pa rekli kako. 

Jaz sem se imel super fajn, ?eprav sem si spet delal sramoto, ko me je cela skupina morala ?akat takoj na ?tartu. Ampak kaj naj. Vro?e je blo, pa sem se moral malo sle?t :D

Mimogrede okoli tega zaviranja v sili; ne vem, kako je bilo v drugih grupah, ampak v na?i je bilo zaviranje na meji poraznega. Folk se je odpeljal pri bogih 40 km/h (ali manj) bistveno predale?. Ko smo pri?li do te vaje, me je za?elo resno skrbeti za varnost motoristov na na?ih cestah. Mislim, da bi si vsi skupaj lahko privo??ili ?e en dan u?nih ur. 

Kar se pa tvojega videa ti?e pa... nimam besed. Dobro si zaviral in hvalabogu, da si si pustil nekaj manevrskega prostora za takega idiota, ki nikoli ne bi smel za volan. 

Haha, ja, moja klasika pa?. Prej se mi ne mudi, potem ko se pa mudi, je pa jeba, ker ugotovim, da ?e nisem vsega po?timal :) Ja, de? me je opral potem nekje okoli 16-te ure med Ljubnim in Lu?ami v Savinjski dolini (ampak sem imel v kufru ?e de?ni kombinezon). Na Vranskem mi je pa sonce za?galo betico tik pred koncem. 

A ve? da sva iz terase z Kaalmanom ravno gledalo eno grupo v III skupini, kako se po?asi vozi proti to?ki bremzanja, in se potem skorajda ne ustavi pri in?truktorju????

Je bila mogo?e posledica da so (ste) bili vsi brez ABS pa je bil prisoten strah?

Na?a skupina je bla kar na hard, Kaalman ga je na?gal do 60, jaz pa bremzal na hard, da mi je zadnje kolo dvignilo, novi strom ima neverjetno izbolj?ano prvo zavoro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No no pocasi, tle sem pa jaz doma, prav nobenih virtualnih davcnih blagajn nimamo, FURS ima 9 aplikacij, ki so se na COBOLTu in mainframeu in zaradi varcevanja niso presli pravi cas na novodobno platformo, kar poneni da imamo vec razlicbih aplikacij, ki se sploh ne pogovarjajo med seboj oz 'otoke' . Vse imajo zgolj funkcijo dohodnine oz vh-izh davka, in nimajo blage veze z izdajanjem racunov v trenutko ko ga izda nekdo na blagajni. Po domace se aplikacije filajo s pomocjo mesecnega porocila, ki ga vnasajo racunovodski servisi (mesecni obracun)

Davcna blagajna pa pomeni da trenutek ko nekdo klikne v prodajalni ok je zabelezen v sistem.

Kaj je glavna razlika? Pri sedaj em sistemu se konec obracunskega cikla manipulira z stroski dodatnimi racuni za tri mesece nazaj da se niza obligacija drzavi (vecji vhodni davek)

Se pravi nic vec tiskanja za nazaj ker je 31. Ze vse zabelezeno

To da nekdo ne izda racun je manjsi problem - cloveski problem ki ga lahko naslavljas le s fizicno kontrolo.

Lani smo sele uvedli e-racun, od davcne blagajne smo pa se dalec, ker namrec tudi edavki se nimajo povezane baze podatkov, da pa bi imeli eno skupno bazo v katero bi povezali sedaj vse izdajatelje racunov.......mogoce leta 2439.....

Ravno zato se sedaj drzava spravlja na koncne kupce, ler nima osnove za elektronski nadzor.

Ti se po domace povem, ce tebi delodajalec ne bi vsak mesec prijavljal dohodnine v edavke ti nebi dobil vsako leto domov vracila oz doplacila. Ali drugace, ce oseba v financah ki vnasa te podatke vpise eno cifro narobe je pri tebi narobe, sistem dursa ne dela nic drugega kot registrira in izpisuje.

Potem pa je tu 'nagradni' zreb tistih ki jih preverjajo

Moje mnenje? Na FURSU pri g. T.K. V ITju udariti po mizi, potegniti crto recti toliko M? rabimo in toliko casa da zadevo poenotimo, potem pa bo drzava lahko imela veliko kontrolo in dobrobit nad sivim trgom.

Investicija, ki ima viden ROI v treh letih

Zalostno pa je dejstvo, da so te M? Porabljeni za vzdrzevanje trenutnih razlicbih sistemov, ki nikoli ne bodo imeli skupne prihodnosti

Investicije, ki so zgolj strosek brez moznosti ROI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.