Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Uf. Rezultat v?eraj?njega pogovora o Hondah je bil izgleda to, da sem sanjal, da vozim CFX Del Sol ESi. :hohoho: Avto ni nikamor ?el, edino ko je VTEC zagrabil so obrati postali malo bolj ?ivahni samo so se kolesa za?ela v prazno vrteti. :hohoho: Jebemti kake sanje. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

elektrana
Napisano

Hmmm. Sicer se ne spoznam na ?trom kaj dosti ampak kolikor mi je znano ve?je (in tudi tak?ne manj?e, privatne) elektrarne le te proizvajajo ?trom s turbino. Zadevo ima moj so?olec iz S? ampak do sedaj ?e nisem imel prilo?nosti videti zadeve znotraj (smo pa bili v O? enkrat na eni HE ampak tega je ?e davno :hohoho: ).

Malo sem se sicer igral v Googleu ampak ne kaj dosti. Mi je pa tak?na zadeva zanimiva saj si na tak na?in prakti?no neodvisen od velikih elektrarn, privar?uje? pa ?e dokaj "zelena" energija je. :rispekt:

Na to?en odgovor pa po?akaj ?tromarje, ti bodo ?e vedeli kako in kaj. Pa ?e dosti jih je tu gor. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop
Napisano

:hohoho: Ho?e? re?i, da je take "ne?ne" barve? :P

Qwerty druga?e pa vidim da ti kar gre barvanje. Zna? ?e kaj, mogo?e bi ti dal za foro ?e kak?no delo, recimo moj avto ?trihnt, pa mogo?e kake malenkosti spremeniti. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

<_< Na prvi pogled je mogo?e res kot so uni rekli, da bo super ker ne bo cestnin (?eprav odkar imam ABC se mi ne zdijo kak?na te?ava :P) bo? pla?al enkrat letno pa vozi mi?ko. Ampak ?e bo tak?na cena kot se ?u?lja potem bo tako kot sem napisal: Adijo AC! <_< Namre? na leto recimo uporabim ene 100 krat cestnino (manj kot ?) ali pa ?e manj (?e grem v Dom?alah na AC namesto v Krtini) in se mi nikakor ne spla?a.

Po drugi strani se pa spla?a ljudem ki se vsak dan vozijo dale?.

Zanimiva bi bila kak?na statistika koliko ljudje porabijo za AC letno... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

Hmm sicer bom ugibal ampak kolikor sem videl delovanje mojega ECUja (in v avtu nimam BCja) bi lahko meril in na pretoku zraka in na injektorjih kar bi bilo potem dokaj natan?no. :ne vem: Zdaj ?e kak deci ali dva la?e je pa pomoje dokaj sprejemljivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Adijo avtocesta rad sem te uporabljal dokler sem te pla?al po uporabi (cestnina). Dobrodo?li zastoji na dobrih starih regionalkah. Ker ?E DODATNIH 200+? res ne mislim dajati v prora?un mater jim. Za koji kurac pla?ujem cestnino? :blink: Aha pa da dodam zna se zgoditi, da bo zaradi tega ?E VE? NESRE? ker se bodo ljudje izogibali AC in se jim bo bolj mudilo po regionalki... Aha pa dodamo ?e onesna?evanje. O glej no glej po svoje gremo zaradi tega ?e en korak nazaj v na?i prelepi (a polni zabitih vlad) de?eli Butalski.

Mater jim! :whatever:

PS: Boss a kaj pi?e kje se bo dalo nabavljati 10 dnevne in dvomese?ne vinjete? (btw: res ?uden sistem, ne vem zakaj niso mese?ne in tedenske??) :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Saj pravim - meni bi pasalo, ker bom privar?eval pa nehal se bom izogibati AC-jem s cestninami. Ni ma vseeno, ker nekateri bodo pa depreviligirani saj se redko peljejo po AC in je logi?no, da ne bodo kupovali letnih vinjet ?e manj pa dnevnih po ceni 11?. Se pravi se bodo masovno spet vozili po vsporednih cestah in ogro?ali lokalni ?ivelj.

To?no tako. Za ceno 200? grem raje po lokalnih cenah sploh glede na to, da AC uporabljam le recimo 4x mese?no od tega sedaj le 2x da grem na ABC naprimer. Skratka nesmisel bi mi bil dajati 200+? na leto ?e za to.

?eprav v na?i dr?avi je res vse mo?no, sploh nelogi?ne poteze kot je dvigovanje kazni, nalepke namesto prometnih za dve leti potem pa spet ne, zmi?ljevanje s tablicami ali so od lastnika ali so (kot sedaj) na avtu itd... :blink: Samo da se denar obra?a. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Zadeva je namre? milo re?eno ?udna in po izra?unih naj bi bila letna vinjeta za osebni avto 213? na leto.

A so nori? :blink: Za toliko kot sem na AC imam vseeno raje ABC. Pa tistih par ? na leto vr?em... Mislim da je tale sistem potem vseeno bolj po?ten.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

travian te ?ist zasvoji ja :D symon a si zlatnike nabiras? :P

Hja v bistvu imam skoraj vse zlatnike na celem (na za?etku sem bil neumen in jih porabil nekaj za to, da sem takoj zgradil stavbo) ?e ampak, ?e jih slu?ajno dobim se jih ne bi branil. :hohoho: Samo fora je, da zaenkrat jih kar ne upam porabiti, pa niti ne spla?a se mi uporabiti kak?nega produkcijskega bonusa pri komaj 150 enot surovine na uro.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.