Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dons pred 11imi leti se je na svet pri-tiskal moj vozni?ki papir?ek, katerega skrbno hranim ?e do danes pod svojo jurisdikcijo! :danzoman::hohoho:

jaz sem imel to obletnico pa 8. avgusta (11. torej), s tem, da YU dovoljenja nisem skrbno hranil pod svojo jurisdikcijo...

potem pa predvcerajsnjim je bla 5. obletnica UNMIK dovoljenja, katerega skrbno hranim, a kaj ko ji je potekel rok :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

verjetno si navijal za bmw - a je kubica ?

kimi je ?ist fejst

ne za audi navijam :whatever:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sicer mi je kimi antipaticen, sam vozi pa za pravi avto...cestitke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Jaz bi pa danes nekaj proti ma?ku <_< M?kn ga je prisotnga :P

priporocam domacu rakiju....

sej ves klin se klinom zabija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

se vedno nimam slike od te spele...

a bo kaj? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

kaj pa vi fantje-a vam je v?e? mal bl...polna ?pelca? :)

slika?

ker ne poznam drugace, kdo je to sploh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

heh ostali si ne upamo ankete narest...to je tvoja domena boss :)

drugace pa, ker je moja asistentka turka, moram pol se jaz zanjga glasovat :) (vseen od teh se mi zdi najboljsi kandidat)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.