- “Kupite šopek cvetja za vašo ženo!”
- “Nisem poročen.”
- “Potem pa za vaše dekle.”
- “Nimam dekleta.”
- “Potem pa sebi ker imate tak blaženi mir pred ženskami...”
Aha, ja, seveda. In vsi živimo in se vozimo zgolj po avtocestah...
Ko se odpeljem v službo, so območja, kjer v dolžini kakšnega kilometra sploh ni signala za mobitel, da bi poklical asistenco. In tudi, ko bi jih priklical, bi možakarju težko razložil, kje sem (lahko bi poskusil z, na primer,: pri 12.836 smreki na levi strani... Ali pa: pri lipi desno, pri drugi bukvi levo, mimo bora, mimo lisičjega brloga in pri jesenu spet levo...). In preden bi me avtovleka našla bi bil že čas večerje, ne pa da grem v službo...
1.) Ignorirajmo zdaj ta požar pa recimo, da ga ni. Koliko se Evropi pozna "Zeleni prehod", če pa po zraku pride oblak izpuhov iz ameriških dizelskih V6?
2.) Ta oblak dima se vidi na satelitskih posnetkih. Pa če pride jo jedrske nesreče? Oblak ravno tako potuje, samo vidi se ga ne...
Včasih si mislim, da bi bilo bolje, če bi cel dan sedel in gledal Tik-tok, kot da karkoli pomislim...
Kmet, s hribov doma, je v mestu zašel v javno hišo. Ko je izvedel za ceno storitev, je osupnil:
- "Toliko??!!?? A ste nori? Za ta denar si lahko kupim dva prašička!"
- "Lahko, če vam bo z njima lepše..."
- "Kaj bo šele poleti.....?" začne Miha, pa ga Štefan prehiti:
- "Poleti bo politično mrtvilo."
- "Ne, mislim kaj bo šele poleti...."
- "Na morje bomo šli." ga spet prehiti Štefan.
- "Ali bi me že prenehal prekinjati!? Hotel sem te vprašati kaj bo šele poleti, če ti že zdaj noge tako smrdijo..."
Vitlo ravno ne, štirikolesni pogon bi pa znal prav priti - če že ponujaš...
V mestne mlinčke dizel res ne sodi. V pri-mestne se pa že splača. Sploh, če imaš do česarkoli (trgovina, pošta, banka, ... ... ...) vsaj 25 km v eno smer...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- “Kupite šopek cvetja za vašo ženo!”
- “Nisem poročen.”
- “Potem pa za vaše dekle.”
- “Nimam dekleta.”
- “Potem pa sebi ker imate tak blaženi mir pred ženskami...”
Povezava za deljenje
Deli na druge strani