No sej to me zanima, ?e stoje? parkiran avto zalije voda a je res tak problem kot nabijajo razni mehankarji, ki se jim gre za biznis al pa in?truktor varne vo?nje, ki se verjetno bolj spozna na tehniko vo?nje kot pa na samo mehaniko in ga intervjujajo le zaradi imena, da dajo izjavi neko te?o.
Druga zgodba je seved, da vodo potegne skozi filter med delovanjem motorja, ampak ?e motor ne deluje a jer res taka panika, ker meni je kar malo nelogi?no, da bi voda kar tako na hojladri pri?la zraven. :ne vem:
ja sej je tut men to mal nelogi?no ?e so tesnila na ma?ini, da nebi kej uhajal ven, pomoje tut not ne more
js sm dons gledu na 24ur, ko je govoru direktor ?ole varne vo?nje, da ?e bo kdo poslu?u pri?igat avto bojo stro?ki velik ve?ji, kot ?e pokli?ejo vle?no slu?bo in ga odpeljejo na servis. Voda je pa lohk vsepovsod, med bati, pome?ana med oljem...
Verjetno vas je tukaj ?e precej zidalo, pa me zanima, a obstaja kak?na elektri?na freza, s katero bi po?agal oz izdolbel v zidovih kanale za kable. ?temanje se mi zdi nekako preve? destruktivno ..... Pa sem zadnji? sli?al, da se menda dobijo nekak?ni ro?ni cirkularji, ki naredijo cca 5 mm ?lic, kamor spravi?p kabel...
Thnx
namesto izraza "?temanje" lohk uporabi? "elektri?ne in?talacije"
Jaz niti ne bom za?el na?tevat kaj in koliko dreka se mi je zgodilo odkar sem se "en kan?ek" odtujil od tega foruma. V bistvu bi lahko odprl svojo temo. Ampak ne bom, vam bom prizanesel. ?e ima pa kdo dva do tri tedne ?asa ... mu pa lahko povem zgodbo.
Prosil bi vse, ki ste prjavljeni na facebooku, da na tem linku kliknete na gumb v?e? mi je in ?e bo moja draga zmagala bo srećna kot tranzistor, ker se bo lahko ?e en mesec vozila z Mazdo 2
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jah klinc, ?e se bo? kurbu bo ?ou dnar u Romunijo
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani