Pa saj to ti pravim! Nissan je le malokateri lep. tastara Primera je ?e kar klasika ja...
Za McDonalds sem pa tudi jaz vedno, samo ti bolj malokrat pride? na meete.
(aja je pa res, da se mi zdi neumno, ko ljudje dolo?ene zelo dobre avte sodijo le po videzu in menijo da je ?koda denarja zanj. Pa ne mislim NXa, ker ta je res grd. )
Zdajle sem le preletel dokumentarec, zve?er si bom vzel malo ve? ?asa.
Je pa tako, ?e ne bi bilo vere ne bi bilo ne kri?arskih pohodov, ne inkvizicije, ne se?iganja znanstvenikov v srednjem veku, ne muslimanskih teroristov, ne samomorilskih kultov. O glej no glej svet bi bil skorajda malo lep?i. Hmm, sem pa kr??en skoraj-ateist. Tista pravljica o vsemogo?em nevidnem gospodu z finan?nimi te?avami je pa res lepo povedana.
BMW, BMW, BMW. Pa? hudi so, pa RWD imajo pa bolj ?portni sploh ?e so ?rni. Hecam no... Pa? za?el si oporekati ker sem napisal da je zanimiv ?lanek, obenem pa vemo, da si tihi prista? BMWja.
Da so Nissani Grdi sem se ?e zdavnaj sprijaznil. Pa? dajo prednosti ?emu drugemu. Jaz vedno pravim, obstajajo pa znamke, ki dajo ogrono denarja dizajnerjem in dizajnerskim studiom (ne, ne mislim Mazde ampak kakega peugeota, Italijane) ampak po drugi strani pa slovijo kot problemati?ni v kvaliteti. Lahko bi ti nametal malo morje linkov s testi tega avta in povsod so ga prehvalili ampak se mi ne da, pa tudi ne spla?a se, ?e ti je grd ti je grd, pa kaj potem. Lahko bi pa vedel da lepota ni vse.
?lanek je pa tako kot vsi v neavtomobislkih ?asopisih (no celo v avtomobilskih revijah v?asih) bolj amaterski ampak vseeno zelo zanimiv za branje. Mogo?e so napisali Godzila po slovensko?
Loooool!!! Prav vidi? kako navdu?eno gleda okoli in si misli mater kaka dobra fora pol pa fa?e ?ipo-v-rit. Kruta lekcija ampak pomoje je bila zanimiva za vse njegove sodelavce.
PS: Nisde, nama se to ne bi moglo zgoditi ker sva bistveno bolj suha.
Pomoje ga posku?a zadaviti ali pa zadu?iti vsaj sode? po tem kako se stiska k njegovim dihalnim organom. Brutalno. Najbr? sta oba ob tem ?e fajn hropela, kot da gre res za ?ivljenje in smrt.
Hja v bistvu res ?e nisem videl modrga NXa ima? prav. Za 2.0 pa tudi poznam samo ?e enega ampak tisti ima 500-600 konjev in ne velja. En lastnik prej mi je dve leti nazaj povedal da jih je samo 7 2.0 pri nas registriranih, ?e je res pa ne vem ampak kaj dosti jih najbr? res ni.
Ja Zemir to je tako kot Hummer ko ima kon?no 150 ampak do te hitrosti pride ful hitr pol ga pa aerodinamika zabremza.
A je blo 135 mi?ljen v miljah!
Hja v bistvu skoraj da dr?i. Mogo?e bi moral v tem primeru napisati 130 mph.
Aha ti si ta sveder, ki je na netu prodajal avto s sliko zgoraj brez?
Ja jaz mam 2.0, klima, abs, elektri?ne ?ipe in ogledala, usnjen volan (?e vedno raztrgan, druge stvari so mi bolj va?ne), targa streha (itak),H&R fedri, tr?ani amortizerji pa podobne zadeve pa?.... So pa ?e plani ?e kaj oplemenititi ampak Nissan forum je v drugo smer tako da tu ne bi o tem.
Ni pa moj 1. avto je 3. Prvi je imel 60 konjev, drugi 90, tretji 140... moj gre najve? okoli 135, ampak to res, ?e se opogumim ko prehitevam na AC. ( Do 100 pa res dobi po okoli 8ih sekundah. Seveda ?e se na obvoznici ustavim in ?tartam, druga?e ne.
Hehe na katerem serverju si? Jaz sem na 1. in sem ?e ?isto sve? (kar pomeni da me 13 dni ?e ne more nih?e napadat ). sem pa kot Rimljan in ?e se ne motim sem na jugovzhodu doma (obe koordinati sta v minusu zda pa ne vem :ne vem: )
Aja sumim da ni bela 323f ker je le 3 vratna. Me po bo?ni liniji bolj spominja na Nissana 200SX. Un rde? je pa res 100% Peđo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisde ker si govoril da so ti v?e? tak?ne slike:
Tu je pa le ena izmed potrditev une prve slike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani