Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalil bi se, da smo danes v slu?bi to?ili na tone in tone barve z imenom "Mazda NU - Vintage RED" :bravo:

Kak?na izgleda in kateri avti so jo imeli/jo imajo? Na netu sem na?el tak?ne zadeve:

1991 MAZDA RX-7

NU - Vintage Red Tri-Coat (also coded as NT)

Objavljena slika

Pa MX-6ke so imele tak?no barvo.

Ne bi me presenetilo, ?e je to ista barva kot jo ima Zelc. B) Zemir a imam prav? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men je tole en velik bruh ne pa smeh. :blink: ?e bi bila ?ISTO ORIGINAL MPS bi bila lep?a kot tale, ki ne original, ne MPS, ne ti? ne mi?....

A mu je kdo pripravlje poslati mail, naj ne nabija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa saj to ti pravim! Nissan je le malokateri lep. :bravo::hohoho: tastara Primera je ?e kar klasika ja...

Za McDonalds sem pa tudi jaz vedno, samo ti bolj malokrat pride? na meete. :(

(aja je pa res, da se mi zdi neumno, ko ljudje dolo?ene zelo dobre avte sodijo le po videzu in menijo da je ?koda denarja zanj. Pa ne mislim NXa, ker ta je res grd. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Krasni novi svet. Prijetno branje. Objavljena slika:)

Zdajle sem le preletel dokumentarec, zve?er si bom vzel malo ve? ?asa.

Je pa tako, ?e ne bi bilo vere ne bi bilo ne kri?arskih pohodov, ne inkvizicije, ne se?iganja znanstvenikov v srednjem veku, ne muslimanskih teroristov, ne samomorilskih kultov. O glej no glej svet bi bil skorajda malo lep?i. :blink: Hmm, sem pa kr??en skoraj-ateist. Tista pravljica o vsemogo?em nevidnem gospodu z finan?nimi te?avami je pa res lepo povedana. Objavljena slikaObjavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

BMW, BMW, BMW. Pa? hudi so, pa RWD imajo pa bolj ?portni sploh ?e so ?rni. :P Hecam no... ;)Objavljena slika Pa? za?el si oporekati ker sem napisal da je zanimiv ?lanek, obenem pa vemo, da si tihi prista? BMWja. ;)

Da so Nissani Grdi sem se ?e zdavnaj sprijaznil. Pa? dajo prednosti ?emu drugemu. Jaz vedno pravim, obstajajo pa znamke, ki dajo ogrono denarja dizajnerjem in dizajnerskim studiom (ne, ne mislim Mazde ampak kakega peugeota, Italijane) ampak po drugi strani pa slovijo kot problemati?ni v kvaliteti. Lahko bi ti nametal malo morje linkov s testi tega avta in povsod so ga prehvalili ampak se mi ne da, pa tudi ne spla?a se, ?e ti je grd ti je grd, pa kaj potem. Lahko bi pa vedel da lepota ni vse. :)

?lanek je pa tako kot vsi v neavtomobislkih ?asopisih (no celo v avtomobilskih revijah v?asih) bolj amaterski ampak vseeno zelo zanimiv za branje. ;) Mogo?e so napisali Godzila po slovensko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

David! :rispekt: Godzila. :bravo::P

Torej pisejo o grdih avtih...brezveze dat denar za to

(branim lastno znamko)

Itak, ni panike. :P BMW ga rula. :hohoho: Pa ?e lep?i so. :P Je pa res, da eni dajo na dizajn, drugi na tehniko, tretji na kvaliteto.... Vsakemu svoje. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes se spla?a nabaviti Slovenske novice in prelistati Polet. Ve? ne napi?em, da ne bo kdo rekel da delam reklamo konkuren?ni znamki. sramezljiv

OK namig: Pi?ejo o ne?em z imenom GT-R in njegovi zgodovini). :rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Loooool!!! :hohoho::hohoho: Prav vidi? kako navdu?eno gleda okoli in si misli mater kaka dobra fora pol pa fa?e ?ipo-v-rit. :hohoho: Kruta lekcija ampak pomoje je bila zanimiva za vse njegove sodelavce. :hohoho:

PS: Nisde, nama se to ne bi moglo zgoditi ker sva bistveno bolj suha. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pomoje ga posku?a zadaviti ali pa zadu?iti vsaj sode? po tem kako se stiska k njegovim dihalnim organom. Brutalno. Najbr? sta oba ob tem ?e fajn hropela, kot da gre res za ?ivljenje in smrt. :blink:

Ampak faak kr vpri?o otroka umorit o?kota... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Lepa ma?inca!!!

Lepa barva- redko videna!!

Hja v bistvu res ?e nisem videl modrga NXa ima? prav. Za 2.0 pa tudi poznam samo ?e enega ampak tisti ima 500-600 konjev in ne velja. En lastnik prej mi je dve leti nazaj povedal da jih je samo 7 2.0 pri nas registriranih, ?e je res pa ne vem ampak kaj dosti jih najbr? res ni. :blink:

Ja Zemir to je tako kot Hummer ko ima kon?no 150 ampak do te hitrosti pride ful hitr pol ga pa aerodinamika zabremza. :D

A je blo 135 mi?ljen v miljah!

Hja v bistvu skoraj da dr?i. Mogo?e bi moral v tem primeru napisati 130 mph. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Aha ti si ta sveder, ki je na netu prodajal avto s sliko zgoraj brez? :hohoho::P

Ja jaz mam 2.0, klima, abs, elektri?ne ?ipe in ogledala, usnjen volan (?e vedno raztrgan, druge stvari so mi bolj va?ne), targa streha (itak),H&R fedri, tr?ani amortizerji pa podobne zadeve pa?.... So pa ?e plani ?e kaj oplemenititi ampak Nissan forum je v drugo smer tako da tu ne bi o tem. :whatever:

Ni pa moj 1. avto je 3. Prvi je imel 60 konjev, drugi 90, tretji 140... :P moj gre najve? okoli 135, ampak to res, ?e se opogumim ko prehitevam na AC. (B) Do 100 pa res dobi po okoli 8ih sekundah. Seveda ?e se na obvoznici ustavim in ?tartam, druga?e ne.

Ve? slik najde? tukajle

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Tele litke bodo do poletja druga?ne barve pa z druga?nim napisom:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hehe na katerem serverju si? Jaz sem na 1. in sem ?e ?isto sve? (kar pomeni da me 13 dni ?e ne more nih?e napadat :P ). sem pa kot Rimljan in ?e se ne motim sem na jugovzhodu doma (obe koordinati sta v minusu zda pa ne vem :ne vem: )

Aja sumim da ni bela 323f ker je le 3 vratna. Me po bo?ni liniji bolj spominja na Nissana 200SX. Un rde? je pa res 100% Peđo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.