Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Policijo so poklicali zaradi nasilnega dogodka.
– "Šef, prispeli smo na kraj incidenta."
– "Kakšno je stanje?"
– "Žena je poškodovala moža. Osem vbodov z nožem, dve strelni rani, odprt zlom golenice, vržen po stopnicah dvonadstropne hiše, nato pa v jarek pred hišo. Stoka, res je v slabem stanju, ne verjamem, da bo preživel."
– "O moj bog! In kaj je žena navedla kot razlog? Zakaj ga je tako brutalno obdelala?"
– "Pravi, da je njen mož začel hoditi po tleh v hodniku, ki jih je ravno obrisala in se še niso posušila."
– "Hudo, res. In? Ste obdolženko že odvedli na postajo?"
– "Eeee … nismo ... Ponovno je obrisala tla, pa čakamo, da se posušijo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Znanstvenik, ki z anketami raziskuje spolno življenje, pokliče eno od anketirank.
- "Veste , tu je pa nesporazum. Pod vprašanjem, kako pogosto seksata, je mož napisal dvakrat tedensko, vi pa večkrat dnevno, pretežno ponoči."
- "Ne, gospod! To je samo začasna situacija, dokler ne odplačava stanovanja..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaka na sprehodu sreča zamišljenega prijatelja Toneta.
Jaka:

- "Zakaj si pa tako zamišljen?"
- "Obujam spomine."
- "Si že prišel do tam, ko sem ti posodil 200 € ?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Štefan je povabil svojo mamo na večerjo v svoje študentsko stanovanje. Med večerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka Julija zelo lepo dekle. Že nekaj časa ji je po glavi rojila misel, da imata morda le tesnejši odnos. Nenadoma se je počutila nesigurno...
Med večerjo ju je opazovala. Večkrat se je vprašala, ali ima Štefan z lepo sostanovalko mogoče le več skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Štefan je videl zamišljeno mamo in rekel:

- "Draga mama, vem kaj misliš, ampak lahko mi verjameš, ona je samo moja sostanovalka in nič več!"

Čez slab teden pravi Julija:

- "Štefan, odkar je bila tvoja mama tu, pogrešam majhen lonec. Nikjer ga ne najdem!"

Štefan pravi:

- "Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa ji bom pisal."

Usedel se je za mizo in pisal:

Draga mama, ne rečem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne rečem, da ga nisi vzela. Dejstvo pa je, da odkar si bila pri nama na večerji, pogrešava lonec.
Tvoj Štefan.

Nekaj dni kasneje je dobil Štefan pismo. Odpre ga in bere:

Dragi Štefan, ne rečem, da ti z Julijo spiš, in tudi ne rečem, da ti z Julijo ne spiš. Dejstvo pa je, da če bi ona spala v SVOJI postelji, bi lonec že zdavnaj našla...
Tvoja mama

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sosedi se pogovarjata.
- "Kmalu bomo stanovali v lepšem okolju!" se je pohvalila prva.
- "In mi v mirnejšem okolju!" je rekla druga.
- "Ah, torej se boste tudi vi preselili?"
- "Ne, mi ostanemo tukaj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Če vidite, da je poročena ženska online na FB ob dveh ponoči, ji nikakor ne pišite! To je njen mož. Patruljira.

Ne sprašujte, kako vem...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Hudič naj vzame lepo vreme čez vikend:

1.  24.06.2023 ob 10:30 je na Zeleniških špicah alpinist zdrsnil po pobočju in se poškodoval. V bolnico ga je pripeljal helikopter.
  2.  24.06.2023 ob 13:05 je na Pavličevem sedlu v Logarski Dolini kolesarja "obšla slabost". Oživljanje ni bilo uspešno.
  3.  24.06.2023 ob 14:40 si je na pobočju Nanosa planika zlomila nogo. V bolnico jo je pripeljal helikopter.
  4.  24.06.2023 ob 17:00 si je na območju Vrat med Rodico in Črno prstjo pohodnica poškodovala gleženj in koleno. V bolnico jo je pripeljal helikopter.
  5.  25.06.2023 ob 9:40 se je na makadamski poti v bližini naselja Vipavski Križ pri padcu s kolesom poškodovala kolesarka. 
  6.  25.06.2023 ob 9:45 se je na območju Loških sten nad Logom pod Mangartom pri zasilnem pristanku s padalom poškodoval padalec. V bolnico ga je pripeljal helikopter.
  7.  25.06.2023 ob 11:15 se je nad Zelenico poškodovala planinka. Njo je v bolnico pripeljal helikopter.
  8.  25.06.2023 ob 12:30 si je na Blejskem otoku, občina Bled, tuja državljanka zlomila nogo. 
  9.  25.06.2023 ob 13:00 se je na Čreti plezalec poškodoval pri plezanju v skalni steni. 
  10.  25.06.2023 ob 13:30 si je pod Kočo na Golici pohodnik poškodoval koleno. 
  11.  25.06.2023ob 14:40 se je v Koprivni pri zdrsu po strmem terenu poškodoval pohodnik. Njega je v bolnico spravil helikopter.
  12.  25.06.2023 ob 16:00 se je na Češki koči pri padcu poškodoval otrok. 

Glede na to, da še ni konec vikenda, čakamo še na trinajsti klic...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Z zdravniki je tako kot s učitelji. Kako jih primanjkuje in kako so preobremenjeni. Potem pa greš malo brskat po podatkih statističnega urada, pa ugotoviš tole:

📓Šolsko leto 1972/1973:

➡ število učencev: 215.569

➡ število osnovnih šol: 947

➡ število učiteljev: 10.529 (od tega 77 % učiteljic)

📓Šolsko leto 2022/2023:

➡ število učencev: 197.062

➡ število osnovnih šol: 819

➡ število učiteljev: 18.610 (od tega 88 % učiteljic)

Se pravi imamo zdaj manj šol in manj učencev pa več učiteljic, ampak po njihovem mnenju jih je še premalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neznanec stopi v vaško gostilno:
- "Čigav je pitbul, ki je privezan zunaj?"
Oglasi se Korel:

- "Moj je. Je kaj narobe?"
- "Ja, izgleda, da ga je ubila moja čivava."
- "Nemogoče, le kako bi lahko čivava ubila pitbula?"
- "Očitno se mu je zataknila v grlu..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa še druga varianta, kdor ima možnost:

- koda 125 pride okoli 320€

- motoristična obleka (taka, ta prava) je okoli 1000€

- motorno kolo 125 cm3 pride okoli 4500€ (dobiš pa tudi že za 3090€)

Poraba majhna.

Stroški majhni.

S parkiriščem manj težav kot za avto.

Da se eden vozi v službo in nazaj, je pa povsem dovolj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Za začetek hodim s kolesom v službo. 

Bo dovolj? 😉

In zaradi tebe bo zdaj cela Slovenija imela take zakone, ki tebi ustrezajo? Jaz imam do službe toliko višinske razlike kolikor imaš ti vodoravne razdalje... In zdaj naj se oba voziva s kolesi in imamo v družinah samo po en avto? 

Do bolnice imam 29 km. Koliko imaš pa ti? In če sem jaz v službi z avtom, žena pa doma z majhnim otrokom, pa da otrok zboli ali pa se poškoduje? Ga bo dala na bicikel pa peljala na urgenco?

Ja, @Alex, sonce, sonce...

Ne moreš vse ljudi enačiti in vsem zapovedat isto. Če se nekdo pelje iz Štepanje Vasi v Koseze, je električni avto najboljša izbira - za stat na semaforjih. Za nekoga, ki živi na vrhu planote, je pa najboljša izbira dizel... Če nekdo živi 15 minut peš od službe, trgovine, banke, pošte in postaje mestnega prometa, mu je dovolj skiro. Če nekdo živi vsaj 20 km od prej naštetih uradov, brez avta ne more...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

... ... ... ... ... ... ... ...

Nima veze. Dal bi komando, da se morajo vozit v vsakem avtu po tri, štiri osebe. Ne pa, da je v vsakem avtu eden. Potem pa gre vse v maloro. 😊

Sonce, sonce,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.