Imam precejšnjo željo kupit 4. ali 5. generacijo Civica. Sem šel danes na ogled enega, ki me ni niti malo navdušil in mi je kar rahlo morala padla.
Upam, da je v izboru VTI, ker vse ostalo je bolj žalost, kaj je to sploh za en letnik, teh generacij Civica je že n.... :), človek sploh ne ve katera je katera generacija.....tale mogoče ni švoh, čeprav cene so pa adijo pamet ->
Honda Accord 2.0 DOHC i VTEC TOURER sport SLO.ALU., letnik:2005,2350 EUR ::...
Sej ta je siva, in ce je res 1.lastnik, tuki km nima veliko, pac kot si rekel, ne gledas na obliko....je pa avto eden zadnjih, da je prostoren (=skatla prtljaznik), motor bo zdrzal vsaj se 1x toliko....
Ko si ravno omenjal, celo ena je na avto.net, bi dal pa raje 2k od budget-a več in imaš 8gen.....ki pa z vidika karavana zagotovo ni tako prostorna kot 7gen.
hehe, če boš gledal (odvisno kaka starost),ampak s to mašino nimaš kaj zgrešiti, ni pa oblika uporabna, če potrebuješ veliko prostora potem je no-go ->
Pa obvezno spredi televizor, ker da takole laufaš na mestu eno uro in gledaš v zid pa ti vseeno ni dolgčas, si psihopat.
Ima nastavek za tablico, ne rabiš tv spredaj....je pa tako, za moje pojme, ce teces tega ne rabis😉....to je kot zunaj gledam mularijo z vsemi zvocniki, gsm in slusalkami med tekom...kr neki....jah sem old school
Če bo koga kdaj zanimalo, zdaj po raziskavi sem dobil tole in je kar fajn zadeva, ker si recimo sam lahko nastavim 14km/h in tečem na stezi, kar zunaj zame ni realno, tako da kar fajn naprava....za slabe dni😉....
Honda že natanko 50 let izpopolnjuje civica in tako racionalen kot dobro premišljen pristop k oblikovanju ter tehnologijam je...
Jaz sem jo vozil, in največji plus za moje pojme je menjalnik, kjer se tudi pri 180km/h ne sliši in ne "dere", torej se z avtom pelješ vedno udobno neslisno, predvsem v normalnih hitrostih (ker vsi prejšnji Hondini cvt niso to kar bi moralo biti in so podobni toyotinim, kar je pa nogo)...."Za prenos moči skrbi klasični menjalnik, zato je tudi pospeševanje bolj izrazito in obenem pogon ne spušča glasnega in dokaj neprijetnega zvoka klasičnih menjalnikov CVT, ta učinek poznamo predvsem pri Toyotinih hibridih."
Kot da smo na tržnici. Vedno bolj me moti odnos novih uporabnikov. Niti ne napiše zakaj se gre niti se ne predstavi, niti nič. Spoštovani uporabnik tako kot si tukaj napisal napiši na uradni servis, gmt, euroton itd... Pa boš videl kdo ti bo odgovoril, nihče.
Včasih osnovni bonton pomaga, da pozdraviš če začneš s temo, opišeš težavo, predstaviš avto in nato vprašaš za mnenje in izkušnje. Nismo ti mi trgovina da bi vedeli maloprodajne cene pa še popuste...
Vglavnem mislim da je skrajn cajt za čistko na forumu.
Kot sem že napisal v neki drugi temi, jaz odgovarjam z nasveti samo starim članom in dejavnim članom, za vse ostale pa pelji na servis in kupi na servisu.
zanimivo je sploh, da se jim to da delati, ker je bistevno lažje/hitreje in predvsem potiho ukrasti cel avto....ga dvignejo, dajo na avtovleko, pol pa šraufajo kot želijo......se vidi da jim IQ ni ravno na visoki ravni
Si dvomil v Hondo ?, glasnost je pa kot da bi bil v mehanični delavnici kjer kako generalko od kakega TAM-a delajo (oz. sam sem bil prisoten ko so delali generalko na TAM260, in so pripeljali motor na vozičku na prosto, ko so zagnali motor, ni zadeve, ki ti zaščiti ušesa....bolj glasne zadeve ni... ->
A ni bolje teči v naravi, kjer napolniš celo telo s kisikom in se potem odlično počutiš? 🤔
seveda, se strinjam 👍, v opisu sem pisal "na splošno", jaz tečem samo zunaj (tudi te dni, ko je pri nas -8.....podkapa/rokavice in gre brez problema).....tako da to se kupuje za nežnejši spol
Doma načrtujem(o) kupiti tekalno stezo za domačo uporabo, in imam v ogledu ta dva modela. Se tukaj kdo bolj profi ukvarja s tem oz. celo ukvarja z dobavo/prodajo, sicer pa mnenja, če kdo to uporablja zaželjena :).
Odvisno kaj je kriterij za premium, a si pogledal za bmw, mb, audi olje, tisto naj bi bilo premium....nisem se slisal da bi bila honda ali mazda premium (razen cx-30)....heh, malo heca za vikend....
Danes na tehničnem, drive-through 👍, kot kaže pa japan quality še nekaj šteje, majstr mi je ponudil za Accorda let.02/2015 14k €.....(tko da @Jest ova cena za CX-5 in let.18 je kot kaže čist normalna, mogoče še prenizka) no potem se je malo vozil gor in dol v sklopu tehničnega pregleda, na koncu sem mu rekel, da se mogoče slišiva čez 10.let, kot bom naredil vsaj 300k km ....aha, na šalterju za plačilo pa mlade punce "aha gospod a vi imate pa 8.let staro Hondo....to bo pa X EUR" :), kot kaže samo pe BMW, Audi in Merđo štejejo v SLO.....cccc
p.s. sem pa govoril tudi z zav.agentom, ker se mi je zavarovanje, kar nekaj podražilo, in mi je pojasnil, da so šle osnovne premije za zavarovanje za 30% gor 😒🤣
Hrvaška, če že, se začne od Zadra/Splita naprej (pa naj bo to odnos, cene, morje) :), vse ostalo je enako kot če grem v Izolo/Piran oz. raje potem kam drugam v SLO.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Upam, da je v izboru VTI, ker vse ostalo je bolj žalost, kaj je to sploh za en letnik, teh generacij Civica je že n.... :), človek sploh ne ve katera je katera generacija.....tale mogoče ni švoh, čeprav cene so pa adijo pamet ->
Honda Civic 1.6 VTi, letnik:1997,6000 EUR :: Avtonet ::
Povezava za deljenje
Deli na druge strani