Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 17 minutami je Z M A J napisal:

Imam precejšnjo željo kupit 4. ali 5. generacijo Civica. Sem šel danes na ogled enega, ki me ni niti malo navdušil in mi je kar rahlo morala padla. 

Upam, da je v izboru VTI, ker vse ostalo je bolj žalost, kaj je to sploh za en letnik, teh generacij Civica je že n.... :), človek sploh ne ve katera je katera generacija.....tale mogoče ni švoh, čeprav cene so pa adijo pamet :) -> 

WWW.AVTO.NET

Honda Civic 1.6 VTi, letnik:1997,6000 EUR :: www.Avto.net ::

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Janez007 napisal:

Mislim, da bo moral @Jest spet nekam prestavit ... :) 

Sam sem z Onkyom tudi zadovoljen, 17 let staro mini komponento imam v spalnici, v dnevni pa 11 let star receiver in oboje še kar dela.  

image.png

image.png

ONKYO je od nekdaj slovek kot odlična znamka, verjetno tudi še danes velja tako....imaš dober izbor (Honda, Mazda, Onkyo), 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karavan, bencinar za kratke relacije
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Sem gledal. Bela barva no-go.

Tud mene mi, ampak če jo dobim dobro jo vzamem. 

WWW.AVTO.NET

Honda Accord 2.0 DOHC i VTEC TOURER sport SLO.ALU., letnik:2005,2350 EUR ::...

Sej ta je siva, in ce je res 1.lastnik, tuki km nima veliko, pac kot si rekel, ne gledas na obliko....je pa avto eden zadnjih, da je prostoren (=skatla prtljaznik), motor bo zdrzal vsaj se 1x toliko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ko si ravno omenjal, celo ena je na avto.net, bi dal pa raje 2k od budget-a več in imaš 8gen.....ki pa z vidika karavana zagotovo ni tako prostorna kot 7gen.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17961209&display=Honda Accord
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18166503&display=Honda Accord

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole vzemi za fun :) -> 

WWW.AVTO.NET

Honda Accord 2.2i 16v Type-R VTEC, letnik:2000,12490 EUR :: www.Avto.net ::

hehe, če boš gledal (odvisno kaka starost),ampak s to mašino nimaš kaj zgrešiti, ni pa oblika uporabna, če potrebuješ veliko prostora potem je no-go -> 

WWW.AVTO.NET

Honda Accord 2.0i HITRI KREDIT BREZ POLOGA CCA 84�, letnik:2007,5490 EUR :: www.Avto.net ::

(največji minus teh modelov je da ima samo 5 prestav) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Boss napisal:

Pa obvezno spredi televizor, ker da takole laufaš na mestu eno uro in gledaš v zid pa ti vseeno ni dolgčas, si psihopat.

Ima nastavek za tablico, ne rabiš tv spredaj....je pa tako, za moje pojme, ce teces tega ne rabis😉....to je kot zunaj gledam mularijo z vsemi zvocniki, gsm in slusalkami med tekom...kr neki....jah sem old school

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Tale mi je oblikovno kar všeč:

SIOL.NET

Honda že natanko 50 let izpopolnjuje civica in tako racionalen kot dobro premišljen pristop k oblikovanju ter tehnologijam je...

Jaz sem jo vozil, in največji plus za moje pojme je menjalnik, kjer se tudi pri 180km/h ne sliši in ne "dere", torej se z avtom pelješ vedno udobno neslisno, predvsem v normalnih hitrostih (ker vsi prejšnji Hondini cvt niso to kar bi moralo biti in so podobni toyotinim, kar je pa nogo)...."Za prenos moči skrbi klasični menjalnik, zato je tudi pospeševanje bolj izrazito in obenem pogon ne spušča glasnega in dokaj neprijetnega zvoka klasičnih menjalnikov CVT, ta učinek poznamo predvsem pri Toyotinih hibridih."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smetenje ...
Napisano
pred 3 minutami je scania napisal:

Kot da smo na tržnici. Vedno bolj me moti odnos novih uporabnikov. Niti ne napiše zakaj se gre niti se ne predstavi, niti nič. Spoštovani uporabnik tako kot si tukaj napisal napiši na uradni servis, gmt, euroton itd... Pa boš videl kdo ti bo odgovoril, nihče. 

Včasih osnovni bonton pomaga, da pozdraviš če začneš s temo, opišeš težavo, predstaviš avto in nato vprašaš za mnenje in izkušnje. Nismo ti mi trgovina da bi vedeli maloprodajne cene pa še popuste... 

Vglavnem mislim da je skrajn cajt za čistko na forumu.

Kot sem že napisal v neki drugi temi, jaz odgovarjam z nasveti samo starim članom in dejavnim članom, za vse ostale pa pelji na servis in kupi na servisu.

tiki-toki, fb, insta, itd....generacija 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Ali je nekdo prevec poslušal Neno in njeno pesem 99 luftbalons (99 red ballons)? :) Tile baloni se zadnje čase pojavljajo v medijih vse pogosteje :D ... 

https://www.24ur.com/novice/tujina/ameriska-vojska-v-atlantiku-nasla-vec-delov-sestreljenega-vohunskega-balona.html

zdaj si bil pa že skoraj kot Filipe, ki objavlja proper youtube komade :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 13 minutami je Janez007 napisal:

Si dvomil v Hondo :) ?, glasnost je pa kot da bi bil v mehanični delavnici kjer kako generalko od kakega TAM-a delajo (oz. sam sem bil prisoten ko so delali generalko na  TAM260, in so pripeljali motor na vozičku na prosto, ko so zagnali motor, ni zadeve, ki ti zaščiti ušesa....bolj glasne zadeve ni... -> 

TAM 260 A 116 - Ljubljana (Slovénie) © Éric Tourniquet

)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Alex napisal:

Enako. Tudi sam tečem četudi je pod nulo in piha burja. Ampa z mano gre tečt  tudi nežnejši spol. 😊 Jo moraš povabiti zraven. 

ja se strinjam, oz.se trudim, ampak  zaenkrat še nimam živcev za to :), ne še.....tako da, zaenkrat me spremlja pes (psica, torej nežnejši sploh :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 37 minutami je Alex napisal:

A ni bolje teči v naravi, kjer napolniš celo telo s kisikom in se potem odlično počutiš? 🤔 

seveda, se strinjam 👍, v opisu sem pisal "na splošno", jaz tečem samo zunaj (tudi te dni, ko je pri nas -8.....podkapa/rokavice in gre brez problema).....tako da to se kupuje za nežnejši spol :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Doma načrtujem(o) kupiti tekalno stezo za domačo uporabo, in imam v ogledu ta dva modela. Se tukaj kdo bolj profi ukvarja s tem oz. celo ukvarja z dobavo/prodajo, sicer pa mnenja, če kdo to uporablja zaželjena :).

Hvala.

https://www.tekalnesteze.si/product/tekalne-steze-trx-maraton-toorx/
https://www.fitnesshop.si/izdelek/tekalna-steza-tunturi-70i/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 12 minutami je Janez007 napisal:

Da zalaufam tole mrcino, moram notri vlit še 1,1 litra 10W-30 olja.

Gledam tegale Honda https://www.masinca.si/olje-za-4-taktni-motor-honda-10w30-1-l, pa me zanima @Aless, kaj praviš ti, ki se na olja najbolj spoznaš? :) Je kakšno boljše in cenejše?

image.png

@Janez007 kupil si agregat za koliko 2k €, sedaj pa iščeš 1.l olja, ki bi bilo cenejše od 11€, sorry ne razumem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Danes na tehničnem, drive-through 👍, kot kaže pa japan quality še nekaj šteje, majstr mi je ponudil za Accorda let.02/2015 14k €.....(tko da @Jest ova cena za CX-5 in let.18 je kot kaže čist normalna, mogoče še prenizka) no potem se je malo vozil gor in dol v sklopu tehničnega pregleda, na koncu sem mu rekel, da se mogoče slišiva čez 10.let, kot bom naredil vsaj 300k km :) ....aha, na šalterju za plačilo pa mlade punce "aha gospod a vi imate pa 8.let staro Hondo....to bo pa X EUR" :), kot kaže samo pe BMW, Audi in Merđo štejejo v SLO.....cccc

p.s. sem pa govoril tudi z zav.agentom, ker se mi je zavarovanje, kar nekaj podražilo, in mi je pojasnil, da so šle osnovne premije za zavarovanje za 30% gor 😒🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)

Hrvaška, če že, se začne od Zadra/Splita naprej (pa naj bo to odnos, cene, morje) :), vse ostalo je enako kot če grem v Izolo/Piran :) oz. raje potem kam drugam v SLO.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.