S sinom sva, se "lotila" zamenjati baterijo. Nabavim novo baterijo in se lotiva razstavljanja. Vse je šlo kot po maslu, dokler nisem hotel odstraniti staro baterijo.
Le ta je prilepljena s posebnim silikonom(lepilom) na ohišje. To je najbolje narediti s kako staro plačilno kartico.
In se je začela zabava. Izgleda, da sem prebil baterijo. Če ste kdaj gledali na you tube, kako se baterija vžge, sem jaz to videl v živo. Najprej se je še grela, da nisem mogel držati več telefona v rokah, nato se je začelo kaditi iz baterije in ko sem ga vrgel na balkon, se je še vnela. 🤪
Sicer kratkotrajno a vseeno. Nato smo telefon vseeno sestavila in je celo delal. Ah eno napako. Namreč sedaj ne dela na tach. 🙄
Ne morem ga odkleniti. Vse je ostalo v njem. A ima kdo idejo,kako bi ga odklenil? Poizkusila sva tudi z brezžično miško, a ne deluje, ker je telefon zaklenjen. 😬
Tole je super zadeva za take stvari, povezes na tv, priklopis misko (navadna vem da dela, za brezzicno nisem ziher) pa spila 🙂
Skrajn cajt da se gostilne odprejo, pa da se mi dobimo spijemo pir pa kakšno pozitivno rečemo 🙂
Ce sm iskren sm mel v mislih ze tole nedeljo kaksno Mazdasko srecanje organizirat, ampak glede na to, da je se vedno omejitev zbiranja, se mi zdi se skoraj brez veze
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imenuje se deep crystal blue, je pa zanimivo, v senci je skoraj crna, na mal svetlobe pa posije tista modra ven
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani