Ne bom velik govoril, ampak tole mrcino mam doma zdaj že en mesec. Slikam ob priliki, ker je tako postavljena, da moram vse kable od zadi ven pocufat, da laho naredim fotko. Naredim ob priliki. Cen ne bom navajal, ker sem izkoristil VIP privilegije in je res spešal prajs onli for mi.
Aja pa še 1x hvala vsem, ki ste se trudili z nasveti.
erm... ob priliki bi nadgradil PSU.
kero plato pa maš?
moj polž sestavljen doma začetek novembra 2020:
plata: ASUS ROG Strix 570x e-gaming
CPU: AMD 5900X
RAM: 32GB RAM corsair DDR4
Grafična: EVGA RTX 3080
PSU: Corsair HX1000i
Disk: Samsung: SSD m.2 1T 970 evo plus, SSD samsund 870 evo 500GB sata3, HDD 640GB WD sata3
Ohišje: LianLi o11d XL
Hlajenje: ventilatorji: 6x lian li SL120, 4x EKWB vardar, EKWB AIO 360 elite.
Je pa res da je zelo odvisno od razmer na cesti in gum. Test narejen pri hitrosti 80km/h.
če mal preračunaš glede na zgornje podatke za osebni avto in če se nisem zmotu pri kaki enačbi ima avto pri hitrosti 100kmh podobno zavorno pot kot 40 tonski šlepar pri 80km/h. razlike pride -+ 0.5metra. po mojih izračunih bi se z osebnim ustavil v 36,7m
je pa res da ima ima tovornjak s 40 tonam kar velik moment v primerjavi z avtom ki ima kako tono pa par kil zraven.
pred 3 minutami je Bini napisal:
Potem pa ne vem zakaj na semaforju pri rdeči ne more pravi čas ustavit.....🤔 Na polno zavira ustavi pa na sredini križišča......☹️
Še vedno dvomim.....🤔
je še odvisno od reakcijskega časa :). Shrek je dal primer kjer gre avto 20km/h hitreje, kar se zelo pozna
Lej nevem, se niti ne sekiram, par stvari je za naštelat in bom peljal.
To velikrat kdo rece k prpelje na servis🤣.
Kar se pa sekiranja tice je pa odvisno od kolesa... nekater majo kolesa drazja od avtov. Mam kolo k je drazje od prejsnega avta. Sem se bol sekiru pa pazu na kolo k pa na avto🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
erm... ob priliki bi nadgradil PSU.
kero plato pa maš?
moj polž sestavljen doma začetek novembra 2020:
plata: ASUS ROG Strix 570x e-gaming
CPU: AMD 5900X
RAM: 32GB RAM corsair DDR4
Grafična: EVGA RTX 3080
PSU: Corsair HX1000i
Disk: Samsung: SSD m.2 1T 970 evo plus, SSD samsund 870 evo 500GB sata3, HDD 640GB WD sata3
Ohišje: LianLi o11d XL
Hlajenje: ventilatorji: 6x lian li SL120, 4x EKWB vardar, EKWB AIO 360 elite.
prvotno sem imel namesto EKWB AIO, noctuo NH-D15.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani