Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

"On kn se da oprat"

:ne vem:

sorry res nism razumel kaj si napisal :)

Sorry pisem iz tel med sihtom. ;) napisal pa sm" tudi K&N se da spucat" razumes?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

menda je bolj?i airflow... pa da se oprat, ni ga treba menjat.

jaz bom tud dal tega na xedos ko bom menjal.

Sj on kn se ga tudi tudi oprat. Sam mores pac imet un cistil za to.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro

Jures ce najdes kaksn deljinc lahko je tudi starejsi model itd. Racunaj name ok. Ker da dam 170 ojrov za daljinc

Mi je pa predrago. Uro pa niti ne nucam ker niti en dan ne vem kdaj kam grem.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj.

Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350?

Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega.... :(

Dj zrihtaj daljinc mal bolj poceni. Pa js bom dal gor. Pa ni mi vazn kaksen daljinc je pa ker model. Vazn mi je da dobim povratno informacijo in da prime vsaj na kaksne 500m.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz pa sem se v?eraj ?el avtoli?arja, ampak rezultat ni slab (se pravi sem zdajle zgre?il temo), ne nisem, ker je katastrofalen! :blush::vskalo:

zakaj pa to? a ti ni dobr zrihtal?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Jo?a, ?e ti slika zamrzne oz ratuje kockasta ni ?kodljivo za ?ivljenjsko dobo ekrana, pod pogojem seveda da ugasne? TV preden gre? spat. Je pa to mo?no ?kodljivo za tvojo ?ivljenjsko dobo. Spljoh ?e primrzne slika katerega od ljubljenih politikov. :hudicek:

skodljivo je rudi ce predvajajo aejo stranke XXX in ti zmrzne slika, pa zamudis akcijo. hahahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Takole bom rekel:

to so vse okvirni stro?ki ker so dobavitelji z Ebaya - torej cene nihajo na gor in dol ampak za 250 lahko re?em da ne bo problema

nadgradnja pride do 250? nadgradnja z urco + daljinec, ki je opcijski je dodatnih min 150? - nov seveda od modela Telestart T90 naprej, ima? pa tudi starej?e od 50? naprej telestart T80

V to ?tejem ves dodaten morebiten material in delo - ki je vsaj pol dneva ali ve?, da se naredi kot je treba. Material in delo brez ure sta nujna za nadgradnjo - to je dodatna obto?na pumpa s svojim vklopom.

Primerjava Webasto

material za nadgradnjo - 308?

Delo vsaj 150? na Webastu

ura 72?

telestart T100 392?

skupaj - jurja samo za nadgradnjo :huh:

http://www.webasto.si/pdf/grelci.pdf

in kaj je razlika med temi daljinci za 50? in 150 ?. je kj bistvenega ali sam kak bonboncek?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zadeva deluje ko sus :bravo::bravo:

Avto stoji pred hiso in caka na segrevanje, dela na kljuc in uro / daljinec :jupiii:

Nadgradnja je otrocje lahka, ko po 4h urah dojames glupo foro.

V glavnem projekt uspesen :danzoman:

in cena nadgradnje? seveda zanuma me na daljinca.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne, popolnoma uradno, najkasneje 5. v mescu je pla?ilni dan na Pravosodju! :P

Bi pa blo dobro kaj po?tudirat, ker se po?asi kupuje gradbeno parcelo! :jupiii::D

aha sori potem. sm te ze imel za kriminalca:). sm mislu da si dobu kake 100 000?. pa da bos avto menjal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Clovek pocasi, daljinec je sele potem ko se upgrade-a. Prej je treba mehaniko nadgradit potem pa lahko se vsak odloci za urco, daljinec itd.

Ko govorimo o upgradeu to pomeni da nadgrajunemo grelec, seveda se da potem priklopiti se upravljalce.

Pa tema pravi da bo home made.....ali pa ce das 400 ojro brez daljinca uradnim.....

O cenah ne bomo tukaj ker ni fiksne cene poleg tega bova sproti videla ali bo o gladko - ne vidim pa tezav. Spektr je idejni vodja jest sem izvajalec...

V exea sem dal celotno webasto napeljavo sam v 2h urah.......

pa js mam ze webasto, izpuh je tudi. mislim da mi enkrat ajvar reku da rabim sam daljinec in nekej malega zravn.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

S spektrom greva v ta projekt v kratkem, roba na ebayu je narocena.

Moja bo beta verzija, spektrova pa v.1.

Se koga zanima ta projekt - pod pogoji da najprej najina uspe. Potem najino znanje prodava poceni naprej :P

jures dj mi sporoci ceno za daljinca za webasto. kok kj pride. ok. pa kdo bi to montiral.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.