Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj.
Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350?
Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega....
Dj zrihtaj daljinc mal bolj poceni. Pa js bom dal gor. Pa ni mi vazn kaksen daljinc je pa ker model. Vazn mi je da dobim povratno informacijo in da prime vsaj na kaksne 500m.
Jo?a, ?e ti slika zamrzne oz ratuje kockasta ni ?kodljivo za ?ivljenjsko dobo ekrana, pod pogojem seveda da ugasne? TV preden gre? spat. Je pa to mo?no ?kodljivo za tvojo ?ivljenjsko dobo. Spljoh ?e primrzne slika katerega od ljubljenih politikov.
skodljivo je rudi ce predvajajo aejo stranke XXX in ti zmrzne slika, pa zamudis akcijo. hahahaha
to so vse okvirni stro?ki ker so dobavitelji z Ebaya - torej cene nihajo na gor in dol ampak za 250 lahko re?em da ne bo problema
nadgradnja pride do 250? nadgradnja z urco + daljinec, ki je opcijski je dodatnih min 150? - nov seveda od modela Telestart T90 naprej, ima? pa tudi starej?e od 50? naprej telestart T80
V to ?tejem ves dodaten morebiten material in delo - ki je vsaj pol dneva ali ve?, da se naredi kot je treba. Material in delo brez ure sta nujna za nadgradnjo - to je dodatna obto?na pumpa s svojim vklopom.
Clovek pocasi, daljinec je sele potem ko se upgrade-a. Prej je treba mehaniko nadgradit potem pa lahko se vsak odloci za urco, daljinec itd.
Ko govorimo o upgradeu to pomeni da nadgrajunemo grelec, seveda se da potem priklopiti se upravljalce.
Pa tema pravi da bo home made.....ali pa ce das 400 ojro brez daljinca uradnim.....
O cenah ne bomo tukaj ker ni fiksne cene poleg tega bova sproti videla ali bo o gladko - ne vidim pa tezav. Spektr je idejni vodja jest sem izvajalec...
V exea sem dal celotno webasto napeljavo sam v 2h urah.......
pa js mam ze webasto, izpuh je tudi. mislim da mi enkrat ajvar reku da rabim sam daljinec in nekej malega zravn.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani