Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Norris na prvem štartnem položaju, upam da bodo ponovno igrali himno Velike Britanije, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Boš lahko dons opisal kak je kter al bo to jutri....:blink: 😵‍💫😁😉

Degustacija načeloma pomeni manjše količine, ne pomeni da moraš vsakega celega sam požret, a ne? :)

P.S. sem zdajle že naredil 46km s kolesom, tako da je tudi rekreacija uspela, ne zgolj degustacija, hihi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem bil danes z dr. Pelkom na pivu, to se zgodi največ 2x letno. Predtem mi je pregledal in pohvalil Hyundajca. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Občutek v tejle zverini pri 226kmh je pomoje zelo podoben kot v Geckotu pri 65kmh;

WWW.24UR.COM

Policisti Postaje prometne policije Celje so med nadzorom prometa na avtocesti, ki so ga izvedli v nedeljo, zaznali dva hujša kršitelja. Voznik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem si rahlo nategnil ramenske vezi, no bo pa šola za naslednjič, da se bencinske ne-pohodne kosilnice ne podcenjuje in vozi zgolj z eno roko in to šibkejšo, levo. Vseeno še nisem za v DeSUS, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.